jquery async laden error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

10/12/2017 12:45:28
Quote Anchor link
mijn code onderaan de pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
var async = async || [];
(function () {
  var done = false;
  var script = document.createElement("script"),
  head = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.documentElement;
  script.src = '<?=HTML_ROOT?>js/jquery.js';
  script.type = 'text/javascript';
  script.async = true;
  script.onload = script.onreadystatechange = function() {
      if (!done && (!this.readyState || this.readyState === "loaded" || this.readyState === "complete")) {
          done = true;
          console.log('jquery main script is ready');
          // Process async variable
          //var async = async || [];
          while(async.length) { // there is some syncing to be done
              var obj = async.shift();
              if (obj[0] =="ready") {
                  $(obj[1]);
              }else if (obj[0] =="load"){
                  $(window).load(obj[1]);
              }
          }
          async = {
              push: function(param){
                  if (param[0] =="ready") {
                      $(param[1]);
                  }else if (param[0] =="load"){
                      $(window).load(param[1]);
                  }
              }
          };
          // End of processing
          script.onload = script.onreadystatechange = null;
          if (head && script.parentNode) {
              head.removeChild(script);
          }
      }
  };
head.insertBefore(script, head.firstChild);
})();


foutmelding

Quote:
nl:2172 Uncaught TypeError: $ is not a function
at HTMLScriptElement.script.onload.script.onreadystatechange (nl:2172)
script.onload.script.onreadystatechange @ nl:2172


regel 2172: $(obj[1]);

wat is hier fout aan? De url klopt gewoon , die kan ik openen.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:04:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/12/2017 13:05:56
Quote Anchor link
Wordt jQuery wel goed geladen?
Check je console eens.
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

10/12/2017 13:08:13
Quote Anchor link
Verander function regel 2 is in $(function() { });
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

10/12/2017 14:51:53
Quote Anchor link
Quote:
Check je console eens.


Dit is het enige wat ik al meldde in de console:

Quote:
nl:2172 Uncaught TypeError: $ is not a function
at HTMLScriptElement.script.onload.script.onreadystatechange (nl:2172)
script.onload.script.onreadystatechange @ nl:2172


regel 2172: $(obj[1]);


Als ik $( naar jQuery( verander doet hij het wel, maar waarom?

de hele code is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
var async = async || [];
(function () {
  var done = false;
  var script = document.createElement("script"),
  head = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.documentElement;
  script.src = 'https://code.jquery.com/jquery-1.12.4.min.js';
  script.type = 'text/javascript';
  script.async = true;
  script.onload = script.onreadystatechange = function() {
      if (!done && (!this.readyState || this.readyState === "loaded" || this.readyState === "complete")) {
          done = true;
          console.log('jquery main script is ready');
          // Process async variable
          //var async = async || [];
          while(async.length) { // there is some syncing to be done
              var obj = async.shift();
              if (obj[0] =="ready") {
                  jQuery(obj[1]);
              }else if (obj[0] =="load"){
                  jQuery(window).load(obj[1]);
              }
          }
          async = {
              push: function(param){
                  if (param[0] =="ready") {
                      jQuery(param[1]);
                  }else if (param[0] =="load"){
                      jQuery(window).load(param[1]);
                  }
              }
          };
          // End of processing
          script.onload = script.onreadystatechange = null;
          if (head && script.parentNode) {
              head.removeChild(script);
          }
      }
  };
head.insertBefore(script, head.firstChild);
})();

async.push(["ready",function (){

  jQuery.when(
      jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/plupload.full.min.js?ver=2.1.8" ),          
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/countdown.js?ver=4.8.1" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/sticky_message.js" ),  
    
    jQuery.getScript( "https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyBUf_D5xxq3wHgTm8-HWm1kCdBx6xkIBlo" ),    
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/scripts.js?ver=4.8.1" ),          
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/functions.js?ver=3.0" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/bootstrap.min.js" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/core.min.js?ver=1.11.4" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/widget.min.js?ver=1.11.4" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/mouse.min.js?ver=1.11.4" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/sortable.min.js?ver=1.11.4" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/slider.min.js" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/underscore.min.js?ver=1.8.3" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/wp-util.min.js?ver=4.8.1" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/docdirect_functions.js" ),

jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/user_profile.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/moment.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/bookings.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/parallax.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/owl.carousel.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/prettyPhoto.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/datetimepicker.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/appear.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/countTo.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/modernizr-2.8.3-respond-1.4.2.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/chosen.jquery.js?ver=4.8.1" ),

jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/wp-embed.min.js?ver=4.8.1" ),
//jQuery.getScript( "http://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyA2ZZ8qvEXhdLes2j90MoIcAkyHFCq_PhA&#038;libraries=places&#038;ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/map/markerclusterer.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/map/infobox.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/map/map.js?time=<?=time()?>" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/map/oms.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/docdir_maps.js?time=<?=time()?>" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/position.min.js?ver=1.11.4" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/menu.min.js?ver=1.11.4" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/wp-a11y.min.js?ver=4.8.1" ),

jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/autocomplete.min.js?ver=1.11.4" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/gmap3.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/jRate.js?ver=4.8.2" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/utils.min.js" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/editor.js" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/tinymce/tinymce.min.js?ver=4603-20170530" ),


    
 jQuery.Deferred(function( deferred ){
        jQuery( deferred.resolve );
    })
  ).done(function(){
            alert('k');    
     async.push(["ready", function(){

alert('k');

    });
    }]);  // einde push ready


maar in de console blijft hij hangen bij:

js/tinymce/tinymce.min.js?ver=4603-20170530

en geen console errors en geen alert('l')

Toevoeging op 10/12/2017 15:00:45:

@joop overmaat:
Quote:
Verander function regel 2 is in $(function() { });


ik krijg dan

Uncaught SyntaxError: Unexpected token }

Toevoeging op 10/12/2017 15:02:06:

Verder geeft de console gewoon:

console.log('jquery main script is ready');

dat word geprint in de console
Gewijzigd op 10/12/2017 14:58:54 door Daniel van Seggelen
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/12/2017 16:44:11
Quote Anchor link
Dus, in jQuery-code laad je de jQuery-library in? :s
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

10/12/2017 16:46:39
Quote Anchor link
precies zoals ik de code gepost heb met nu $( naar jQuery( veranderd. Maar hij komt toch niet verder zonder debug foutmeldingen. Hij laad niet alle bestanden, terwijl als ik hem zonder asynchronisch laden, hij wel alles goed pakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
jQuery.Deferred(function( deferred ){
        jQuery( deferred.resolve );
    })
  ).done(function(){
            alert('k');    
     async.push(["ready", function(){

alert('k');

    });


k alert hij dus niet

Toevoeging op 10/12/2017 17:00:00:

UPDATE

Ik heb lokaal jquery-1.12.4.min.js gealden en nu kan ik wel $( gebruiken, maar de rest werkt nog hetzelde
Gewijzigd op 10/12/2017 16:48:20 door Daniel van Seggelen
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/12/2017 23:46:19
Quote Anchor link
Jij laadt dus twee keer een Jquery library in? not good, volgens mij heb je die code zelf in de jquery .ready() functie geplakt maar dat gaat in dit geval natuurlijk niet werken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.