jQuery accordion

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »
Synaps Framework

Synaps Framework

25/08/2010 10:16:16
Quote Anchor link
Goedenmorgen,

Ik ben bezig met een accordion te maken in javascript mbv jquery. Hierbij moet een divje inschuiven en tegelijkertijd moet er een ander divje uitschuiven. Echter, als ik deze acties allebij laat plaats vinden vallen de elementen uit hun container omdat hij te groot word door het uitschuiven. Heeft iemand al een zoiets gemaakt dat je dus precies de zelfde aantal pixels uitschuift als inschuift. Constant dus, als hij 1 pixel teveel uitschuift als inschuift valt hij uit zijn container.

Hieronder het stukje script welke ik gemaakt heb hiervoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
(function($) {
    $.fn.sefAccordion = function(options) {
        options = $.extend({
                    defaultOpen: null,
                    previousDiv: null,
                    defaultid: '0',
                    currentcounter: 0,
                    intervalid: 0,
                    autodelay: 0,
                    event: "click",
                    alldivs_array:new Array()
            }, options);

        $(this).css({overflow:"hidden"});
        
        var elementid = $(this).attr("id");
        options.alldivs_array = $(this).children('div.Product');
        
        if( options.autodelay > 0 ) {
            $("#"+ elementid +" > div").bind("mouseenter", function() { pause(); });
            $("#"+ elementid +" > div").bind("mouseleave", function() { startPlay(); });
        };

        options.alldivs_array.each( function(iCurrent) {
            $(this).attr('id', 'slide_' + iCurrent);
            $(this).children('div.Image').bind( options.event , function() {
                     pause();
                     options.currentcounter = iCurrent;
                     openSlide($('#slide_' + iCurrent));
            });
        });
        
        if(options.defaultOpen != null) {
            $(options.alldivs_array[options.defaultOpen]).children('div.Description').css('display', 'block');
            options.previousDiv = $('#slide_' + options.defaultOpen);
            if(options.defaultOpen == (options.alldivs_array.length - 1)) {
                options.currentcounter = 0;
            } else {
                options.currentcounter == options.defaultOpen;
            }
        };
        
        if( options.autodelay > 0 ) {
            startPlay();
        };
        
        function openSlide( oSlide ) {
            if(options.previousDiv != null) {
                options.previousDiv.children('div.Description').animate({width : 'toggle'}, function() {
                    
                });
            }
                oSlide.children('div.Description').animate({width: 'toggle'});
            options.previousDiv = oSlide;
        };
        
        function startPlay() {
            options.intervalid = window.setInterval(play, options.autodelay );
        };
        
        function play() {
            openSlide($('#slide_' + options.currentcounter));
            if(options.currentcounter == (options.alldivs_array.length - 1)) {
                options.currentcounter = 0;
            } else {
                options.currentcounter++;
            }
        };
        
        function pause() {
            window.clearInterval(options.intervalid);
        };
    }
})(jQuery);
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:09:08
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/08/2010 10:26:43
Quote Anchor link
waarom het wile nog eens uitvinden?
http://demos.mootools.net/Accordion
 
Moe BE

Moe BE

25/08/2010 10:42:28
Quote Anchor link
Jquery -> slidedown en slideup

Zet de duration time voor beide gelijk en de breedte van je site wordt behouden!
Gewijzigd op 25/08/2010 10:44:04 door Moe BE
 
John Doe

John Doe

25/08/2010 10:42:43
Quote Anchor link
Volgensmij heeft Dreamweaver een accordion bij spry staan als je dreamweaver heb zou ik als ik jou was daar zeker even naar kijken.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

25/08/2010 11:26:58
Quote Anchor link
Over het wiel uitvinden gesproken:
http://jqueryui.com/demos/accordion/
 
Pim -

Pim -

25/08/2010 11:40:43
 
Synaps Framework

Synaps Framework

25/08/2010 12:05:04
Quote Anchor link
Deze accordion schuift horizontaal. Dus ik heb niks aan slideUp en slideDown.

@vincent: Wat heeft MooTools hiermee te maken?
@alle mensen die over een wiel zeuren: De bestaande accordions heb ik niks aan. Het is een stuk maatwerk.
 
Moe BE

Moe BE

25/08/2010 12:13:16
Quote Anchor link
Is het dan niet gewoon een kwestie van de juiste breedtes op te geven en zien dat je slide-tijden gelijk lopen? Ik kan me niet inbeelden dat js het ineens breder gaat maken dan dat je hebt opgegeven.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

25/08/2010 12:16:10
Quote Anchor link
Snelheden zijn hetzelfde, hij valt wel uit zijn container, welke alleen kan betekenen dat hij breeder word.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

25/08/2010 12:39:44
Quote Anchor link
Dan zou ik toch eens naar de site die Pim gaf kijken:

http://flowplayer.org/tools/demos/tabs/accordion-horizontal.html
 
Synaps Framework

Synaps Framework

25/08/2010 13:35:52
Quote Anchor link
Als je die demo ziet, en je goed oplet op het rechter plaatje zie ook, dat bij deze het plaatje iets naar rechts verschuift als je een element opent. Zelfde geval als bij mijn.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.