Joep4U

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »
Joep de Jong

Joep de Jong

07/07/2013 12:50:53
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Ik ben Joep (13 jaar) en ben nu al 5 jaar bezig met programmeren,
ik wil graag weten wat jullie van mijn sitemijn site vinden,
het doel van mijn sitemijn site is om uitleg te schrijven waar mensen gebruik van kunnen maken om meer uit hun computer te halen.
Wat vinden jullie ervan?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:00:49
 
Reshad F

Reshad F

07/07/2013 13:00:02
Quote Anchor link
voor iemand van 13 vind ik het knap. probeer wel het een en ander te verbeteren bijvoorbeeld je menu is veel te lang.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2013 14:02:11
Quote Anchor link
Als ik de bron van je site bekijk zie ik een hoop fouten. Probeer deze ook een sop te lossen, want o.a twee doctypes kloppen natuurlijk niet.
 
Joep de Jong

Joep de Jong

07/07/2013 15:06:07
Quote Anchor link
- Aar - op 07/07/2013 14:02:11:
Als ik de bron van je site bekijk zie ik een hoop fouten. Probeer deze ook een sop te lossen, want o.a twee doctypes kloppen natuurlijk niet.


Dat komt denk doordat ik een include heb gebruikt waar weer een doctype in staat
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2013 15:08:27
Quote Anchor link
En dan moet je dat toch even aanpassen. Desnoods met preg_match eromheen werken, of een iframe gebruiken als het écht niet anders kan.
 
Machiel K

Machiel K

07/07/2013 15:40:30
Quote Anchor link
Daarnaast zijn er ook nog wat andere dingen die ik tegenkom. Gooi je website is in de Markup Validation ServiceMarkup Validation Service, dan komen er dingen uitrollen die fout zijn.

Verder zou ik in je css bij #sidebar overflow: scroll vervanger door overflow: auto; (http://jsbin.com/izeroh) en misschien wat kleur toevoegen aan je website.

Maar, inderdaad:
Reshad F op 07/07/2013 13:00:02:
voor iemand van 13 vind ik het knap.
Gewijzigd op 07/07/2013 15:41:21 door Machiel K
 
Joep de Jong

Joep de Jong

07/07/2013 15:55:33
Quote Anchor link
Een enter is toch <br/>? Want daar heb ik redelijk veel foutmeldingen over
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2013 16:49:54
Quote Anchor link
Bijna goed:

<br />
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/07/2013 20:17:16
Quote Anchor link
4 head's WOOW.

Verder vind ik het wel mooi gemaakt alleen, ik mis kleur ;(
 
- Raoul -

- Raoul -

07/07/2013 23:56:09
Quote Anchor link
En met html5 is die enter gewoon <br>.
 
Marvin H

Marvin H

08/07/2013 09:01:40
Quote Anchor link
Ik zou ook je query's beter beveiligen... je database is op dit moment te hacken doormiddel van SQL Injections
 
Joep de Jong

Joep de Jong

08/07/2013 13:45:35
Quote Anchor link
Marvin Houweling op 08/07/2013 09:01:40:
Ik zou ook je query's beter beveiligen... je database is op dit moment te hacken doormiddel van SQL Injections


Hoe kan je dat doen...???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2013 13:47:00
Quote Anchor link
Je moet de functie mysql(i)_real_escape_string() over je $_POST, $_GET, en $_COOKIE variabelen halen welke je in je query gebruikt.
 
Christian k

christian k

08/07/2013 15:28:03
Quote Anchor link
als je op login klikt en je wachtwoord of gebruikersnaam is onjuist
staat er Gebruikersnaam of Wachtwoord klopt/bestaat niet.
en de username en passwordboxen zijn weg je kunt beter
de error boven de inputboxen zetten zodat je niet helemaal terug moet
als je een fout maakt
 
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

08/07/2013 15:36:13
Quote Anchor link
Als je je registreet dan komt er dit te staan:

Neem contact op met de webmaster
U wordt over enkele seconden teruggestuurd.

Als je dan op de 'U wordt over enkele seconden teruggestuurd.' link klikt dan link je naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://joep4u.com/register.php


terwijl het de bedoeling is dat je linkt naar

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://joep4u.com/?page=register




Toevoeging op 08/07/2013 15:37:40:

& laat inderdaad gewoon een foutmelding boven het inlog formulier zien als de gebruikersnaam/wachtwoord combinatie niet klopt.
Zo is het echt onhandig.

Je kan ook anders even kijken naar html5 voor bv je contactformulier. Je kan vanaf html5 gebruiken maken van bijvoorbeeld <input type="email" />.
Deze kijkt ineens of het emailadres de juiste opmaak heeft.
Gewijzigd op 08/07/2013 15:42:28 door Dimitri Van Reeth
 
Joep de Jong

Joep de Jong

08/07/2013 15:45:26
Quote Anchor link
Bedankt voor de tips, ik kijk vanavond even of ik het allemaal kan aanpassen!

Toevoeging op 08/07/2013 19:25:12:

Ik heb alles aangepast, alleen de kleuren nog niet :)
 
Joep de Jong

Joep de Jong

04/09/2013 17:54:28
Quote Anchor link
Ik heb heel wat dingen veranderd, ook meteen een nieuw ontwerp toegevoegd,
wat vinden jullie er nu van?
Het nieuwe ontwerp is te vinden op: joep4u.com/index2.php, het klopt dat niet elke link werkt, maar zodra ik dit ontwerp overzet dan werkt alles wel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.