[javascript]BR'en tellen en daarna vervangen met \r\n

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

30/04/2007 19:53:00
Quote Anchor link
hoe kan ik dat doen?
ik kan niet echt iets met google vinden, dus vraag ik het maar hier :)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:55:50
 
Gerben G

Gerben G

30/04/2007 20:17:00
Quote Anchor link
misschien een teller en dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

$i
= 1;
while ($var = str_replace('<br>','\r\n'))
{

  $i++;
}

?>

heb geen idee of het zo werkt hoor
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben G
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

30/04/2007 20:18:00
Quote Anchor link
en nu in javascript :P
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

30/04/2007 20:40:00
Quote Anchor link
<script type="text/javascript">

var str="Visit Microsoft!"
document.write(str.replace(/Microsoft/, "W3Schools"))

</script>

zoiets??
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

30/04/2007 20:43:00
Quote Anchor link
a = document.body.innerHTML

Dan heb je geloof ik al de broncode... Maar dat weet ik niet zeker maar als het wel zo is kan je denk wel dat voorbeeld van Klaasjan gebruiken
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

30/04/2007 21:06:00
Quote Anchor link
@Klaasjan, Dank je!!

nu moet ik alleen nog die dingen tellen :P
 
- -

- -

30/04/2007 21:52:00
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

01/05/2007 08:28:00
Quote Anchor link
dank je het werkt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.