jQuery cloudzoom

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin S

Robin S

23/01/2013 12:26:49
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik ben bezig met een webshop, en ik wil graag bij de product afbeelding een cloud zoom hebben. Nu heb ik alles ingebouwd volgend de handleiding, maar het werkt nog steeds niet:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Zoals je ziet werkt de mouse-over wel, echter hoort hij dan ook de afbeelding in te zoomen wat nu dus niet gebeurd...

Zo zou het moeten werken:
http://www.starplugins.com/cloudzoom/examples

Iemand enig idee wat ik fout doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:14:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2013 12:32:34
Quote Anchor link
-nvm-
Gewijzigd op 23/01/2013 12:33:46 door - Ariën -
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 12:34:18
Quote Anchor link
Zoomt hij ook de afbeelding in bij jou?
Hier werkt het in Chrome en Firefox allebei niet...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:09:17
Quote Anchor link
Heb je misschien ook wat relevante code, ik kon het zo snel niet vinden...
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 13:19:32
Quote Anchor link
@Tim Slootweg:
Jazeker!
Dit heb ik tussen de head tags geplaatst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/cloudzoom.css" />
<script type="text/javascript" src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/cloudzoom.js"></script>
<script type="text/javascript">
  CloudZoom.quickStart();
</script>


En de afbeelding roep ik zo op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/uploads/2013/01/collection1.jpg" class="cloudzoom" data-cloudzoom = "zoomImage: 'http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg' " style="float: left;" />


Het rare is dat de hover wel werkt, maar de zoom niet...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:49:48
Quote Anchor link
Als de hover wel werkt zit het probleem denk niet in het javascript gedeelte.

En in het voorbeeld staat ook image en zoomImage, jij heb alleen het laatste. Misschien heeft het er iets mee te maken.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 13:52:25
Quote Anchor link
Dit is het voorbeeld wat ik van de site heb gedownload:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<img class = "cloudzoom" src = "images/small/image1.jpg"
             data-cloudzoom = "zoomImage: 'images/large/image1.jpg'" />


Zover ik kan zien komt mijn img tag overeen met deze.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:56:27
Quote Anchor link
Weet je zeker dat je zoomImage een grote afbeelding is en wat gebeurt er als je zoomImage weg haalt?
Gewijzigd op 23/01/2013 13:56:43 door Tim S
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:01:59
Quote Anchor link
De grote afbeelding in mijn img tag is:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg

Als ik zoomImage weghaal dan werkt de hover ook niet meer.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:15:35
Quote Anchor link
Je heb ook geen id
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:21:15
Quote Anchor link
Moet ik dit invullen dan? En welke id moet ik kiezen?
Ik zie hier namelijk niets over terug in het voorbeeld van de site.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:24:05
Quote Anchor link
van de site:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<img src="image1.jpg" id = "zoom1" class = "cloudzoom"
     data-cloudzoom = "zoomImage: 'bigimage1.jpg'" />


Het zou kunnen dat de plug-in een id nodig heeft, heet maakt dan volgens mij niet uit welke tenzij je deze kan instellen.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:25:24
Quote Anchor link
Ik heb de id toegevoegd, en helaas werkt dit ook niet.. :(
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:33:16
Quote Anchor link
Je zou kunnen kijken of je dit voorbeeld wel aan de praat krijgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a  href="#" class="cloudzoom-gallery"
    data-cloudzoom =
         "useZoom: '#zoom1', image: 'image1.jpg', zoomImage: 'bigimage1.jpg'"
    >Image 1</a>
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:35:58
Quote Anchor link
Als ik nu op "Image 1" klik krijg ik inderdaad de grote afbeelding:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Hoe kan ik dit werkend krijgen met de zoom functie?
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:59:32
Quote Anchor link
Wat ik zie is dat je 2 keer een grote image heb, dit moet denk een kleine zijn. Misschien kan je useZoom ook wel in de img tag werkend krijgen.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 15:05:55
Quote Anchor link
Ik heb je voorbeeldje weer even weggehaald, en heb de useZoom in de img tag geplaatst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img class="cloudzoom" id="zoom1" src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/uploads/2013/01/collection1.jpg" data-cloudzoom = "useZoom: '#zoom1', zoomImage: 'http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg' " style="float: left;" />


Maar zo te zien zijn we weer terug bij af...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 15:48:41
Quote Anchor link
Het voorbeeld van de website zou gewoon moeten werken, sleutelen in iets dat geld kost is zonde. Misschien eens kijken voor een alternatief:
http://www.tripwiremagazine.com/2012/12/jquery-image-zoom.html
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 17:24:36
Quote Anchor link
Bedankt voor het advies!
Via jouw link ben ik bij DDpowerZoomer voor jQuery uitgekomen.
Ik heb alles ingebouwd zoals in de manual staat vermeld, en het vergrootglas werkt ook:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Echter valt deze achter de afbeelding in plaats van ervoor... Hoe kan ik het vergrootglas naar voren halen weer?
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 18:59:45
Quote Anchor link
Ik je js bestand van ddpowerzoomer staat onderandere dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
init:function($){
        var $magnifier=$('<div style="position:absolute;width:100px;height:100px;display:none;overflow:hidden;border:1px solid black;" />')
            .append('<div style="position:relative;left:0;top:0;" />')


Dit is het enigste stukje waar ik css zie, je zou hier z-index aan kunnen toevoegen.
 
Robin S

Robin S

24/01/2013 18:30:50
Quote Anchor link
Helemaal top Tim!
Je had gelijk met z-index, het werkt prima nu! :D
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.