jQuery countdown timer converten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Richard Hansma

Richard Hansma

17/11/2012 21:46:08
Quote Anchor link
Beste PHP-ers,

Ik heb een vraag over jQuery. Ik heb een stukje code waarmee ik vanaf een zelf bepaald punt kan terugtellen, alleen gaat dat in seconden. Nu wil ik graag dat dat gebeurt in uren, minuten en seconden. Is dit makkelijk op te lossen met deze code, of moet ik dan iets heel anders zoeken?

Hier de code waar het om gaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
$(window).load(function(){
    $(document).ready(function(){  
  $('tr[id]').each(function () {
     var $this = $(this);
     var count = parseInt($this.attr("id"));
     countdown = setInterval(function(){
         $('.remain', $this).html(count + " seconds remaining!");
         if (count-- == 0) {
           //do something
           clearInterval(countdown);
         }
     }, 1000);
  });  
});
});


Bij voorbaat dank,

Richard Hansma
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 15:01:59
 
Richard Hansma

Richard Hansma

19/11/2012 20:34:20
Quote Anchor link
Niemand die me kan helpen toevallig?
 
Richard Hansma

Richard Hansma

24/11/2012 20:25:54
Quote Anchor link
Ik heb nog steeds geen oplossing kunnen vinden voor mijn probleem. Is er iemand die me kan helpen met een zetje in de goede richting hoe ik dit kan doen (met deze code)?
 
Jurgen B

Jurgen B

25/11/2012 00:43:39
Quote Anchor link
Als je het aantal seconden hebt kan je de rest toch uitrekenen?

uren = secondenTimer / 3600 (naar beneden afronden)
(dagen = uren / 24 (naar beneden afronden))
minuten = (secondenTimer - (uren * 3600)) / 60 (naar beneden afronden)
seconden = secondenTimer - (uren * 3600) - (minuten * 60)
Gewijzigd op 25/11/2012 00:45:11 door Jurgen B
 
Frits Katoen

Frits Katoen

25/11/2012 11:34:48
Quote Anchor link
Of onafhankelijk van vorige uitkomsten:

var days = Math.floor(count/(60*60*24));
var hours = Math.floor(count/(60*60))%24;
var mins = Math.floor(count/60)%60;
var secs = count%60;
 
Richard Hansma

Richard Hansma

25/11/2012 13:34:56
Quote Anchor link
Hartelijk bedankt voor het reageren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
$(window).load(function(){
$(document).ready(function() {
  $('tr[id]').each(function() {
     var $this = $(this);
     var count = parseInt($this.attr("id"));
     var days = Math.floor(count/(60*60*24));
     var hours = Math.floor(count/(60*60))%24;
     var mins = Math.floor(count/60)%60;
     var secs = count%60;
     countdown = setInterval(function() {
            $('.remain', $this).html(hours + ":" + mins + ":" + secs);
            if (count-- == 0) {
                //do something
                clearInterval(countdown);
            }
        }, 1000);
    });
});
});

Het staat nu zoals ik wil, alleen loopt de teller niet. Als ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (count-- == 0) {
verander in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (secs-- == 0) {
gebeurd dat wel, alleen krijg je dan min getallen... Wat kan ik hier aan doen?
 
Jurgen B

Jurgen B

25/11/2012 13:40:36
Quote Anchor link
Je conversie van countdown naar hh:mm:ss moet elke seconde gebeuren, dus elke interval. Met andere woorden moet je code binnen de interval uitgevoerd worden.
Gewijzigd op 25/11/2012 13:40:58 door Jurgen B
 
Richard Hansma

Richard Hansma

25/11/2012 15:58:27
Quote Anchor link
Eh, als ik `secs` doe i.p.v `count` werkt het wel, totdat de seconde op 0 komt, Dan gaat hij verder met min getallen. Ik snap niet precies wat je bedoelt met `binnen de interval`?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
countdown = setInterval(function() {
            $('.remain', $this).html(hours + ":" + mins + ":" + secs);
            if (count-- == 0) {
                //do something
                clearInterval(countdown);
            }
        }

Zoals ik het begrijp, staat dit allemaal in de interval, aangezien je hem `set` en daarna `clear` je hem. Ik ben geen kei in JS, maar dat is wel te zien.
Gewijzigd op 25/11/2012 15:59:44 door Richard Hansma
 
Frits Katoen

Frits Katoen

25/11/2012 16:00:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
$(document).ready(function() {
  $('tr[id]').each(function() {
     countdown = setInterval(function() {
    // de berekening dus binnen de setInterval functie
    var $this = $(this);
         var count = parseInt($this.attr("id"));
         var days = Math.floor(count/(60*60*24));
         var hours = Math.floor(count/(60*60))%24;
         var mins = Math.floor(count/60)%60;
         var secs = count%60;
            $('.remain', $this).html(hours + ":" + mins + ":" + secs);
            if (count-- == 0) {
                //do something
                clearInterval(countdown);
            }
        }, 1000);
    });
});


Toevoeging op 25/11/2012 16:06:59:

Je gebruikt trouwens óf $(document).ready() óf $(window).load()

De eerste gebruik je als je iets wilt doen als de volledige DOM geladen is, de tweede als je wilt dat naast de DOM ook alle overige content (zoals bijvoorbeeld plaatjes) geladen zijn voordat je iets uitvoert.
Gewijzigd op 25/11/2012 16:09:13 door Frits Katoen
 
Richard Hansma

Richard Hansma

25/11/2012 16:12:36
Quote Anchor link
@Frits jouw code werkt niet bij mij. Ik krijg dan helemaal geen countdown te zien.


Maar het is me gelukt. Dit is de uiteindelijke code geworden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
$(window).load(function(){
$('tr[id]').each(function() {
    var $this = $(this);
    var count = parseInt($this.attr("id"));
    countdown = setInterval(function() {
    var days = Math.floor(count/(60*60*24));
    var hours = Math.floor(count/(60*60))%24;
    var mins = Math.floor(count/60)%60;
    var secs = count%60;
         $('.remain', $this).html(hours + ":" + mins + ":" + secs);
            if (count-- == 0) {
                //do something
                clearInterval(countdown);
            }
        }, 1000);
    });
});


Iedereen heel erg bedankt voor de moeite.
Gewijzigd op 25/11/2012 16:14:00 door Richard Hansma
 
Joey Drieling

Joey Drieling

25/11/2012 21:30:02
Quote Anchor link
Mensen vergeet niet dat JS standaard ook een Date Object heeft, wat datum of tijd makkelijk kan uitrekenen en weergeven in tekst.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.