jQuery Plugin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joakim Broden

Joakim Broden

01/11/2010 13:40:08
Quote Anchor link
Ik zoek een jQuery plugin, alleen weet niet hoe ik het moet omschrijven/vinden.

Het onderstaande moet hij ongeveer kunnen, ik heb 2 divs/tables naast elkaar staan met 2 pijltjes er tussen in en dan wil ik dat je een item in die divs/tables selecteert en dan op een pijltje druk dat hij naar de andere div/table gaat.

Ter verduidelijking:
Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:26:20
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

01/11/2010 15:02:25
Quote Anchor link
Lijkt mij een goed om dat te doen in combinatie met draggable (jQuery UI). Maak divs en zorg dat er bij het verplaatsen een lijst aangepast wordt welke waarde er wel en niet in staan. Je kan met event handlers een heel eind komen, maar ik weet niet of er zo een losse plugin is die dat doet...
Gewijzigd op 01/11/2010 15:23:23 door SilverWolf NL
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 09:35:28
Quote Anchor link
Iemand nog meer steekworden of iets dergelijke?
 
Moe BE

Moe BE

02/11/2010 09:44:19
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd?

Want met deze site en een beetje kennis van jquery, kom je er toch zo.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 10:04:50
Quote Anchor link
Ja klopt, maar het liefste wil ik echt met knoppen werken (in dit geval die pijltjes) en misschien is iemand zoiets op internet tegen gekomen?
 
Moe BE

Moe BE

02/11/2010 10:32:49
Quote Anchor link
Wij zijn geen zoekmachine voor jou he!

Door simpelweg wat voorbeelden op de jquery site te bekijken en de bijhorende documentatie eens te bekijken kom je al ver.
link

Moest je er echt niet uit komen, vraag je het hier nog maar eens. Vergeet ook niet aan te geven wat je al geprobeerd hebt (eventueel met wat voorbeeld code).
Gewijzigd op 02/11/2010 10:34:10 door Moe BE
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 11:01:57
Quote Anchor link
Offtopic:

Moe BE op 02/11/2010 10:32:49:
Wij zijn geen zoekmachine voor jou he!


ogh mensen kap nou eens met die stomme 'nutteloze' reacties, als je iedereen en alles doorverwijst naar google stop dan gewoon met deze website. ALLES is wel op google te vinden. We zijn hier om elkaar te helpen daarom is het ook phpHULP.

ik vraag niet om uitgebreid te zoeken, 'misschien is iemand zoiets op internet tegen gekomen?' ik vraag gewoon of iemand toevallig zoiets weet of iets dergelijke.
 
Moe BE

Moe BE

02/11/2010 11:45:59
Quote Anchor link
OFFTOPIC, COMPLEET NUTTELOOS MAAR WEL VOLLEDIGE WAARHEID:

Oetzie = lui

ONTOPIC:

De documentatie waarnaar ik verwezen heb zou je al een stuk verder moeten helpen. Gewoon stap voor stap proberen, geraak je er dan niet uit. Dan helpen we je graag verder.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 12:01:41
Quote Anchor link
Offtopic:

Moe BE op 28/10/2010 12:19:00:
Moest er iemand nog een css optie kennen die bovenstaand probleem had kunnen oplossen, dan mag dit nog steeds vermeld worden.


Moe BE op 20/10/2010 12:17:19:
Bestaat er een mogelijkheid om bij het event op het kind element te negeren?


Google!


omg eigenlijk best zielig dat ik hier nog op jou reageer...
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

02/11/2010 12:49:16
Quote Anchor link
Opzich als je een beetje van jQuery afweet heb je hier geen plugin voor nodig

Je kan bijvoorbeeld eerst een laten selecteren door de optie click en daardoor weer ophalen bij het veranderen van zijde.

Je kijkt dan simpel weg naar degene die geselecteerd zijn in het vak waar ze uit gehaalt moeten worden en laat ze overgezet worden. Je kan bijv de div een detroy geven en opnieuw laten maken in het andere tabel
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 13:15:20
Quote Anchor link
Tim klopt, zo heel moeilijk is het ook weer niet, alleen waarom zou ik het gelijk gaan maken? waarschijnlijk bestaat het al. Misschien is iemand het tegengekomen op internet weet toevallig nog waar te vinden.

Dus als iemand nog iets weet hoor ik het graag, en anders moet ik het zelf maar maken.
Gewijzigd op 02/11/2010 13:15:44 door Joakim Broden
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/11/2010 13:19:20
Quote Anchor link
No offence maar dit is zo simpel met jQuery dat ik me niet kan voorstellen dat iemand er tijd in gestoken heeft er een plugin van te maken.

http://dpatri.com/technology/jquery/move-list-box-items-from-left-to-right-using-jquery/


als je nog minder wil doen kun je beter andere hobby zoeken denk ik :)
Gewijzigd op 02/11/2010 13:22:10 door Jacco Engel
 
Wouter J

Wouter J

02/11/2010 14:06:44
Quote Anchor link
Jacco Engel op 02/11/2010 13:19:20:
als je nog minder wil doen kun je beter andere hobby zoeken denk ik :)

Als wij al voor hem moeten gaan googlen....
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/11/2010 14:13:01
Quote Anchor link
Wouter de Jong op 02/11/2010 14:06:44:
Jacco Engel op 02/11/2010 13:19:20:
als je nog minder wil doen kun je beter andere hobby zoeken denk ik :)

Als wij al voor hem moeten gaan googlen....


ach ik heb zo vaak dat ik net ff niet de goeie term om op te googelen weet :)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 14:14:00
Quote Anchor link
Ogh 'schijnheilige' wouter... Komt dit je nog bekend voor?

