jQuery toggle

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »
Robin S

Robin S

07/09/2012 17:35:54
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik ben bezig met een simpele website die bestaat uit 4 verschillende onderdelen.
Deze onderdelen kunnen door 4 afbeeldingen geopend worden. Daarnaast moet daaronder nog een menu staan die ook tussen deze 4 onderdelen kan navigeren.

Nu heb ik al het een en ander geprobeerd maar het wil maar niet lukken.
Zie voorbeeld link:
http://rcsdesign.nl/amx/dca/

De 4 afbeeldingen werken prima, en de divs sluiten zich ook weer nadat je op "< Back" klikt. Echter krijg ik het niet voor elkaar de 4 links onderaan werkend te krijgen.

Ik wil graag dat deze dus eerst alle 4 de divs sluit, en daarna de juiste opent.

Dit is de code die ik gebruik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <title>Digital Coast Advisors</title>
  <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="style.css"/>
  <link type="text/css" href="css/ui-lightness/jquery-ui-1.8.23.custom.css" rel="stylesheet" />
  <script type="text/javascript" src="js/jquery-1.8.0.min.js"></script>
  <script type="text/javascript" src="js/jquery-ui-1.8.23.custom.min.js"></script>
  <script type="text/javascript">
$(function() {

  $("#open_founder").click(function()  {
    $("#content_founder").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  $(".open_founder").click(function()  {
    $("#content_founder").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#open_hollywood").click(function()  {
    $("#content_hollywood").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  $(".open_hollywood").click(function()  {
    $("#content_hollywood").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#open_washington").click(function()  {
    $("#content_washington").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  $(".open_washington").click(function()  {
    $("#content_washington").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#open_world").click(function()  {
    $("#content_world").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  $(".open_world").click(function()  {
    $("#content_world").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#close_founder").click(function()  {
    $("#content_founder").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#close_hollywood").click(function()  {
    $("#content_hollywood").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#close_washington").click(function()  {
    $("#content_washington").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#close_world").click(function()  {
    $("#content_world").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $(".close_all").click(function()  {
    if ($(content_founder).is(":visible")) {
      $("#content_founder").toggle("clip", { direction: "vertical" });
    }
    if ($(content_hollywood).is(":visible")) {
      $("#content_hollywood").toggle("clip", { direction: "vertical" });
    }
    if ($(content_washington).is(":visible")) {
      $("#content_washington").toggle("clip", { direction: "vertical" });
    }
    if ($(content_world).is(":visible")) {
      $("#content_world").toggle("clip", { direction: "vertical" });
    }
  });
  
});
  </script>
</head>
<body>

<div id="container">
  <div id="logo"><img src="logo.png" /></div>
  <div id="menu">
    <div class="menu"><img src="1.png" id="open_founder" /></div>
    <div class="menu"><img src="2.png" id="open_hollywood" /></div>
    <div class="menu"><img src="3.png" id="open_washington" /></div>
    <div class="menu"><img src="4.png" id="open_world" /></div>
  </div>
  <div id="content">

    <div id="content_founder">
      <img src="1.png" class="content_img" />
      <h1>founder</h1>
      <p>Franklin Urteaga is CEO of Digital Coast Advisors, Inc., which be founder in 2000 following a distinguished career in business and public service, including various roles serving U.S. President Bill Clinton & Vice President Al Gore. Ge graduated summa cum laude with a Masters degree in Public Management & Government, specializing in Executive, Legislative & Regulatory Management, from The George Washington University, and holds a Bachelor of Science degree in Industrial Technology.</p>
      <br /><br />
      <a href="#" id="close_founder"><img src="back.png" /></a>
    </div>

    <div id="content_hollywood">
      <img src="2.png" class="content_img" />
      <h1>hollywood</h1>
      <p>Fulfill your vision... with Hollywood, Entertainment, and Media.</p>
      <br /><br />
      <a href="#" id="close_hollywood"><img src="back.png" /></a>
    </div>

    <div id="content_washington">
      <img src="3.png" class="content_img" />
      <h1>washington</h1>
      <p>Maximize your potential... with the White House, Capital Hill, & the federal agencies.</p>
      <br /><br />
      <a href="#" id="close_washington"><img src="back.png" /></a>
    </div>

    <div id="content_world">
      <img src="4.png" class="content_img" />
      <h1>world</h1>
      <p>Extend your reach... to foreign governments, international corporations, and global public organizations.</p>
      <br /><br />
      <a href="#" id="close_world"><img src="back.png" /></a>
    </div>

  </div>
  
  <div id="footer_menu">
    <ul>
      <li><a class="close_all open_founder">Founder</a></li>
      <li><a class="close_all open_hollywood">Hollywood</a></li>
      <li><a class="close_all open_washington">Washington</a></li>
      <li><a class="close_all open_world">World</a></li>
    </ul>
  </div>
</div>
 
</body>
</html>


Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Alvast bedankt!!
Gewijzigd op 07/09/2012 17:36:25 door Robin S
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:25:12
 
Robin S

Robin S

09/09/2012 13:36:20
Quote Anchor link
Toevallig iemand die wat weet? Heb nog het een en ander geprobeerd maar kom er niet verder mee..
 
Jurgen B

Jurgen B

09/09/2012 21:24:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
$(function() {
    
    $("[id^=open_]").on('click', function() {
        var openid = $(this).attr('id').replace(/[a-zA-Z]+(?=_)/g, 'content');
        $('#' + openid).toggle("clip", { direction: "vertical" });
    });
    
    $("[id^=close_]").on('click', function() {
        $("[id^=content_]:visible").toggle("clip", { direction: "vertical" });
    });
    
    $("[class^=open_]").on('click', function() {
        var openid = $(this).attr('class').replace(/[a-zA-Z]+(?=_)/g, 'content');
        var visContent = $("[id^=content_]:visible")
        
        if (visContent.length > 0) {
            visContent.toggle("clip", function() {
                direction: "vertical";
                $('#' + openid).toggle("clip", { direction: "vertical" });
            });
        } else {
            $('#' + openid).toggle("clip", { direction: "vertical" });  
        }
   });
    
});


Bovenstaand en de close_all class weghalen bij de links in bottom menu, en dan zou het moeten werken.
Gewijzigd op 09/09/2012 21:25:07 door Jurgen B
 
Robin S

Robin S

09/09/2012 22:19:43
Quote Anchor link
@Juren B:
Moet ik dit toevoegen aan mijn bestaande jQuery script? Of is dit een volledige vervanging hiervan?
 
Reshad F

Reshad F

09/09/2012 22:32:58
Quote Anchor link
je moet de code van jurgen erin plaatsen ipv jou code. en de class close_all weghalen in je bottom "footer" links
 
Robin S

Robin S

09/09/2012 23:12:43
Quote Anchor link
Geweldig! Dit werkt perfect! Hartstikke bedankt :)

Toevoeging op 09/09/2012 23:12:43:

Geweldig! Dit werkt perfect! Hartstikke bedankt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.