Jeroen Schuitman aka laurens70 weer actief

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

05/12/2007 09:56:00
Anchor link
De oplichter Jeroen Schuitman (zie meer info: dit topic is weer actief op PHPhulp.

Dit is zijn huidige profiel die overigens op non-actief is gezet: laurens70.

Hij opereerde met e-mail adres: [email protected] (84.26.182.170)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:51:21
 
- -

- -

24/10/2008 20:37:00
Anchor link
Een bump, dat weet ik. Hierbij een link naar een topic over de bewuste persoon, die al (minstens!) sinds mei 2007 bezig is.

http://www.internetoplichting.nl/index.php?topic=7511.165 Afijn, zie het hele topic maar.

Jan Koehoorn heeft in dat bewuste topic ook al eens gereageerd, en ik wist dat er hier ergens ook een topic over is gemaakt. Vandaar dat ik dit hier post :)

Hij is trouwens nog steeds actief, zoals je in dat topic kunt lezen.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/10/2008 19:51:00
Anchor link
Ik ben van mening dat Jeroen dezelfde persoon is als Jeroen Schuitman. Jongens doe geen zaken met deze persoon.
 

28/10/2008 19:54:00
Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 28.10.2008 19:51:
Ik ben van mening dat Jeroen dezelfde persoon is als Jeroen Schuitman. Jongens doe geen zaken met deze persoon.

Meestal wordt het wel op prijs gesteld / handig gevonden als je een mening onderbouwd.
Anders kan ik zeggen dat Loran een eikel is.

// Sorry eerste die in me op kwam.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/10/2008 20:02:00
Anchor link
Gisteren hem bezig geweest. Op zijn site kwam ik een CMS tegen van een van gerespecteerd lid van PHPhulp. Deze heb ik gemailed en hij gaf aan dat dit CMS inderdaad door hem gemaakt is voor Jeroen Schuitman die destijds onder de naam Danny nog iets opereerde.
Danny / Jeroen / Lauerens heeft dit CMS echter nooit betaald en ook nog eens doorverkocht. Tevens kwamen de bij het SIDN bekende gegeven erg veel overeen met de gegevens die op internetoplichting staan over Jeroen / Lauerens / Danny.
Er lopen al enkele aangiften tegen hem en er is zelfs al contact gezocht met Opgelicht.

Groeten
Klaasjan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
- -

- -

28/10/2008 20:14:00
Anchor link
Klaasjan, dat heb ik dus vermeld al enige tijd geleden, in dat topic wat ik vermeldde ;)
 
Loran DP

Loran DP

28/10/2008 20:17:00
Anchor link
Vind je een topic onzin of vind je een poster niet zo aardig? Reageer dan niet. Dit voorkomt ergenissen.

Ik heb berichten die hieronder stonden verwijderd, omdat die totaal niet relevant waren voor het topic.

Verder vraag ik jullie met dit kinderachtige gedoe te stoppen.



Dankje Terence
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
Tikkes C

Tikkes C

28/10/2008 20:29:00
Anchor link
is er ook al uitsluiting over ene 'stefan' (ook actief op php-hulp sinds kort)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

28/10/2008 20:33:00
Anchor link
@tikkes, ook met deze jongen met ondertekende contracten werken, we kunnen geen uitsluitsel hierover geven.

edit: en van elk gesprek op msn / per email e.d. logs bewaren / screenshots maken enz. enz.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Tikkes C

Tikkes C

28/10/2008 20:45:00
Anchor link
Stefan (of wie dan ook) heeft me toegevoegd op msn onder: ***


OPLETTEN MENSEN!!

adres weggehaald: het is niet nodig mensen zonder enkel bewijs te beschuldigen van oplichting.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tikkes C
 
Henk PHP

Henk PHP

28/10/2008 20:47:00
Anchor link
Wat heeft stefan op zn geweten dan?
 
Tikkes C

Tikkes C

28/10/2008 20:49:00
Anchor link
nog niets maar er werd in een ander topic gespeculeerd dat hij die schuitman zou zijn! dit is enkel een waarschuwing dat ze iets oplettender zijn.
 
- -

- -

28/10/2008 21:43:00
Anchor link
Ik denk dat het veel handiger is als deze discussie voortgezet wordt in Jeroens topic op InternetOplichting.nl, als iedereen (van PHPhulp, SiteDeals, PHPfreakz) dat doet, schiet dat een stuk meer op dan al deze kleine losse eindjes.
 
- -

- -

28/10/2008 21:49:00
Anchor link
Waarom denk je dat ik er een link naar toe heb gezet... Eindelijk iemand die het begrijpt, thanks Jonathan!
 
- -

- -

28/10/2008 22:16:00
Anchor link
iChris schreef op 28.10.2008 21:49:
Waarom denk je dat ik er een link naar toe heb gezet... Eindelijk iemand die het begrijpt, thanks Jonathan!

Haha, dankje ;-)
 
Annemarieke

Annemarieke

02/09/2009 12:50:00
Anchor link
Jeroen is verhuisd hij woont niet meer in klundert als je meer wil weten mail maar.
 
Matthias R

Matthias R

02/09/2009 13:54:00
Anchor link
kunnen jullie niet gwn die man zijn IP verbannen ofzo?
 
Mitchell

Mitchell

02/09/2009 14:04:00
Anchor link
Matthias schreef op 02.09.2009 13:54:
kunnen jullie niet gwn die man zijn IP verbannen ofzo?
Alsof daar niet omheen is te komen?
Ken deze persoon trouwens zelf niet.
 
Gerben G

Gerben G

02/09/2009 14:45:00
Anchor link
Zoals jullie allemaal kunnen zien is dit een topic uit 2007. Rond die tijd was Jeroen onder verschillende namen bezig werk uit te besteden, en nooit betalen voor de geleverde diensten.
 

02/09/2009 14:56:00
Anchor link
Matthias schreef op 02.09.2009 13:54:
kunnen jullie niet gwn die man zijn IP verbannen ofzo?


Lol.. twee knopjes en je hebt een ander IP :')
 
B a s
Beheerder

B a s

02/09/2009 15:04:00
Anchor link
Een koe uit een oude sloot ;)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.