Wouter de Jong op 31/10/2010 14:25:30:
Ik lees hier op het forum vaak dat een script niet veilig is. Vaak wordt daar ook SQL injection bij genoemt.

Ik ben een beginner en heb de taal redelijk onder de knie, nu vraag ik mij af welke onveilige dingen er nog meer kunnen zijn en hoe je die kunt vermijden?
Hebben jullie daar misschien goede tutorials over of hebben jullie goede functie's die je kan gebruiken?

Alvast bedankt!


GOOGLE GOOGLE GOOGLE!

echt wat moet ik me hier soms zo erg verlagen tot een niveau dat ik niet snap waarom ik nog reageer.

Oh wacht ik verwijs mij zelf even door naar google! Dat is de beste hulp wat er is.

Toevoeging op 02/11/2010 14:18:49:

Jacco Engel op 02/11/2010 14:13:01:
Wouter de Jong op 02/11/2010 14:06:44:
Jacco Engel op 02/11/2010 13:19:20:
als je nog minder wil doen kun je beter andere hobby zoeken denk ik :)

Als wij al voor hem moeten gaan googlen....


ach ik heb zo vaak dat ik net ff niet de goeie term om op te googelen weet :)


Aaaah met jou kan ik praten!
 
Moe BE

Moe BE

02/11/2010 14:38:20
Quote Anchor link
Weet je wat het probleem is Oetzie.

Hier zitten heel veel mensen die je willen helpen als je met problemen zit en kunt aantonen dat je al geprobeerd hebt.

Dat laatste deed jij niet, waardoor je zulke reacties krijgt en dat vindt ik niet meer dan normaal.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 14:46:33
Quote Anchor link
Moe BE op 02/11/2010 14:38:20:
Weet je wat het probleem is Oetzie.

Hier zitten heel veel mensen die je willen helpen als je met problemen zit en kunt aantonen dat je al geprobeerd hebt.

Dat laatste deed jij niet, waardoor je zulke reacties krijgt en dat vindt ik niet meer dan normaal.


Nee weet jij wat het probleem is? Jij helpt zelden iemand, het vaakste wat jij in een topic zegt is: Wat heb je al geprobeerd... En let eens op hoe vaak iemand door gewezen word naar google.

Mijn vraag was gewoon: Ik zoek een jQuery plugin, alleen weet niet hoe ik het moet omschrijven/vinden.

Om te laten zien wat ik al gedaan heb moet ik dan al mijn google zoekopdrachten tonen? Als je toch iemand door wilt verwijzen naar google reageer dan gewoon niet op een topic, anders kun je wel in ELK topic de TS doorverwijzen naar google, oh wacht we stoppen met phphulp want alles is op google te vinden... blagh!
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

02/11/2010 15:32:53
Quote Anchor link
Nou laat ik maar even het goeie voorbeeld geven dan, Oetzi kun je even het HTML gedeelte voor me POSTEN hier zodat ik er een leuk systeem achter kan zetten.
Zal erbij ook even uitleg geven wat ik doe en waarom, Hoop dat je er dan wat van opsteekt en ook ziet waarom mensen hier geen plugins voor maken.

Voor de rest mensen, Dit is een hulp forum, ik zie ook vaak dingen waarbij ik denk, google effe, maar ik stel ook zelf vragen waar mensen zeggen google het effe, uiteraard doen mensen dit of willen gewoon een specifieke Nederlandse uitleg erbij.
En als je een google opmerking wil geven of kritiek op mensen wil voeren, zoals ik ook vaak wil doen, bespaar de moeite en reageer gewoon niet, Laat mensen in hun waarde. Niet iedereen is even slim you know. zelfs ik haha.
 

02/11/2010 16:28:53
Quote Anchor link
Heb je dan Jacco's link dan al geprobeert? Wel nuttig om dat effe te vermelden i.p.v. verder ruzie te maken.

Verder ben ik het wel met Moe eens, er wordt vaak niet nagedacht of niet gezocht.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/11/2010 16:37:24
Quote Anchor link
Vanaf hier graag enkel weer on-topic reacties.

De link die Jacco geeft lijkt mij een antwoord op de vraag?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 16:38:06
Quote Anchor link
Karl Karl op 02/11/2010 16:28:53:
Heb je dan Jacco's link dan al geprobeert? Wel nuttig om dat effe te vermelden i.p.v. verder ruzie te maken.


Daar ga ik van de week mee bezig, ondertussen kunnen mensen die nog wat voorbeelden/plugins hebben gewoon in dit topic.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.