Jquery: divje laten vliegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 17:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil mbv jquery een divje over het beeld laten gaan.
Eerst moet hij ontstaan en op het einde moet hij weg gaan.
Daar tussen moet hij een afstand overbruggen (horizontaal).

Dit moet niet gewoon in een rechte lijn maar hij moet wat op en neer gaan, dus niet zo heel simpel om op te klikken. Verder komen er ook meerdere verschillende met verschillende groten.

Zelf ben ik te werk gegaan en daar is dit komen uitrollen, maar kan dit ook korter?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
$(function() {

  // Box1
  $('#box1').animate({"width" : "50px", "height" : "50px" });
  $('#box1').animate({"left" : "50px", "top" : "25px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "100px", "top" : "5px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "95px", "top" : "105px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "224px", "top" : "105px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "214px", "top" : "76px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "254px", "top" : "111px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "298px", "top" : "105px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400);
  $('#box1').animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
  
  // Box2
  $('#box2').animate({"width" : "36px", "height" : "36px" });
  $('#box2').animate({"left" : "50px", "top" : "100px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "100px", "top" : "74px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "95px", "top" : "84px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "224px", "top" : "65px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "214px", "top" : "55px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "254px", "top" : "45px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "298px", "top" : "50px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400);
  $('#box2').animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
  
  // Box3
  $('#box3').animate({"width" : "24px", "height" : "24px" });
  $('#box3').animate({"left" : "50px", "top" : "75px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "100px", "top" : "95px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "95px", "top" : "87px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "178px", "top" : "98px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "224px", "top" : "87px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "214px", "top" : "89px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "254px", "top" : "79px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "298px", "top" : "98px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "350px", "top" : "99px" }, 400);
  $('#box3').animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });        

});
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 15:54:34
 

03/02/2010 18:27:00
Quote Anchor link
Het kan sowieso gechained, dus je hoeft niet iedere keer $('#box3') te doen, maar je kunt dus $(blaat).animate(bl).animate(bo).etc... doen.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 18:38:00
Quote Anchor link
Ik ben niet zo heel erg thuis is javascript, maar is het mogelijk om een array te maken met left en top erin en dan een foreach die de animatie achter elkaar uitvoert?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
$(function() {

    // Box1
    $('#box1').animate({"width" : "50px", "height" : "50px" })
        .animate({"left" : "50px", "top" : "25px" }, 400)
        .animate({"left" : "100px", "top" : "5px" }, 400)
        .animate({"left" : "95px", "top" : "105px" }, 400)
        .animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400)
        .animate({"left" : "224px", "top" : "105px" }, 400)
        .animate({"left" : "214px", "top" : "76px" }, 400)
        .animate({"left" : "254px", "top" : "111px" }, 400)
        .animate({"left" : "298px", "top" : "105px" }, 400)
        .animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400)
        .animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
    
    // Box2
    $('#box2').animate({"width" : "36px", "height" : "36px" })
      .animate({"left" : "50px", "top" : "100px" }, 400)
      .animate({"left" : "100px", "top" : "74px" }, 400)
      .animate({"left" : "95px", "top" : "84px" }, 400)
      .animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400)
      .animate({"left" : "224px", "top" : "65px" }, 400)
      .animate({"left" : "214px", "top" : "55px" }, 400)
      .animate({"left" : "254px", "top" : "45px" }, 400)
      .animate({"left" : "298px", "top" : "50px" }, 400)
      .animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400)
      .animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
    
    // Box3
    $('#box3').animate({"width" : "24px", "height" : "24px" })
      .animate({"left" : "50px", "top" : "75px" }, 400)
      .animate({"left" : "100px", "top" : "95px" }, 400)
      .animate({"left" : "95px", "top" : "87px" }, 400)
      .animate({"left" : "178px", "top" : "98px" }, 400)
      .animate({"left" : "224px", "top" : "87px" }, 400)
      .animate({"left" : "214px", "top" : "89px" }, 400)
      .animate({"left" : "254px", "top" : "79px" }, 400)
      .animate({"left" : "298px", "top" : "98px" }, 400)
      .animate({"left" : "350px", "top" : "99px" }, 400)
      .animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });      

});


edit: ik zal zelf even kijken, dit kan ik ook wel zelf vinden..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 

03/02/2010 18:46:00
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 18:49:00
Quote Anchor link
Zou dit een goede opzet zijn voor de array?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
var box = array();
    box[1] = array(
        // 'grote','gegevens'
        '50px',array(
            // 'left','top','tijd interval'
            '50px;','25px;','400',
            '100px;','5px;','400',
        )
    );


Hierin heb ik de grote (width en height), en een array met posities en tijd interval.
 
Jan geen

Jan geen

03/02/2010 19:28:00
Quote Anchor link
Moet het divje het door jou opgegeven pad volgen of mag dat ook random zijn? Als het ook random mag zijn kan je de left-margin ophogen en de top-margin random genereren
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 21:05:00
Quote Anchor link
Het beste zou zijn dat het random was,
met een bepaalde snelheid naar een bepaald punt.
 
