javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Robert r

robert r

01/09/2012 17:33:22
Quote Anchor link
Zo werkt ie, bedankt dat je de tijd voor me nam maar net had ik een andere broncode dus daarom snapte ik er niks van ;s

Toevoeging op 01/09/2012 17:36:42:

Kun je me dan ook eens helpen met dit menu ? Zodat ik dat in één bestand kan zetten (menu.php) en dat ik dat dan in de pagina kan invoegen dit zijn de bestanden :

css.css

* {
padding: 0;
margin: 0;
font-family: Trebuchet MS;
}

.menu {
margin: 5px;
padding: 5px;
width: 180px;
border-right: 0px solid black;
}

.menu ul li {
padding: 0 5px;
line-height: 20px;
list-style-image: url(angle.png);
list-style-position: inside;
}

.menu ul li:hover {
list-style-image: url(angle.png);
list-style-position: inside;
}

.menu ul li a, a:link, a:visited, a:active {
color: #000;
text-decoration: none;
}



Dit staat tussen de <head></head> tags :


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/css.css">

en dit tussen de body




<div class="menu">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="spellen/spellen.php">Spellen</a></li>

</ul>
</div>


Toevoeging op 01/09/2012 19:55:24:

Weet je dit ook ?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.