jQuery countdown timer converten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »
Richard Hansma

Richard Hansma

17/11/2012 21:46:08
Quote Anchor link
Beste PHP-ers,

Ik heb een vraag over jQuery. Ik heb een stukje code waarmee ik vanaf een zelf bepaald punt kan terugtellen, alleen gaat dat in seconden. Nu wil ik graag dat dat gebeurt in uren, minuten en seconden. Is dit makkelijk op te lossen met deze code, of moet ik dan iets heel anders zoeken?

Hier de code waar het om gaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
$(window).load(function(){
    $(document).ready(function(){  
  $('tr[id]').each(function () {
     var $this = $(this);
     var count = parseInt($this.attr("id"));
     countdown = setInterval(function(){
         $('.remain', $this).html(count + " seconds remaining!");
         if (count-- == 0) {
           //do something
           clearInterval(countdown);
         }
     }, 1000);
  });  
});
});


Bij voorbaat dank,

Richard Hansma
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:54:55
 
Richard Hansma

Richard Hansma

19/11/2012 20:34:20
Quote Anchor link
Niemand die me kan helpen toevallig?
 
Richard Hansma

Richard Hansma

24/11/2012 20:25:54
Quote Anchor link
Ik heb nog steeds geen oplossing kunnen vinden voor mijn probleem. Is er iemand die me kan helpen met een zetje in de goede richting hoe ik dit kan doen (met deze code)?
 
Jurgen B

Jurgen B

25/11/2012 00:43:39
Quote Anchor link
Als je het aantal seconden hebt kan je de rest toch uitrekenen?

uren = secondenTimer / 3600 (naar beneden afronden)
(dagen = uren / 24 (naar beneden afronden))
minuten = (secondenTimer - (uren * 3600)) / 60 (naar beneden afronden)
seconden = secondenTimer - (uren * 3600) - (minuten * 60)
Gewijzigd op 25/11/2012 00:45:11 door Jurgen B
 
Frits Katoen

Frits Katoen

25/11/2012 11:34:48
Quote Anchor link
Of onafhankelijk van vorige uitkomsten:

var days = Math.floor(count/(60*60*24));
var hours = Math.floor(count/(60*60))%24;
var mins = Math.floor(count/60)%60;
var secs = count%60;
 
Richard Hansma

Richard Hansma

25/11/2012 13:34:56
Quote Anchor link
Hartelijk bedankt voor het reageren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
$(window).load(function(){
$(document).ready(function() {
  $('tr[id]').each(function() {
     var $this = $(this);
     var count = parseInt($this.attr("id"));
     var days = Math.floor(count/(60*60*24));
     var hours = Math.floor(count/(60*60))%24;
     var mins = Math.floor(count/60)%60;
     var secs = count%60;
     countdown = setInterval(function() {
            $('.remain', $this).html(hours + ":" + mins + ":" + secs);
            if (count-- == 0) {
                //do something
                clearInterval(countdown);
            }
        }, 1000);
    });
});
});

Het staat nu zoals ik wil, alleen loopt de teller niet. Als ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (count-- == 0) {
verander in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (secs-- == 0) {
gebeurd dat wel, alleen krijg je dan min getallen... Wat kan ik hier aan doen?
 
Jurgen B

Jurgen B

25/11/2012 13:40:36
Quote Anchor link
Je conversie van countdown naar hh:mm:ss moet elke seconde gebeuren, dus elke interval. Met andere woorden moet je code binnen de interval uitgevoerd worden.
Gewijzigd op 25/11/2012 13:40:58 door Jurgen B
 
Richard Hansma

Richard Hansma

25/11/2012 15:58:27
Quote Anchor link
Eh, als ik `secs` doe i.p.v `count` werkt het wel, totdat de seconde op 0 komt, Dan gaat hij verder met min getallen. Ik snap niet precies wat je bedoelt met `binnen de interval`?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
countdown = setInterval(function() {
            $('.remain', $this).html(hours + ":" + mins + ":" + secs);
            if (count-- == 0) {
                //do something
                clearInterval(countdown);
            }
        }

Zoals ik het begrijp, staat dit allemaal in de interval, aangezien je hem `set` en daarna `clear` je hem. Ik ben geen kei in JS, maar dat is wel te zien.
Gewijzigd op 25/11/2012 15:59:44 door Richard Hansma
 
Frits Katoen

Frits Katoen

25/11/2012 16:00:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
$(document).ready(function() {
  $('tr[id]').each(function() {
     countdown = setInterval(function() {
    // de berekening dus binnen de setInterval functie
    var $this = $(this);
         var count = parseInt($this.attr("id"));
         var days = Math.floor(count/(60*60*24));
         var hours = Math.floor(count/(60*60))%24;
         var mins = Math.floor(count/60)%60;
         var secs = count%60;
            $('.remain', $this).html(hours + ":" + mins + ":" + secs);
            if (count-- == 0) {
                //do something
                clearInterval(countdown);
            }
        }, 1000);
    });
});


Toevoeging op 25/11/2012 16:06:59:

Je gebruikt trouwens óf $(document).ready() óf $(window).load()

De eerste gebruik je als je iets wilt doen als de volledige DOM geladen is, de tweede als je wilt dat naast de DOM ook alle overige content (zoals bijvoorbeeld plaatjes) geladen zijn voordat je iets uitvoert.
Gewijzigd op 25/11/2012 16:09:13 door Frits Katoen
 
Richard Hansma

Richard Hansma

25/11/2012 16:12:36
Quote Anchor link
@Frits jouw code werkt niet bij mij. Ik krijg dan helemaal geen countdown te zien.


Maar het is me gelukt. Dit is de uiteindelijke code geworden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
$(window).load(function(){
$('tr[id]').each(function() {
    var $this = $(this);
    var count = parseInt($this.attr("id"));
    countdown = setInterval(function() {
    var days = Math.floor(count/(60*60*24));
    var hours = Math.floor(count/(60*60))%24;
    var mins = Math.floor(count/60)%60;
    var secs = count%60;
         $('.remain', $this).html(hours + ":" + mins + ":" + secs);
            if (count-- == 0) {
                //do something
                clearInterval(countdown);
            }
        }, 1000);
    });
});


Iedereen heel erg bedankt voor de moeite.
Gewijzigd op 25/11/2012 16:14:00 door Richard Hansma
 
Joey Drieling

Joey Drieling

25/11/2012 21:30:02
Quote Anchor link
Mensen vergeet niet dat JS standaard ook een Date Object heeft, wat datum of tijd makkelijk kan uitrekenen en weergeven in tekst.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.