jQuery cloudzoom

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin S

Robin S

23/01/2013 12:26:49
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik ben bezig met een webshop, en ik wil graag bij de product afbeelding een cloud zoom hebben. Nu heb ik alles ingebouwd volgend de handleiding, maar het werkt nog steeds niet:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Zoals je ziet werkt de mouse-over wel, echter hoort hij dan ook de afbeelding in te zoomen wat nu dus niet gebeurd...

Zo zou het moeten werken:
http://www.starplugins.com/cloudzoom/examples

Iemand enig idee wat ik fout doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:33:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2013 12:32:34
Quote Anchor link
-nvm-
Gewijzigd op 23/01/2013 12:33:46 door - Ariën -
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 12:34:18
Quote Anchor link
Zoomt hij ook de afbeelding in bij jou?
Hier werkt het in Chrome en Firefox allebei niet...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:09:17
Quote Anchor link
Heb je misschien ook wat relevante code, ik kon het zo snel niet vinden...
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 13:19:32
Quote Anchor link
@Tim Slootweg:
Jazeker!
Dit heb ik tussen de head tags geplaatst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/cloudzoom.css" />
<script type="text/javascript" src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/cloudzoom.js"></script>
<script type="text/javascript">
  CloudZoom.quickStart();
</script>


En de afbeelding roep ik zo op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/uploads/2013/01/collection1.jpg" class="cloudzoom" data-cloudzoom = "zoomImage: 'http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg' " style="float: left;" />


Het rare is dat de hover wel werkt, maar de zoom niet...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:49:48
Quote Anchor link
Als de hover wel werkt zit het probleem denk niet in het javascript gedeelte.

En in het voorbeeld staat ook image en zoomImage, jij heb alleen het laatste. Misschien heeft het er iets mee te maken.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 13:52:25
Quote Anchor link
Dit is het voorbeeld wat ik van de site heb gedownload:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<img class = "cloudzoom" src = "images/small/image1.jpg"
             data-cloudzoom = "zoomImage: 'images/large/image1.jpg'" />


Zover ik kan zien komt mijn img tag overeen met deze.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:56:27
Quote Anchor link
Weet je zeker dat je zoomImage een grote afbeelding is en wat gebeurt er als je zoomImage weg haalt?
Gewijzigd op 23/01/2013 13:56:43 door Tim S
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:01:59
Quote Anchor link
De grote afbeelding in mijn img tag is:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg

Als ik zoomImage weghaal dan werkt de hover ook niet meer.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:15:35
Quote Anchor link
Je heb ook geen id
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:21:15
Quote Anchor link
Moet ik dit invullen dan? En welke id moet ik kiezen?
Ik zie hier namelijk niets over terug in het voorbeeld van de site.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:24:05
Quote Anchor link
van de site:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<img src="image1.jpg" id = "zoom1" class = "cloudzoom"
     data-cloudzoom = "zoomImage: 'bigimage1.jpg'" />


Het zou kunnen dat de plug-in een id nodig heeft, heet maakt dan volgens mij niet uit welke tenzij je deze kan instellen.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:25:24
Quote Anchor link
Ik heb de id toegevoegd, en helaas werkt dit ook niet.. :(
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:33:16
Quote Anchor link
Je zou kunnen kijken of je dit voorbeeld wel aan de praat krijgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a  href="#" class="cloudzoom-gallery"
    data-cloudzoom =
         "useZoom: '#zoom1', image: 'image1.jpg', zoomImage: 'bigimage1.jpg'"
    >Image 1</a>
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:35:58
Quote Anchor link
Als ik nu op "Image 1" klik krijg ik inderdaad de grote afbeelding:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Hoe kan ik dit werkend krijgen met de zoom functie?
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:59:32
Quote Anchor link
Wat ik zie is dat je 2 keer een grote image heb, dit moet denk een kleine zijn. Misschien kan je useZoom ook wel in de img tag werkend krijgen.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 15:05:55
Quote Anchor link
Ik heb je voorbeeldje weer even weggehaald, en heb de useZoom in de img tag geplaatst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img class="cloudzoom" id="zoom1" src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/uploads/2013/01/collection1.jpg" data-cloudzoom = "useZoom: '#zoom1', zoomImage: 'http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg' " style="float: left;" />


Maar zo te zien zijn we weer terug bij af...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 15:48:41
Quote Anchor link
Het voorbeeld van de website zou gewoon moeten werken, sleutelen in iets dat geld kost is zonde. Misschien eens kijken voor een alternatief:
http://www.tripwiremagazine.com/2012/12/jquery-image-zoom.html
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 17:24:36
Quote Anchor link
Bedankt voor het advies!
Via jouw link ben ik bij DDpowerZoomer voor jQuery uitgekomen.
Ik heb alles ingebouwd zoals in de manual staat vermeld, en het vergrootglas werkt ook:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Echter valt deze achter de afbeelding in plaats van ervoor... Hoe kan ik het vergrootglas naar voren halen weer?
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 18:59:45
Quote Anchor link
Ik je js bestand van ddpowerzoomer staat onderandere dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
init:function($){
        var $magnifier=$('<div style="position:absolute;width:100px;height:100px;display:none;overflow:hidden;border:1px solid black;" />')
            .append('<div style="position:relative;left:0;top:0;" />')


Dit is het enigste stukje waar ik css zie, je zou hier z-index aan kunnen toevoegen.
 
Robin S

Robin S

24/01/2013 18:30:50
Quote Anchor link
Helemaal top Tim!
Je had gelijk met z-index, het werkt prima nu! :D
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.