jquery async laden error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

10/12/2017 12:45:28
Quote Anchor link
mijn code onderaan de pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
var async = async || [];
(function () {
  var done = false;
  var script = document.createElement("script"),
  head = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.documentElement;
  script.src = '<?=HTML_ROOT?>js/jquery.js';
  script.type = 'text/javascript';
  script.async = true;
  script.onload = script.onreadystatechange = function() {
      if (!done && (!this.readyState || this.readyState === "loaded" || this.readyState === "complete")) {
          done = true;
          console.log('jquery main script is ready');
          // Process async variable
          //var async = async || [];
          while(async.length) { // there is some syncing to be done
              var obj = async.shift();
              if (obj[0] =="ready") {
                  $(obj[1]);
              }else if (obj[0] =="load"){
                  $(window).load(obj[1]);
              }
          }
          async = {
              push: function(param){
                  if (param[0] =="ready") {
                      $(param[1]);
                  }else if (param[0] =="load"){
                      $(window).load(param[1]);
                  }
              }
          };
          // End of processing
          script.onload = script.onreadystatechange = null;
          if (head && script.parentNode) {
              head.removeChild(script);
          }
      }
  };
head.insertBefore(script, head.firstChild);
})();


foutmelding

Quote:
nl:2172 Uncaught TypeError: $ is not a function
at HTMLScriptElement.script.onload.script.onreadystatechange (nl:2172)
script.onload.script.onreadystatechange @ nl:2172


regel 2172: $(obj[1]);

wat is hier fout aan? De url klopt gewoon , die kan ik openen.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:13:50
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/12/2017 13:05:56
Quote Anchor link
Wordt jQuery wel goed geladen?
Check je console eens.
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

10/12/2017 13:08:13
Quote Anchor link
Verander function regel 2 is in $(function() { });
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

10/12/2017 14:51:53
Quote Anchor link
Quote:
Check je console eens.


Dit is het enige wat ik al meldde in de console:

Quote:
nl:2172 Uncaught TypeError: $ is not a function
at HTMLScriptElement.script.onload.script.onreadystatechange (nl:2172)
script.onload.script.onreadystatechange @ nl:2172


regel 2172: $(obj[1]);


Als ik $( naar jQuery( verander doet hij het wel, maar waarom?

de hele code is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
var async = async || [];
(function () {
  var done = false;
  var script = document.createElement("script"),
  head = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.documentElement;
  script.src = 'https://code.jquery.com/jquery-1.12.4.min.js';
  script.type = 'text/javascript';
  script.async = true;
  script.onload = script.onreadystatechange = function() {
      if (!done && (!this.readyState || this.readyState === "loaded" || this.readyState === "complete")) {
          done = true;
          console.log('jquery main script is ready');
          // Process async variable
          //var async = async || [];
          while(async.length) { // there is some syncing to be done
              var obj = async.shift();
              if (obj[0] =="ready") {
                  jQuery(obj[1]);
              }else if (obj[0] =="load"){
                  jQuery(window).load(obj[1]);
              }
          }
          async = {
              push: function(param){
                  if (param[0] =="ready") {
                      jQuery(param[1]);
                  }else if (param[0] =="load"){
                      jQuery(window).load(param[1]);
                  }
              }
          };
          // End of processing
          script.onload = script.onreadystatechange = null;
          if (head && script.parentNode) {
              head.removeChild(script);
          }
      }
  };
head.insertBefore(script, head.firstChild);
})();

async.push(["ready",function (){

  jQuery.when(
      jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/plupload.full.min.js?ver=2.1.8" ),          
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/countdown.js?ver=4.8.1" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/sticky_message.js" ),  
    
    jQuery.getScript( "https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyBUf_D5xxq3wHgTm8-HWm1kCdBx6xkIBlo" ),    
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/scripts.js?ver=4.8.1" ),          
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/functions.js?ver=3.0" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/bootstrap.min.js" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/core.min.js?ver=1.11.4" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/widget.min.js?ver=1.11.4" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/mouse.min.js?ver=1.11.4" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/sortable.min.js?ver=1.11.4" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/slider.min.js" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/underscore.min.js?ver=1.8.3" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/wp-util.min.js?ver=4.8.1" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/docdirect_functions.js" ),

jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/user_profile.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/moment.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/bookings.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/parallax.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/owl.carousel.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/prettyPhoto.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/datetimepicker.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/appear.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/countTo.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/modernizr-2.8.3-respond-1.4.2.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/chosen.jquery.js?ver=4.8.1" ),

jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/wp-embed.min.js?ver=4.8.1" ),
//jQuery.getScript( "http://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyA2ZZ8qvEXhdLes2j90MoIcAkyHFCq_PhA&#038;libraries=places&#038;ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/map/markerclusterer.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/map/infobox.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/map/map.js?time=<?=time()?>" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/map/oms.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/docdir_maps.js?time=<?=time()?>" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/position.min.js?ver=1.11.4" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/menu.min.js?ver=1.11.4" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/wp-a11y.min.js?ver=4.8.1" ),

jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/autocomplete.min.js?ver=1.11.4" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/gmap3.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/jRate.js?ver=4.8.2" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/utils.min.js" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/editor.js" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/tinymce/tinymce.min.js?ver=4603-20170530" ),


    
 jQuery.Deferred(function( deferred ){
        jQuery( deferred.resolve );
    })
  ).done(function(){
            alert('k');    
     async.push(["ready", function(){

alert('k');

    });
    }]);  // einde push ready


maar in de console blijft hij hangen bij:

js/tinymce/tinymce.min.js?ver=4603-20170530

en geen console errors en geen alert('l')

Toevoeging op 10/12/2017 15:00:45:

@joop overmaat:
Quote:
Verander function regel 2 is in $(function() { });


ik krijg dan

Uncaught SyntaxError: Unexpected token }

Toevoeging op 10/12/2017 15:02:06:

Verder geeft de console gewoon:

console.log('jquery main script is ready');

dat word geprint in de console
Gewijzigd op 10/12/2017 14:58:54 door Daniel van Seggelen
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/12/2017 16:44:11
Quote Anchor link
Dus, in jQuery-code laad je de jQuery-library in? :s
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

10/12/2017 16:46:39
Quote Anchor link
precies zoals ik de code gepost heb met nu $( naar jQuery( veranderd. Maar hij komt toch niet verder zonder debug foutmeldingen. Hij laad niet alle bestanden, terwijl als ik hem zonder asynchronisch laden, hij wel alles goed pakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
jQuery.Deferred(function( deferred ){
        jQuery( deferred.resolve );
    })
  ).done(function(){
            alert('k');    
     async.push(["ready", function(){

alert('k');

    });


k alert hij dus niet

Toevoeging op 10/12/2017 17:00:00:

UPDATE

Ik heb lokaal jquery-1.12.4.min.js gealden en nu kan ik wel $( gebruiken, maar de rest werkt nog hetzelde
Gewijzigd op 10/12/2017 16:48:20 door Daniel van Seggelen
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/12/2017 23:46:19
Quote Anchor link
Jij laadt dus twee keer een Jquery library in? not good, volgens mij heb je die code zelf in de jquery .ready() functie geplakt maar dat gaat in dit geval natuurlijk niet werken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.