Jeroen Schuitman aka laurens70 weer actief

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

05/12/2007 09:56:00
Anchor link
De oplichter Jeroen Schuitman (zie meer info: dit topic is weer actief op PHPhulp.

Dit is zijn huidige profiel die overigens op non-actief is gezet: laurens70.

Hij opereerde met e-mail adres: [email protected] (84.26.182.170)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:43:56
 
- -

- -

24/10/2008 20:37:00
Anchor link
Een bump, dat weet ik. Hierbij een link naar een topic over de bewuste persoon, die al (minstens!) sinds mei 2007 bezig is.

http://www.internetoplichting.nl/index.php?topic=7511.165 Afijn, zie het hele topic maar.

Jan Koehoorn heeft in dat bewuste topic ook al eens gereageerd, en ik wist dat er hier ergens ook een topic over is gemaakt. Vandaar dat ik dit hier post :)

Hij is trouwens nog steeds actief, zoals je in dat topic kunt lezen.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/10/2008 19:51:00
Anchor link
Ik ben van mening dat Jeroen dezelfde persoon is als Jeroen Schuitman. Jongens doe geen zaken met deze persoon.
 

28/10/2008 19:54:00
Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 28.10.2008 19:51:
Ik ben van mening dat Jeroen dezelfde persoon is als Jeroen Schuitman. Jongens doe geen zaken met deze persoon.

Meestal wordt het wel op prijs gesteld / handig gevonden als je een mening onderbouwd.
Anders kan ik zeggen dat Loran een eikel is.

// Sorry eerste die in me op kwam.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/10/2008 20:02:00
Anchor link
Gisteren hem bezig geweest. Op zijn site kwam ik een CMS tegen van een van gerespecteerd lid van PHPhulp. Deze heb ik gemailed en hij gaf aan dat dit CMS inderdaad door hem gemaakt is voor Jeroen Schuitman die destijds onder de naam Danny nog iets opereerde.
Danny / Jeroen / Lauerens heeft dit CMS echter nooit betaald en ook nog eens doorverkocht. Tevens kwamen de bij het SIDN bekende gegeven erg veel overeen met de gegevens die op internetoplichting staan over Jeroen / Lauerens / Danny.
Er lopen al enkele aangiften tegen hem en er is zelfs al contact gezocht met Opgelicht.

Groeten
Klaasjan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
- -

- -

28/10/2008 20:14:00
Anchor link
Klaasjan, dat heb ik dus vermeld al enige tijd geleden, in dat topic wat ik vermeldde ;)
 
Loran DP

Loran DP

28/10/2008 20:17:00
Anchor link
Vind je een topic onzin of vind je een poster niet zo aardig? Reageer dan niet. Dit voorkomt ergenissen.

Ik heb berichten die hieronder stonden verwijderd, omdat die totaal niet relevant waren voor het topic.

Verder vraag ik jullie met dit kinderachtige gedoe te stoppen.



Dankje Terence
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
Tikkes C

Tikkes C

28/10/2008 20:29:00
Anchor link
is er ook al uitsluiting over ene 'stefan' (ook actief op php-hulp sinds kort)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

28/10/2008 20:33:00
Anchor link
@tikkes, ook met deze jongen met ondertekende contracten werken, we kunnen geen uitsluitsel hierover geven.

edit: en van elk gesprek op msn / per email e.d. logs bewaren / screenshots maken enz. enz.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Tikkes C

Tikkes C

28/10/2008 20:45:00
Anchor link
Stefan (of wie dan ook) heeft me toegevoegd op msn onder: ***


OPLETTEN MENSEN!!

adres weggehaald: het is niet nodig mensen zonder enkel bewijs te beschuldigen van oplichting.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tikkes C
 
Henk PHP

Henk PHP

28/10/2008 20:47:00
Anchor link
Wat heeft stefan op zn geweten dan?
 
Tikkes C

Tikkes C

28/10/2008 20:49:00
Anchor link
nog niets maar er werd in een ander topic gespeculeerd dat hij die schuitman zou zijn! dit is enkel een waarschuwing dat ze iets oplettender zijn.
 
- -

- -

28/10/2008 21:43:00
Anchor link
Ik denk dat het veel handiger is als deze discussie voortgezet wordt in Jeroens topic op InternetOplichting.nl, als iedereen (van PHPhulp, SiteDeals, PHPfreakz) dat doet, schiet dat een stuk meer op dan al deze kleine losse eindjes.
 
- -

- -

28/10/2008 21:49:00
Anchor link
Waarom denk je dat ik er een link naar toe heb gezet... Eindelijk iemand die het begrijpt, thanks Jonathan!
 
- -

- -

28/10/2008 22:16:00
Anchor link
iChris schreef op 28.10.2008 21:49:
Waarom denk je dat ik er een link naar toe heb gezet... Eindelijk iemand die het begrijpt, thanks Jonathan!

Haha, dankje ;-)
 
Annemarieke

Annemarieke

02/09/2009 12:50:00
Anchor link
Jeroen is verhuisd hij woont niet meer in klundert als je meer wil weten mail maar.
 
Matthias R

Matthias R

02/09/2009 13:54:00
Anchor link
kunnen jullie niet gwn die man zijn IP verbannen ofzo?
 
Mitchell

Mitchell

02/09/2009 14:04:00
Anchor link
Matthias schreef op 02.09.2009 13:54:
kunnen jullie niet gwn die man zijn IP verbannen ofzo?
Alsof daar niet omheen is te komen?
Ken deze persoon trouwens zelf niet.
 
Gerben G

Gerben G

02/09/2009 14:45:00
Anchor link
Zoals jullie allemaal kunnen zien is dit een topic uit 2007. Rond die tijd was Jeroen onder verschillende namen bezig werk uit te besteden, en nooit betalen voor de geleverde diensten.
 

02/09/2009 14:56:00
Anchor link
Matthias schreef op 02.09.2009 13:54:
kunnen jullie niet gwn die man zijn IP verbannen ofzo?


Lol.. twee knopjes en je hebt een ander IP :')
 
B a s
Beheerder

B a s

02/09/2009 15:04:00
Anchor link
Een koe uit een oude sloot ;)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.