Joomla Database tabellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

29/08/2014 08:32:15
Quote Anchor link
Beste mensen,

Misschien zit ik helemaal niet in de juiste categorie, of misschien zelfs helemaal op het verkeerde forum voor mijn vraag.

Telkens bij het installeren van Joomla zowel op mijn laptop als op mijn desktop stopt hij bij het tweede balkje met de tekst : Database tabellen maken" en dan kan je uren wachten en gebeurd er nog niks.

Iemand enig idee wat de oplossing is? Want hier op mijn stage bedrijf heb ik precies de zelfde instellingen en benamingen gedaan en doet hij het wel.. beetje raar...

Mvg,

Gijs
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:38:18
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/08/2014 12:50:25
Quote Anchor link
Lijkt er op dat hij geen database server heeft om mee te verbinden?

Toevoeging op 29/08/2014 12:50:51:

(Alweer een reden om geen Joomla te gebruiken)
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

29/08/2014 12:54:00
Quote Anchor link
Ik gebruik USB Webserver Joomla staat gewoon in de root, en de Apache en MySQL staan beide op online.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/08/2014 14:36:08
Quote Anchor link
Staat de error_reporting en display_errors() wel aan?
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

29/08/2014 14:38:38
Quote Anchor link
Die heb ik zowel aan als uit gehad beide, ook geen effect. Waarop horen ze te staan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/08/2014 14:51:42
Quote Anchor link
Kan je in je .htaccess of php.ini instellen.
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

29/08/2014 15:44:57
Quote Anchor link
Je leest mijn vraag dus niet eens, mensen antwoord liever niet als je het niet weet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/08/2014 15:50:58
Quote Anchor link
Zet display_errors eens op On
En error_reporting op E_ALL

Zitten er ook verschillen in de PHP-versies?
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

29/08/2014 15:52:11
Quote Anchor link
Dit staat los van de database cellen aanmaken heb ik zo'n gevoel, maar ik probeer het zeker even.

En om op je vraag in te gaan, ik heb werkelijk waar geen idee.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/08/2014 15:55:04
Quote Anchor link
Als het een oude PHP is, die Joomla misschien niet meer ondersteunt... ?
 
E vH

E vH

29/08/2014 16:06:12
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

29/08/2014 17:20:23
Quote Anchor link
offtopic:
Gijs Anoniem op 29/08/2014 15:44:57:
Je leest mijn vraag dus niet eens, mensen antwoord liever niet als je het niet weet

Dat kan ook wel wat vriendelijker, lijkt mij.
Als je zelf alles zo goed weet, doet, heb je geen hulp nodig. Heb je hier ook nog niet veel mensen zien helpen.
Aar leest wel je vraag, maar vermoedelijk niet goed genoeg (het antwoord dat hij geeft, is hetgeen waarom meestal gevraagd wordt). Kan gebeuren.
Als jij dan zo reageert, dan ben ik er al snel klaar mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.