jQuery slider

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »
Robin S

Robin S

22/05/2012 13:27:54
Quote Anchor link
Beste leden,

Op dit moment heb ik een jQuery image slider. Door op previous of next te klikken kan ik wisselen tussen de verschillende afbeeldingen.

Echter wil ik graag dat deze ook met de pijltjes toetsen te besturen te zijn, maar ik heb geen idee hoe ik dit kan inbouwen.

Dit is de functie die de prev en next aanstuurt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
        _initEvents            : function( options ) {
            var instance             = this;
            instance.NavNext.bind('click.slicebox', function( event ) {
                instance.navigate( 'next', options );
            });
            instance.NavPrev.bind('click.slicebox', function( event ) {
                instance.navigate( 'prev', options );
            });
            instance.OptionPlay.bind('click.slicebox', function( event ) {
                if( !instance.isSlideshowActive ) {
                    if( instance.animating ) return false;
                    
                    instance.isSlideshowActive    = true;
                    
                    instance._slideshow( options, true );
                    
                    instance.OptionPlay.addClass('rb-nav-pause').removeClass('sb-nav-play');
                }
                else {
                    instance._stopSlideshow();
                }
            });
            instance.OptionInfo.bind('click.slicebox', function( event ) {
                if( !instance.info ) {
                    instance._showInfo();
                }
                else {
                    instance._hideInfo();
                }
            });
        },


Iemand die mij kan helpen hiermee? Alvast heel erg bedankt!

Mvg,
Robin.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:51:33
 

22/05/2012 13:31:58
Quote Anchor link
Heb even gegoogled misschien kun je hier wat mee?

$(document).keydown(function(e){
if (e.keyCode == 37) {
alert( "left pressed" );
return false;
}
});

Character codes:

37 - left

38 - up

39 - right

40 - down
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 13:41:19
Quote Anchor link
@Daan: Dankjewel! Maar die had ik inderdaad al gevonden.

Het probleem is dat ik niet weet hoe ik dit in bovenstaande functie kan toevoegen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

22/05/2012 14:23:57
Quote Anchor link
gewoon zoals het hierboven staat. wanneer er op een pijltjestoets gedrukt is verwijs je door naar de slide functie.
als doe je wel moeilijk met die slide, en dit is niet alles?
 
Reshad F

Reshad F

22/05/2012 14:26:54
Quote Anchor link
ipv die alert. roep je die leftbutton aan om geklikt te worden en net zo bij rechter button bijv.
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 14:41:28
Quote Anchor link
Ik heb geen idee hoe ik dit dan moet samenvoegen? En waar ik dit moet plaatsen?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

22/05/2012 14:44:24
Quote Anchor link
dit is niet de hele slider, ofwel? heb je hem zelf gemaakt?
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 14:49:11
Quote Anchor link
Nee dit is niet de hele slider, het is slicebox:
http://tympanus.net/codrops/2011/09/05/slicebox-3d-image-slider/

En het voorbeeld dat ik gebruik is:
http://tympanus.net/Development/Slicebox/index4.html
 

22/05/2012 15:02:33
Quote Anchor link
Probeer dit is heb het niet getest.

initEvents : function( options ) {

$(document).keydown(function(e){
var instance = this;
if (e.keyCode == 39) {
instance.NavNext.bind('click.slicebox', function( event ) {
instance.navigate( 'next', options );
});
} elseif (e.keyCode == 37) {
instance.NavPrev.bind('click.slicebox', function( event ) {
instance.navigate( 'prev', options );
});
}
instance.OptionPlay.bind('click.slicebox', function( event ) {
if( !instance.isSlideshowActive ) {
if( instance.animating ) return false;

instance.isSlideshowActive = true;

instance._slideshow( options, true );

instance.OptionPlay.addClass('rb-nav-pause').removeClass('sb-nav-play');
}
else {
instance._stopSlideshow();
}
});
instance.OptionInfo.bind('click.slicebox', function( event ) {
if( !instance.info ) {
instance._showInfo();
}
else {
instance._hideInfo();
}
}
});
},
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 15:10:15
Quote Anchor link
@Daan: Bedankt voor het helpen, maar dit werkt helaas niet. De hele slider is met bovenstaande code niet meer zichtbaar.
 

22/05/2012 15:17:04
Quote Anchor link
Ben niet zo'n held in jquery maar kon het proberen haha:p
 
Kris Peeters

Kris Peeters

22/05/2012 15:28:28
Quote Anchor link
Het simpelst wat je kan doen, is een keystroke opvangen.
Daarmee trigger je een click op de juiste knop.

Dan lijkt het dus alsof je gewoon op die knop hebt gedrukt en kom je zo weinig mogelijk in aanvaring met de logica van de slicer

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
      $(function() {
        // slicebox aanmaken
        $('#sb-slider').slicebox({
          slicesCount      : 5,
          disperseFactor    : 30,
          sequentialRotation  : true,
          sequentialFactor  : 100
        });
        // zorg er voor dat je, bij een keystroke een klik op de prev / next knop triggert
        $(document).keydown(function(e) {
          if (e.keyCode == 37 || e.keyCode == 38) {  // left or up
            e.preventDefault();
             $('.sb-nav-prev').click();
          }
          if (e.keyCode == 39 || e.keyCode == 40) {  // right or down
            e.preventDefault();
             $('.sb-nav-next').click();
          }
        });
// ...        
      });
 
Robin S

Robin S

22/05/2012 15:48:53
Quote Anchor link
@Kris: Hartstikke bedankt! Je script werkt helemaal perfect!

Heeft iemand enig idee hoe ik de beweging ook met de muis kan toevoegen? Dat als je de muisknop indrukt en naar rechts beweegt dat de slider naar rechts beweegt, en andersom?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.