jebalansinhanden.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »
Bart Willemsen

Bart Willemsen

05/01/2012 15:41:36
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een website gemaakt voor een vriendin van mijn moeder. Ze heeft een reikipraktijk en ze vroeg zich af of ik een website kon maken voor haar.

Dit is de website: http://www.jebalansinhanden.nl/

Ik ben nog met een aantal kleine dingen bezig:
- Gastenboek staat nu offline in de live website omdat ik die nog niet af heb.
- Ben nog bezig met een dropdown menu voor de behandelingen (is nu wat onhandig geregeld).

Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag jullie commentaar en/of kritiek. :P
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 09:49:16
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 15:48:28
Quote Anchor link
Home is erg leeg. Beetje meer info mag wel. Ik vind de kleur (bruin?) niet mooi.
 
Wouter J

Wouter J

05/01/2012 15:52:55
Quote Anchor link
Wat me als eerst opvalt is het menu. Deze verwacht je in de rode balk, maar het zit eronder. Plaats het menu eens in deze rode balk, hiervoor moet je de rode balk natuurlijk wat hoger maken.

De kleuren zijn wel goed gebruikt, alleen het verloop in de footer gaat een beetje vreemd. Ik zou de hele footer die lichte rood meegeven en vlak voor het einde nog een klein donker rode kleurverloop.

Op de homepagina staat heel weinig tekst. De homepagina is de pagina waardoor jij je bezoekers moet houden. Je moet er dus eigenlijk een korte samenvatting van de pagina op zetten. Wat doe je? Wie ben je? Waarom jij en niet een ander? enz.

De foto in de header staat ook een beetje los van alles. Probeer deze meer te intergreren met de header.

Code:
- Google analytics en andere JS scripts moet je voor </body> plaatsen. Hierdoor laad je pagina stukken sneller.
- Maak gebruik van de google cdn jQuery, deze is stukken sneller dan dat jij hem plaatst. Plaats voor de zekerheid een fallback eronder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js"></script>
<script>window.jQuery || document.write(unescape('%3Cscript src="javascript/jquery.js>%3C/script>'));</script>

- In de header heb je de site titel een H1 tag meegegeven. Dit is leuk, maar een H1 tag moet je zo veel mogelijk uniek maken. De sitenaam kan op de homepagina in een H1 tag, maar op andere pagina's is de pagina naam stukken belangrijker.
- In de header heb je onder het logo een slogan. Dit is ook een belangrijke titel, dus plaats deze in een H3 tag ofzo, maar niet in een alinea (<p>) tag.
- Plaats maar 1 H1 tag per pagina, geen 2. Geef Home op de Homepagina een H2 tag mee, en op andere pagina's geef je de titel een H2 tag mee en de pagina naam een H1 tag.
- Adresgegevens altijd tussen een <address> tag zetten.
- De powered-by div is geen div, het is namelijk geen block maar een regeltje tekst. Geef deze een <small> tag mee, omdat hij niet belangrijk is.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

05/01/2012 17:10:41
Quote Anchor link
Wouter J op 05/01/2012 15:52:55:
Code:
- Google analytics en andere JS scripts moet je voor </body> plaatsen. Hierdoor laad je pagina stukken sneller.


Google:
Copy the following code, then paste it onto every page you want to track immediately before the closing </head> tag.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 17:16:13
Quote Anchor link
Synaps Framework op 05/01/2012 17:10:41:
Wouter J op 05/01/2012 15:52:55:
Code:
- Google analytics


Die heb ik toch altijd geblokt staan, dus bij mij zal de snelheid niet veranderen,
 
Wouter J

Wouter J

05/01/2012 17:32:07
Quote Anchor link
Synaps Framework op 05/01/2012 17:10:41:
Wouter J op 05/01/2012 15:52:55:
Code:
- Google analytics en andere JS scripts moet je voor </body> plaatsen. Hierdoor laad je pagina stukken sneller.

Google:
Copy the following code, then paste it onto every page you want to track immediately before the closing </head> tag.

Ja, en heb je mijn uitleg daarbij gelezen? Niet alles wat google zegt klopt, en nee zelfs niet over hun eigen product.

Een pagina wordt, precies zoals wij lezen, van boven naar onder gelezen. Allereerst wordt dus het doctype door het browser gelezen, vervolgens de <html> tag en <head> tag de charset meta tag en de titel. Dan de stylesheets en eventuele andere JS scripts. De gebruiker ziet nu nog niks.
Vervolgens de <body>, de header; navigatie; content en footer. En dan de scripts die vlak voor </body> staan. De gebruiker begint vanaf het lezen van de body tag al de site te zien. Voordat we bij de JS scripts onderaan zijn gekomen ziet de gebruiker al de hele site. Hierdoor laad de site sneller, omdat de persoon de site al ziet en dan pas worden alle JS scripts geladen.

Het leuke van een Analytics code in de head is dat hij al een bezoeker als bezoeker telt als de bezoeker nog niks heeft gezien. Dus mocht de bezoeker weg klikken voordat het browser bij de <body> tag is aangekomen heeft de gebruiker nog niks van de site gezien, slechts de titel in de tab, en wordt dan al als bezoeker geteld.
Mocht de Analytics code nou onderin staan dan wordt deze bezoeker niet als bezoeker geteld, het browser weet dan namelijk nog niks van dat script af. Pas als de hele site al zichtbaar is wordt de bezoeker als bezoeker geteld.

