jQuery css hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maikel  B

Maikel B

05/04/2011 12:48:25
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code om doormiddel van jQuery de css op te maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#Livemiddenstuk').css({'background-color' : 'yellow', 'width' : + $('#tabelbreedte').val() +'px'});


Nu wil ik op de plek van 'yellow' een variabele achtergrondkleur #txt_middenstukachtergrondkleur toevoegen maar ik krijg het niet werkend.

heb ook het volgende al geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#Livemiddenstuk').css({'background-color' : + $('#txt_middenstukachtergrondkleur').val() +, 'width' : + $('#tabelbreedte').val() +'px'});



Weet iemand wat ik fout doe en hoe het juist moet?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:40:46
 
Yea Rupie

Yea Rupie

05/04/2011 15:16:33
Quote Anchor link
Bij een hex kleur moet je # voor de code zetten, dus bv:
#FF0000 (rood)

Ook snap ik niet echt waarom je al die + tekens erin hebt staan?
Gewijzigd op 05/04/2011 15:17:24 door Yea Rupie
 
Maikel  B

Maikel B

06/04/2011 09:23:16
Quote Anchor link
ik werk nog niet zo lang met jquery sorry :$
dus die + tekens kunnen gewoon weg?
 
Wouter J

Wouter J

06/04/2011 10:05:31
Quote Anchor link
Ja, zie ook de uitleg van jQuery: css()
 
Maikel  B

Maikel B

06/04/2011 11:25:56
Quote Anchor link
Dank je wel ;)
ik had al op die site gekeken maar ik vind die site zo onduidelijk :p
ik weet op die site nooit waar ik moet kijken.
Of bij documentation of tutorials of plugins.
vind het maar een onduidelijke site :p

Maar ontopic: ik zal kijken op die site :)
 
Wouter J

Wouter J

06/04/2011 12:14:25
Quote Anchor link
Bij jquery.com moet je gewoon bij zoeken je functie intypen en dan komt er de hele uitleg te staan.

Om echt jQuery te leren moet je deze video tutorial eens volgen: http://blog.themeforest.net/screencasts/jquery-for-absolute-beginners-video-series/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.