JQeury moet gegevens naar content.lib.php sturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

29/08/2011 19:45:54
Quote Anchor link
Ik heb een stukje JQeury/javascript die gegevens naar content.lib.php moet sturen en niet naar rpc.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
    <script type="text/javascript">
        function lookup(inputString) {
            if(inputString.length == 0) {
                // Hide the suggestion box.
                $('#suggestions').hide();
            } else {
                $.post("rpc.php", {queryString: ""+inputString+""}, function(data){
                    if(data.length >0) {
                        $('#suggestions').show();
                        $('#autoSuggestionsList').html(data);
                    }
                });
            }
        } // lookup

        function fill(thisValue) {
            $('#inputString').val(thisValue);
            setTimeout("$('#suggestions').hide();", 200);
        }
    </script>


Hij stuurt ze nu naar rpc.php en ik kom er niet uit hoe ik het naar content.lib.php kan krijgen


Het topic even verplaatst naar de javascript categorie. Zou je voortaan de juiste categorie willen kiezen? Alvast bedankt!
[/modedit]
Gewijzigd op 29/08/2011 20:06:58 door Niels K
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 14:19:55
 
Niels K

Niels K

29/08/2011 19:58:04
Quote Anchor link
Hoi Kjeld,

De eerste parameter van $.post is de url waar hij naar toe moet. Aangezien daar 'rpc.php' staat wordt het request naar 'rpc.php' gemaakt.

Ik vind overigens zelf de $.ajax overzichtelijker werken. Kijk maar eens op de documentatie pagina: klik

Succes!
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

29/08/2011 20:02:23
Quote Anchor link
Gewoon de tekst "rpc.php" naar "content.lib.php" veranderen?
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

29/08/2011 20:08:04
Quote Anchor link
om precies te zijn wil ik het naar een functie sturen, want nu krijg ik module rpc.php bestaat niet. Heb deze module ook al aangemaakt maar dan vind hij hem nog niet & het ziet er niet zo netjes uit.

Ik zal een even de documentatie doorlezen.

Toevoeging op 29/08/2011 20:40:33:

Ik heb het een en ander geprobeerd maar ik kom er niet uit! ook niet met de documentatie :(

Toevoeging op 30/08/2011 13:23:44:

Ik heb nu precies de fout gevonden en de oplossing blijft uit..

alles is nu hoe ik het wil hebben maar. op het moment dat hij gaat zoeken laad hij in de div waar de resultaten moeten komen de hele website opnieuw.

Dit zit na mijn idee fout bij de $post
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.