Jan geen

Jan geen

03/02/2010 22:44:00
Quote Anchor link
Leef je uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html>
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
        <title>Untitled Document</title>
        <script src="jquery-1.3.2.js"></script>
        
        <script type="text/javascript">
            $(function() {
                var left = 0;
                var step = 50;
                var width = screen.width-200;
                var height = screen.height - 200;
                $("#float").hide().fadeIn(2000);
                for(i=0; i<width/step;i++) {
                    $("#float").animate({
                        "left": left+"px",
                        "top": (Math.random()*height)+"px"
                    }, 100);
                    left = left + step;
                }
                $("#float").fadeOut();                                
            });
        </script>
        
        <style type="text/css">
            
            #float {
                width: 200px;
                height: 200px;
                background-color: red;
                position: absolute;
            }
        </style>
    </head>
    <body>
        
        <div id="float"></div>
    </body>
</html>
?>

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 16:30:00
Quote Anchor link
Leuk gemaakt!
Alleen vliegt hij soms onder een deel of helemaal uit me beeldscherm, is dit op te lossen?

edit: ik weet al hoe het komt, in mijn browser is boven en onder nog een balk, waardoor er minder plaats is dan de beeldscherm hoogte.

edit2: Dit is geen probleem meer, ik heb de breedte en hoogte allebei op 500 px gezet zodat hij in me lay-out past.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 16:59:00
Quote Anchor link
Mijn onderstaande scriptje werk niet, weet iemand wat er fout aan is?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
$(function() {
    var left = 0;
    var step = 50;
    var width = 500;
    var height = 500;
    var size = 50;
    var arr = new Array(50,25,20,35,15);
    for (num=0;num<arr.length;i++) {
        
        $("#float").animate({height: arr[num]+'px',"left": "0px","top": "0px"});
        $("#float").animate({width: arr[num]+'px'},100);
        
        for(i=0; i<width/step;i++) {
            $("#float").animate({
                "left": left+"px",
                "top": (Math.random()*height)+"px"
            }, 300);
            left = left + step;
        }
        
        $("#float").animate({marginLeft:'50px',width: '0px'},100);  
    }                          
});
 
Wim E

Wim E

04/02/2010 17:25:00
Quote Anchor link
Al gekeken of je kon oplossen met firebug? Er wordt je zoveel aangeboden, zo leer je het natuurlijk zelf ook nooit.
Ok ok het klopt dat je altijd wel kunt vragen, maar eerst kijken en dan vragen:-) evt kun je alerts toevoegen om te kijken wat voor uitkomsten dat geeft...en ga zo maar verder
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 17:48:00
Quote Anchor link
Quote:
Een script op deze pagina is bezig, of het reageert niet meer. U kunt het script nu stoppen, de scriptdebugger openen, of het script door laten gaan.

Script: http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.0/jquery.min.js:27


Ik krijg deze foutmelding, ik weet niet echt wat ik hiermee moet..
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 20:57:00
Quote Anchor link
Even scriptje van google omgezet naar me eigen server.

Ik heb het nu al een heel stuk verder, de score word alleen niet weergegeven omdat hij score2 niet vind in de hit functie. Hoe maak ik dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
$(function() {
    var left = 0;
    var step = 50;
    var count = 1;
    var max = 8;
    
    
    var left2 = 500;
    var step2 = 75;
    var count2 = 1;
    var max2 = 7;
    
    var score2 = 0;
    var width = 500;
    var height = 150;
    var arr = new Array(50,33,25,33,25,33,50,25);
    for (num=0;num<arr.length;num++) {
        
        $("#float").animate({height: arr[num]+'px',"left": "0px","top": "0px"},0);
        $("#float2").animate({height: arr[num]+'px',"left": "500px","top": "500px"},0);
        
        $("#float").animate({width: arr[num]+'px'},300);
        $("#float2").animate({width: arr[num]+'px'},300);  
        
        for(i=0; i<width/step;i++) {
            
            $("#float").animate({
                "left": left+"px",
                "top": (Math.random()*height)+"px"
            }, 500);
            left = left + step;
            count++;
            
            if(count2 <= max2) {
                
                $("#float2").animate({
                    "left": left2+"px",
                    "top": (Math.random()*height)+"px"
                }, 500);
                left2 = left2 - step2;
                count2++;
            }
            
        }
        left = 0;
        left2 = 500;
        
        count = 1;
        count2 = 1;
        
        $("#float").animate({width: '0px', height: '0px'},0);  
        $("#float2").animate({width: '0px', height: '0px'},0);
    }                          
});

function hit(addscore,div) {

    $('#score').html((score2 + addscore) + ' punten');
    score2++;
}
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

05/02/2010 15:07:00
Quote Anchor link
Weet iemand hier de oplossing van?
 
Jan geen

Jan geen

05/02/2010 16:11:00
Quote Anchor link
score2 buiten $(function) halen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 

05/02/2010 19:53:00
Quote Anchor link
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

05/02/2010 23:21:00
Quote Anchor link
?php die(); schreef op 05.02.2010 19:53:
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!

En jij bent ook gay!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.