Jqplot staaf-grafiek wordt niet getoond.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »
Frits van Leeuwen

Frits van Leeuwen

12/07/2018 23:56:22
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb weer een vreemd probleem.
Ik heb een grafiek gemaakt die niet wordt getoond. De layout ziet er goed uit, maar de staafgrafiek wordt niet getoond.
Het vreemde is wel, als ik met de muit over de grafiek beweeg, zie ik wel dikke stippen met een label.

In het ladel lees ik ook wel de waarde die de staafgrafiek daar zou moeten hebben. Dus i.p.v. een staafgrafiek heb ik een verborgen stippen grafiek.

Wie weet wat er mis is?

Dit is de code voor de grafiek.

Alvast bedankt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
$(document).ready(function () {
    $.jqplot._noToImageButton = true;
    $.jqplot.config.enablePlugins = true;
    
    var staafdebet = <?php echo json_encode($journaalposten_debet_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
    var staafcredit = <?php echo json_encode($journaalposten_credit_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
    
    plot2 = $.jqplot('chart2', [staafdebet, staafcredit], {
        // Turns off animatino for all series in this plot.
        animate: false,
        highlighter: {
            show: true,
            sizeAdjust: 1,
            tooltipOffset: 9
        },
        grid: {
            background: 'rgba(57,57,57,0.0)',
            drawBorder: false,
            shadow: false,
            gridLineColor: '#755E28',
            gridLineWidth: 1
        },
        legend: {
            show: true,
            placement: 'outside'
        },
        
        seriesDefaults: {
            renderer: $.jqplot.BarRenderer,
            showHighlight: true,
            rendererOptions: {
                fillToZero: true,
                smooth: false
            },
            showMarker: false,
            barWidth: null
        },
        series: [
            {
                renderer: $.jqplot.BarRenderer,
                fill: false,
                label: 'debet',
                color: '#1AA017'
            },
            {
                renderer: $.jqplot.BarRenderer,
                label: 'credit',
                color: '#FD3400'
            }
        ],
        axesDefaults: {
            rendererOptions: {
                drawBaseline: false
            }
        },
        axes: {
            xaxis: {
                renderer: $.jqplot.CategoryAxisRenderer,
                tickRenderer: $.jqplot.CanvasAxisTickRenderer,
                tickOptions: {
                    formatString: "%b %e",
                    angle: -30,
                    textColor: '#755E28'
                },
                min: "<?php echo $datum1; ?>",
                max: "<?php echo $datum2; ?>",
                tickInterval: "1 days",
                drawMajorGridlines: false
            },
            yaxis: {
                renderer: $.jqplot.LogAxisRenderer,
                rendererOptions: {
                    minorTicks: 0
                },
                tickRenderer: $.jqplot.CanvasAxisTickRenderer,
                autoscale: true,
                tickOptions: {
                    formatString: " %.2f",
                    showMark: false,
                    textColor: '#755E28'
                }
            }
        }
    });
    
    $('.jqplot-highlighter-tooltip').addClass('ui-corner-all')

});
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:20:45
 
Frits van Leeuwen

Frits van Leeuwen

14/11/2018 22:07:48
Quote Anchor link
Ik heb er dit van gemaakt en nu werkt het wel. Ik moest hiervoor wel een meervoudige array omvormen naar een enkelvoudige array.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
                                        $(document).ready(function(){
                                            
                                            var s1 = <?php echo json_encode($debet_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
                                            var s2 = <?php echo json_encode($credit_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
                                            var ticks = <?php echo json_encode($datum_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
    
                                            plot2 = $.jqplot('chart2', [s1, s2], {
                                                // Turns on animatino for all series in this plot.
                                                animate: false,
                                                cursor: {
                                                    show: true,
                                                    zoom: true,
                                                    looseZoom: true,
                                                    showTooltip: false,
                                                    tooltipLocation:'sw'
                                                },
                                                seriesDefaults: {
                                                    renderer:$.jqplot.BarRenderer,
                                                    rendererOptions: { fillToZero: true },
                                                    pointLabels: { show: true },
                                                    // Set the varyBarColor option to true to use different colors for each bar.
                                                    // The default series colors are used.
                                                    varyBarColor: false
                                                },
                                                axes: {
                                                    xaxis: {
                                                        renderer: $.jqplot.CategoryAxisRenderer,
                                                        ticks: ticks,
                                                        tickRenderer: $.jqplot.CanvasAxisTickRenderer,
                                                        labelRenderer: $.jqplot.CanvasAxisLabelRenderer,
                                                        tickOptions: {
                                                            formatString: '%e %b %Y',
                                                            angle: -90,
                                                            textColor: '#755E28'
                                                        }
                                                    },
                                                    yaxis: {
                                                        autoscale: true,
                                                        labelRenderer: $.jqplot.CanvasAxisLabelRenderer,
                                                        label: 'inkomsten en uitgaven',
                                                        tickRenderer: $.jqplot.CanvasAxisTickRenderer,
                                                        tickOptions: {
                                                            formatString: " %.2f",
                                                            showMark: false,
                                                            textColor: '#755E28'
                                                        }
                                                    }
                                                },
                                                series: [
                                                    {
                                                        pointLabels: { show: true },
                                                        renderer: $.jqplot.BarRenderer,
                                                        fill: false,
                                                        label: 'inkomsten',
                                                        color: '#1AA017'
                                                    },
                                                    {
                                                        renderer: $.jqplot.BarRenderer,
                                                        label: 'uitgaven',
                                                        color: '#FD3400'
                                                    },
                                                    {
                                                        lineWidth:4,
                                                        markerOptions:{ style:'square' }
                                                    }
                                                ],
                                                // wijzig kleur bij mouseover
                                                highlighter: {
                                                    show: true,
                                                    tooltipAxes: 'y',
                                                    yvalues: 1,
                                                    formatString:'<table class="jqplot-highlighter"><tr><td>bedrag:</td><td>%s</td></tr></table>'
                                                },
                                                // legenda
                                                legend: {
                                                    show: true,
                                                    placement: 'outside'
                                                },
                                                // layout
                                                grid: {
                                                    background: 'rgba(57,57,57,0.0)',
                                                    drawBorder: false,
                                                    shadow: false,
                                                    gridLineColor: '#755E28',
                                                    gridLineWidth: 1
                                                }
                                            });
    
                                            $('#chart2').bind('jqplotDataHighlight',
                                                function (ev, seriesIndex, pointIndex, data) {
                                                    $('#info2').html('series: '+seriesIndex+', point: '+pointIndex+', data: '+data);
                                                }
                                            );
                                                
                                            $('#chart2').bind('jqplotDataUnhighlight',
                                                function (ev) {
                                                    $('#info2').html('Nothing');
                                                }
                                            );
                                        });
Gewijzigd op 14/11/2018 22:14:58 door Frits van Leeuwen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.