jQuery toggle

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »
Robin S

Robin S

07/09/2012 17:35:54
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik ben bezig met een simpele website die bestaat uit 4 verschillende onderdelen.
Deze onderdelen kunnen door 4 afbeeldingen geopend worden. Daarnaast moet daaronder nog een menu staan die ook tussen deze 4 onderdelen kan navigeren.

Nu heb ik al het een en ander geprobeerd maar het wil maar niet lukken.
Zie voorbeeld link:
http://rcsdesign.nl/amx/dca/

De 4 afbeeldingen werken prima, en de divs sluiten zich ook weer nadat je op "< Back" klikt. Echter krijg ik het niet voor elkaar de 4 links onderaan werkend te krijgen.

Ik wil graag dat deze dus eerst alle 4 de divs sluit, en daarna de juiste opent.

Dit is de code die ik gebruik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <title>Digital Coast Advisors</title>
  <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="style.css"/>
  <link type="text/css" href="css/ui-lightness/jquery-ui-1.8.23.custom.css" rel="stylesheet" />
  <script type="text/javascript" src="js/jquery-1.8.0.min.js"></script>
  <script type="text/javascript" src="js/jquery-ui-1.8.23.custom.min.js"></script>
  <script type="text/javascript">
$(function() {

  $("#open_founder").click(function()  {
    $("#content_founder").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  $(".open_founder").click(function()  {
    $("#content_founder").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#open_hollywood").click(function()  {
    $("#content_hollywood").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  $(".open_hollywood").click(function()  {
    $("#content_hollywood").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#open_washington").click(function()  {
    $("#content_washington").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  $(".open_washington").click(function()  {
    $("#content_washington").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#open_world").click(function()  {
    $("#content_world").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  $(".open_world").click(function()  {
    $("#content_world").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#close_founder").click(function()  {
    $("#content_founder").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#close_hollywood").click(function()  {
    $("#content_hollywood").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#close_washington").click(function()  {
    $("#content_washington").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $("#close_world").click(function()  {
    $("#content_world").toggle("clip", { direction: "vertical" });
  });
  
  $(".close_all").click(function()  {
    if ($(content_founder).is(":visible")) {
      $("#content_founder").toggle("clip", { direction: "vertical" });
    }
    if ($(content_hollywood).is(":visible")) {
      $("#content_hollywood").toggle("clip", { direction: "vertical" });
    }
    if ($(content_washington).is(":visible")) {
      $("#content_washington").toggle("clip", { direction: "vertical" });
    }
    if ($(content_world).is(":visible")) {
      $("#content_world").toggle("clip", { direction: "vertical" });
    }
  });
  
});
  </script>
</head>
<body>

<div id="container">
  <div id="logo"><img src="logo.png" /></div>
  <div id="menu">
    <div class="menu"><img src="1.png" id="open_founder" /></div>
    <div class="menu"><img src="2.png" id="open_hollywood" /></div>
    <div class="menu"><img src="3.png" id="open_washington" /></div>
    <div class="menu"><img src="4.png" id="open_world" /></div>
  </div>
  <div id="content">

    <div id="content_founder">
      <img src="1.png" class="content_img" />
      <h1>founder</h1>
      <p>Franklin Urteaga is CEO of Digital Coast Advisors, Inc., which be founder in 2000 following a distinguished career in business and public service, including various roles serving U.S. President Bill Clinton & Vice President Al Gore. Ge graduated summa cum laude with a Masters degree in Public Management & Government, specializing in Executive, Legislative & Regulatory Management, from The George Washington University, and holds a Bachelor of Science degree in Industrial Technology.</p>
      <br /><br />
      <a href="#" id="close_founder"><img src="back.png" /></a>
    </div>

    <div id="content_hollywood">
      <img src="2.png" class="content_img" />
      <h1>hollywood</h1>
      <p>Fulfill your vision... with Hollywood, Entertainment, and Media.</p>
      <br /><br />
      <a href="#" id="close_hollywood"><img src="back.png" /></a>
    </div>

    <div id="content_washington">
      <img src="3.png" class="content_img" />
      <h1>washington</h1>
      <p>Maximize your potential... with the White House, Capital Hill, & the federal agencies.</p>
      <br /><br />
      <a href="#" id="close_washington"><img src="back.png" /></a>
    </div>

    <div id="content_world">
      <img src="4.png" class="content_img" />
      <h1>world</h1>
      <p>Extend your reach... to foreign governments, international corporations, and global public organizations.</p>
      <br /><br />
      <a href="#" id="close_world"><img src="back.png" /></a>
    </div>

  </div>
  
  <div id="footer_menu">
    <ul>
      <li><a class="close_all open_founder">Founder</a></li>
      <li><a class="close_all open_hollywood">Hollywood</a></li>
      <li><a class="close_all open_washington">Washington</a></li>
      <li><a class="close_all open_world">World</a></li>
    </ul>
  </div>
</div>
 
</body>
</html>


Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Alvast bedankt!!
Gewijzigd op 07/09/2012 17:36:25 door Robin S
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:58:20
 
Robin S

Robin S

09/09/2012 13:36:20
Quote Anchor link
Toevallig iemand die wat weet? Heb nog het een en ander geprobeerd maar kom er niet verder mee..
 
Jurgen B

Jurgen B

09/09/2012 21:24:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
$(function() {
    
    $("[id^=open_]").on('click', function() {
        var openid = $(this).attr('id').replace(/[a-zA-Z]+(?=_)/g, 'content');
        $('#' + openid).toggle("clip", { direction: "vertical" });
    });
    
    $("[id^=close_]").on('click', function() {
        $("[id^=content_]:visible").toggle("clip", { direction: "vertical" });
    });
    
    $("[class^=open_]").on('click', function() {
        var openid = $(this).attr('class').replace(/[a-zA-Z]+(?=_)/g, 'content');
        var visContent = $("[id^=content_]:visible")
        
        if (visContent.length > 0) {
            visContent.toggle("clip", function() {
                direction: "vertical";
                $('#' + openid).toggle("clip", { direction: "vertical" });
            });
        } else {
            $('#' + openid).toggle("clip", { direction: "vertical" });  
        }
   });
    
});


Bovenstaand en de close_all class weghalen bij de links in bottom menu, en dan zou het moeten werken.
Gewijzigd op 09/09/2012 21:25:07 door Jurgen B
 
Robin S

Robin S

09/09/2012 22:19:43
Quote Anchor link
@Juren B:
Moet ik dit toevoegen aan mijn bestaande jQuery script? Of is dit een volledige vervanging hiervan?
 
Reshad F

Reshad F

09/09/2012 22:32:58
Quote Anchor link
je moet de code van jurgen erin plaatsen ipv jou code. en de class close_all weghalen in je bottom "footer" links
 
Robin S

Robin S

09/09/2012 23:12:43
Quote Anchor link
Geweldig! Dit werkt perfect! Hartstikke bedankt :)

Toevoeging op 09/09/2012 23:12:43:

Geweldig! Dit werkt perfect! Hartstikke bedankt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.