jQuery accordion

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »
Synaps Framework

Synaps Framework

25/08/2010 10:16:16
Quote Anchor link
Goedenmorgen,

Ik ben bezig met een accordion te maken in javascript mbv jquery. Hierbij moet een divje inschuiven en tegelijkertijd moet er een ander divje uitschuiven. Echter, als ik deze acties allebij laat plaats vinden vallen de elementen uit hun container omdat hij te groot word door het uitschuiven. Heeft iemand al een zoiets gemaakt dat je dus precies de zelfde aantal pixels uitschuift als inschuift. Constant dus, als hij 1 pixel teveel uitschuift als inschuift valt hij uit zijn container.

Hieronder het stukje script welke ik gemaakt heb hiervoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
(function($) {
    $.fn.sefAccordion = function(options) {
        options = $.extend({
                    defaultOpen: null,
                    previousDiv: null,
                    defaultid: '0',
                    currentcounter: 0,
                    intervalid: 0,
                    autodelay: 0,
                    event: "click",
                    alldivs_array:new Array()
            }, options);

        $(this).css({overflow:"hidden"});
        
        var elementid = $(this).attr("id");
        options.alldivs_array = $(this).children('div.Product');
        
        if( options.autodelay > 0 ) {
            $("#"+ elementid +" > div").bind("mouseenter", function() { pause(); });
            $("#"+ elementid +" > div").bind("mouseleave", function() { startPlay(); });
        };

        options.alldivs_array.each( function(iCurrent) {
            $(this).attr('id', 'slide_' + iCurrent);
            $(this).children('div.Image').bind( options.event , function() {
                     pause();
                     options.currentcounter = iCurrent;
                     openSlide($('#slide_' + iCurrent));
            });
        });
        
        if(options.defaultOpen != null) {
            $(options.alldivs_array[options.defaultOpen]).children('div.Description').css('display', 'block');
            options.previousDiv = $('#slide_' + options.defaultOpen);
            if(options.defaultOpen == (options.alldivs_array.length - 1)) {
                options.currentcounter = 0;
            } else {
                options.currentcounter == options.defaultOpen;
            }
        };
        
        if( options.autodelay > 0 ) {
            startPlay();
        };
        
        function openSlide( oSlide ) {
            if(options.previousDiv != null) {
                options.previousDiv.children('div.Description').animate({width : 'toggle'}, function() {
                    
                });
            }
                oSlide.children('div.Description').animate({width: 'toggle'});
            options.previousDiv = oSlide;
        };
        
        function startPlay() {
            options.intervalid = window.setInterval(play, options.autodelay );
        };
        
        function play() {
            openSlide($('#slide_' + options.currentcounter));
            if(options.currentcounter == (options.alldivs_array.length - 1)) {
                options.currentcounter = 0;
            } else {
                options.currentcounter++;
            }
        };
        
        function pause() {
            window.clearInterval(options.intervalid);
        };
    }
})(jQuery);
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:51:42
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/08/2010 10:26:43
Quote Anchor link
waarom het wile nog eens uitvinden?
http://demos.mootools.net/Accordion
 
Moe BE

Moe BE

25/08/2010 10:42:28
Quote Anchor link
Jquery -> slidedown en slideup

Zet de duration time voor beide gelijk en de breedte van je site wordt behouden!
Gewijzigd op 25/08/2010 10:44:04 door Moe BE
 
John Doe

John Doe

25/08/2010 10:42:43
Quote Anchor link
Volgensmij heeft Dreamweaver een accordion bij spry staan als je dreamweaver heb zou ik als ik jou was daar zeker even naar kijken.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

25/08/2010 11:26:58
Quote Anchor link
Over het wiel uitvinden gesproken:
http://jqueryui.com/demos/accordion/
 
Pim -

Pim -

25/08/2010 11:40:43
 
Synaps Framework

Synaps Framework

25/08/2010 12:05:04
Quote Anchor link
Deze accordion schuift horizontaal. Dus ik heb niks aan slideUp en slideDown.

@vincent: Wat heeft MooTools hiermee te maken?
@alle mensen die over een wiel zeuren: De bestaande accordions heb ik niks aan. Het is een stuk maatwerk.
 
Moe BE

Moe BE

25/08/2010 12:13:16
Quote Anchor link
Is het dan niet gewoon een kwestie van de juiste breedtes op te geven en zien dat je slide-tijden gelijk lopen? Ik kan me niet inbeelden dat js het ineens breder gaat maken dan dat je hebt opgegeven.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

25/08/2010 12:16:10
Quote Anchor link
Snelheden zijn hetzelfde, hij valt wel uit zijn container, welke alleen kan betekenen dat hij breeder word.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

25/08/2010 12:39:44
Quote Anchor link
Dan zou ik toch eens naar de site die Pim gaf kijken:

http://flowplayer.org/tools/demos/tabs/accordion-horizontal.html
 
Synaps Framework

Synaps Framework

25/08/2010 13:35:52
Quote Anchor link
Als je die demo ziet, en je goed oplet op het rechter plaatje zie ook, dat bij deze het plaatje iets naar rechts verschuift als je een element opent. Zelfde geval als bij mijn.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.