Javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander Spijk

Sander Spijk

28/04/2005 18:25:00
Quote Anchor link
Ik weet dat dit eigenlijk niet hier op het forumhoort, maar hoe maak ik een java-onclick event waarbij de pagina zichzelf ververst, maar dan met een achtervoegsel "?mode=edit".
Het gaat om een button waar je op kunt klikken als je iets wilt aanpassen. Daarna wordt de pagina in een edit mode ververst en kun je wijzigingen toevoegen.

Anduril
Gewijzigd op 28/04/2005 18:43:00 door Sander Spijk
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 15:42:25
 

28/04/2005 18:28:00
Quote Anchor link
javascript bedoel je zeker
 
Sander Spijk

Sander Spijk

28/04/2005 18:30:00
Quote Anchor link
<button class="button3" onClick="">

Na OnClick moet een event komen waarin de pagina ververst wordt...

kan dat met window.refresh('pagina.php?mode=edit')
dan krijg je dus:

<button class="button3" onClick="window.refresh('pagina.php?mode=edit')">
Edit</button>

Of zo iets...
Gewijzigd op 28/04/2005 18:31:00 door Sander Spijk
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

28/04/2005 20:04:00
Quote Anchor link
Je kan ook dit doen (geen JavaScript)

<form action="script.php" method="get">
<input type="hidden" name="mode" value="edit">
<input type="submit" value="Bewerk">
</form>

Elwin
 
Jelmer -

Jelmer -

28/04/2005 22:00:00
Quote Anchor link
<input type="button" value="edit" onclick="document.location.href=document.location.href+'?mode=edit'"/>
Maar de manier van Elwin is het meest compatible. En als je action="" nu ook nog leeg laat, pakt hij automatisch de huidige pagina ^^,

(ben je een wiki aan het maken?)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.