Javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart van Asselt

Bart van Asselt

14/11/2008 12:34:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben op zoek naar een stukje javascript code dat als je zelf de browser sluit dat er een confirm box komt op m'n site, al veel gezocht maar nergens kunnen vinden.
Grt
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:17:55
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

14/11/2008 12:38:00
Quote Anchor link
Geef mij één reden om dat te doen,
Als ik zoiets tegenkom, dan kom ik daar nooit meer terug, ik bepaal zelf wel of ik de browser sluit, en jij hoeft mij niet te gaan vragen of ik het wel zeker weet.
Er zijn maar een paar sites van wie ik dit begrijp.
Maar dat zijn dan wel sites waar erg veel van mijn persoonlijke gegevens op staan, of waar ik betalingen verricht, om dan zeker te weten dat k niet iets per ongeluk afsluit waardoor dingen verkeerd gaan.
 
Mitchell

Mitchell

14/11/2008 12:38:00
Quote Anchor link
Ik heb even gezocht en heb dit gevonden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function checkClose(){
var answer=""
var question = "Do you really want to close the window?";
var answer = confirm(question);
if (answer) { //yes
return true; }
else if (!answer){
return false;}
}

<body onBeforeUnload="checkClose()">
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

14/11/2008 12:41:00
Quote Anchor link
nico schreef op 14.11.2008 12:38:
Geef mij één reden om dat te doen,
Als ik zoiets tegenkom, dan kom ik daar nooit meer terug, ik bepaal zelf wel of ik de browser sluit, en jij hoeft mij niet te gaan vragen of ik het wel zeker weet.
Er zijn maar een paar sites van wie ik dit begrijp.
Maar dat zijn dan wel sites waar erg veel van mijn persoonlijke gegevens op staan, of waar ik betalingen verricht, om dan zeker te weten dat k niet iets per ongeluk afsluit waardoor dingen verkeerd gaan.


Ik vraag iets, kan gewoon "normaal" antwoord op gegeven worden.
 
Timen kut

Timen kut

14/11/2008 12:46:00
Quote Anchor link
Ik heb je scriptje even geprobeerd Mitchell, maar ook al druk je op "cancel" sluit ie nog steeds af hoor :D
 
Mitchell

Mitchell

14/11/2008 12:48:00
Quote Anchor link
Timen schreef op 14.11.2008 12:46:
Ik heb je scriptje even geprobeerd Mitchell, maar ook al druk je op "cancel" sluit ie nog steeds af hoor :D
Heb het ook alleen maar gevonden op google, misschien dat onunload werkt?
 
Timen kut

Timen kut

14/11/2008 12:58:00
Quote Anchor link
bartjuh schreef op 14.11.2008 12:41:
nico schreef op 14.11.2008 12:38:
Geef mij één reden om dat te doen,
Als ik zoiets tegenkom, dan kom ik daar nooit meer terug, ik bepaal zelf wel of ik de browser sluit, en jij hoeft mij niet te gaan vragen of ik het wel zeker weet.
Er zijn maar een paar sites van wie ik dit begrijp.
Maar dat zijn dan wel sites waar erg veel van mijn persoonlijke gegevens op staan, of waar ik betalingen verricht, om dan zeker te weten dat k niet iets per ongeluk afsluit waardoor dingen verkeerd gaan.


Ik vraag iets, kan gewoon "normaal" antwoord op gegeven worden.


Get used to it :P
phphulp.nl is a.k.a flamehulp.nl :P
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

14/11/2008 14:04:00
Quote Anchor link
Ik vind zijn bericht helemaal niet 'vlammend'.
Phphulp is ook om elkaar te verbeteren.

Hoe vaak zijn er niet van die topics zo van "Ga eerst maar eens normaliseren!".


Opbouwende kritiek moet je juist omarmen!
 

14/11/2008 14:23:00
Quote Anchor link
Het schijnt dat veel mensen dat laatste niet begrijpen...

Krijg toch genoeg berichten te zien op google hoor...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

14/11/2008 14:32:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 14.11.2008 14:23:
Het schijnt dat veel mensen dat laatste niet begrijpen...

Krijg toch genoeg berichten te zien op google hoor...


Ik nu ook, gebruikte verkeerde zoektermen^^
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.