Jquery carousel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »
Maarten PHP

Maarten PHP

03/12/2010 17:05:49
Quote Anchor link
Beste,

Deze carousel doet het niet en ik weet niet waarom kunnen jullie me helpen

Bedankt

mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
    <title>Carousels 1</title>
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.4.4.min.js"></script>
    <link href="styles.css" rev="stylesheet" rel="stylesheet">
</head>
<body>
<ul id="carousel">
    <li><img src="images/image1.PNG" alt="image 1" border="0"></li>
    <li><img src="images/image2.PNG" alt="image 2" border="0"></li>
    <li><img src="images/image3.PNG" alt="image 3" border="0"></li>
    <li><img src="images/image4.PNG" alt="image 4" border="0"></li>
    <li><img src="images/image5.PNG" alt="image 5" border="0"></li>
</ul>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
    $('#carousel ul').each(function() {
        var t = setInterval(function() {
            $('#carousel ul').animate({marginLeft:-100}, 1000, function() {
                $(this).find('li:last').after($(this).find('li:first'));
                $(this).css({marginLeft:0});
            });
        }, 5000);
    });
});
</script>
</body>
</html>
Gewijzigd op 03/12/2010 17:06:43 door Maarten PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:10:48
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

03/12/2010 18:35:03
Quote Anchor link
wat is de error in de errorconsole? aan "het werkt niet" hebben wij natuurlijk ook niets
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/12/2010 07:29:21
Quote Anchor link
Onverwacht teken in attribuutselector '!' maar ik gebruik geen ! en regel staat er niet bij
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

04/12/2010 09:03:26
Quote Anchor link
Je selector klopt niet, maak er ul#carousel van.

Je kunt overigens ook je HTML wijzigen zodat #carousel wel een child element ul heeft:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div id="carousel">
    <ul>
        <li><img src="images/image1.PNG" alt="image 1" border="0"></li>
        <li><img src="images/image2.PNG" alt="image 2" border="0"></li>
        <li><img src="images/image3.PNG" alt="image 3" border="0"></li>
        <li><img src="images/image4.PNG" alt="image 4" border="0"></li>
        <li><img src="images/image5.PNG" alt="image 5" border="0"></li>
    </ul>
</div>
Gewijzigd op 04/12/2010 09:09:33 door Lauren Zonneveld
 
Niek s

niek s

04/12/2010 14:11:23
Quote Anchor link
of gewoon alleen #carousel
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/12/2010 21:38:09
Quote Anchor link
Niek s op 04/12/2010 14:11:23:
of gewoon alleen #carousel

Goh daar heb ik veel aan
 
The Force

The Force

05/12/2010 01:14:21
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 04/12/2010 21:38:09:
Niek s op 04/12/2010 14:11:23:
of gewoon alleen #carousel

Goh daar heb ik veel aan


Ja, want dat is beter dan een extra div om de ul heen zetten puur om de selector werkend te krijgen. Workaround dus. '#carousel' zou ik ook gebruiken.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

05/12/2010 12:27:39
Quote Anchor link
The Force op 05/12/2010 01:14:21:
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 04/12/2010 21:38:09:
Niek s op 04/12/2010 14:11:23:
of gewoon alleen #carousel

Goh daar heb ik veel aan


Ja, want dat is beter dan een extra div om de ul heen zetten puur om de selector werkend te krijgen. Workaround dus. '#carousel' zou ik ook gebruiken.

Sorry
 
Kees Hennen

Kees Hennen

21/01/2011 16:28:02
Quote Anchor link
1. Ik gebruik dezelfde code, maar de eerste afbeelding staat telkens te ver naar beneden.
Dit gebeurt alleen de eerste maal. Daarna corrigeert het script dit keurig.

2. Is het mogelijk om, i.c.m. een 'style switcher' de waarden voor marginTop e.d. in percentages op te geven?

Ik ben zelf een absolute beginner met jQuery, vandaar deze vraag.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/01/2011 16:43:30
Quote Anchor link
@PHPer PHPer: Is het daarmee opgelost ?

@Kees Hennen: Kan je iets tonen (code/voorbeeld)?
Waarschijnlijk is dit enkel een css probleem.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

21/01/2011 19:54:44
Quote Anchor link
ik had een carrousel maar die was verkeerd gemaakt en nu wil ik weer een carrousel dus nog niet opgelost
 
Kees Hennen

Kees Hennen

22/01/2011 11:03:07
Quote Anchor link
Het CSS part dat ik gebruik voor de lijst:

#carousel{
overflow:hidden;
width:100%;
height:100px;
margin:auto;
padding:auto;
background-color:#CCC;
margin-bottom:2em;
}

Het HTML deel:
<div id="carousel">
<ul>
<li><img src="_images/sponsors/abrahams.png" width="90%" /></li>
<li><img src="_images/sponsors/abrahams2.png" width="90%" /></li>
</ul>

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$('#carousel ul').each(function()
// Stel de interval op 10 seconden
var t = setInterval(function() {
$('#carousel ul').animate({marginTop:-100}, 1000, function() {
//Deze code werkt als de anitatie klaar is.
$(this).find('li:last').after($(this).find('li:first'));
// Reset de marge nadat het laatste item achteraangezet is.
$(this).css({marginTop:0});
});
}, 5000);
});
});
</script>
</div>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.