Dat zijn dus veel betere resultaten dan als je het script in de head zet.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 17:48:30
Quote Anchor link
WWW: Wijze Woorden Wouter.
En zeer logisch lijkt mij. Bedankt.
Gewijzigd op 05/01/2012 17:50:54 door - SanThe -
 
Piet Jansen

Piet Jansen

05/01/2012 17:53:01
Quote Anchor link
Misschien is het wel 'eerlijker' om je analystics code dan onderaan de pagina te zetten. Een pagina die is verlaten door een bezoeker alvorens deze is geladen is nou niet echt een bezochte website, maar alleen een bezochte URL. Dus voor de eerlijkheid zou ik hem onderaan zetten, dit heb ik op veel websites gezien.

Voor de rest is de site niet zo heel erg mooi, maar het kan ermee door.

Ik zou, net als eerder al gezegd is, een mooi welkoms berichtje plaatsen, dit is iets meer uitnodigend, maar dit berichtje moet groot zijn en moet al meer info over de site en het bedrijf bevatten. Vervolgens klikt de gebruiker wel door als het interessant is.

De header mag ook best beter, dus die rode balk weghalen of vullen met de links die je al hebt.

Technisch heb ik hem niet grondig bekeken, maar ik denk dat de nodige info wel is overgebracht...

Btw, je zet je naam mooi in de footer, maar je hebt geen eigen website. Meestal wordt de naam onderaan geplaatst om te linken naar een eventuele portfolio om klanten te trekken, maar jouw naam staat er eigenlijk voor niks. Het kan de meeste mensen eigenlijk niks schelen wie de site heeft gemaakt, tenzij iemand ook naar een freelancer zoekt en toevallig een handmassage o.i.d. wilt, diegene ziet dan jouw naam, maar kan er nu niks mee want dat ding staat daar voor Jan Meteenkorteachternaam.

Veel plezier met de site!
Gewijzigd op 05/01/2012 18:00:10 door Piet Jansen
 
Bart Willemsen

Bart Willemsen

10/01/2012 14:46:39
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties allemaal! Met deze aanwijzingen kan ik verder en ga ook zeker een aantal dingen eens proberen en veranderen!

Het klopt dat de site eigenlijk niet zo veel voorsteld, maar dat komt vooral omdat zij juist iets simpels wilde hebben, zonder al te veel afleidingen en zo. :) Ook was dit eigenlijk 1 van de eerste websites die ik zelf ontworpen heb, grote Photoshop skills heb ik (nog) niet helaas..

Het klopt dat ik nog geen websitelink heb geplaatst omdat ik simpelweg op dit moment nog niet echt iets online heb staan waar ik eventueel mensen naar toe wil sturen. Hier ben ik echter mee bezig en zal dat aanpassen zodra ik iets online heb wat ik wil laten zien!
 
Kris Peeters

Kris Peeters

10/01/2012 17:12:12
Quote Anchor link
Piet Jansen op 05/01/2012 17:53:01:
Misschien is het wel 'eerlijker' om je analystics code dan onderaan de pagina te zetten. Een pagina die is verlaten door een bezoeker alvorens deze is geladen is nou niet echt een bezochte website, maar alleen een bezochte URL. ...


Ik hoorde ooit eens volgende boutade:

"HITS is de afkorting van How Idiots Translate Success"

Een HIT zegt inderdaad slechts weinig.
 
Piet Jansen

Piet Jansen

10/01/2012 17:27:25
Quote Anchor link
Mooie onderbouwing Kris;)

Over deze site heb ik heel veel te zeggen, dus houd ik het voorlopig voor mezelf totdat er iets aan veranderd.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/01/2012 18:43:18
Quote Anchor link
Als je een domeinnaam registreert, krijg je er bij een beetje hosting ook een mailadres bij. [email protected] staat niet echt professioneel.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/01/2012 18:48:54
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 10/01/2012 18:43:18:
Als je een domeinnaam registreert, krijg je er bij een beetje hosting ook een mailadres bij. [email protected] staat niet echt professioneel.


Ehh, als je een domeinnaam registreert, dan kun je zelf alle emailadressen bepalen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/01/2012 18:52:21
Quote Anchor link
Dan is het helemaal niet professioneel ;-)
 
- SanThe -

- SanThe -

10/01/2012 20:11:23
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 10/01/2012 18:52:21:
Dan is het helemaal niet professioneel ;-)


Leg eens uit.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/01/2012 20:36:03
Quote Anchor link
Als je een zakelijke site hebt, vind ik het niet erg professioneel overkomen als daar een telfort-mailadres wordt genoemd.
Gebruik liever een balansinhanden.nl mailadres.
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2012 20:37:19
Quote Anchor link
En dat bedoelt SanThe ook. Als je een domein registreert kan je hier zelf een mail bij maken, hiervoor heb je geen hosting nodig.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.