jquery update functie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lano Heeren

Lano Heeren

24/12/2010 17:20:52
Quote Anchor link
Hoi,
Met de eerste functie wordt er een speler gekocht en dat werkt goed, nu wil ik met de functie update dat tie het andere php bestand weer update zodat ik kan zien welke spelers dat ik gekocht heb. met onderstaande update functie werkt het niet, wie o wie wil mij helpen om deze functie werkend te krijgen. alvast bedankt voor de reacties.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$(function() {

    $("a.rkopen").click(function() {
        $("div#kmidden").empty().load($(this).attr('href'));
        return false;
        update();
        
    });
});

function
update()deze functie werkt niet helaas
{
    $.post("renner.php", {}, function(data){ $("#kmidden").html(data);});  
 
    setTimeout('update()', 15000);
}



Dit staat in het bestand renner.php
<a class="rkopen" href="spel/kopen.php?id=2">koop</a>?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:42:01
 
Maarten PHP

Maarten PHP

24/12/2010 17:36:04
Quote Anchor link
regel 14 moet er eigenlijk zo uitzien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$.post("renner.php", {}, function(data){ $("#kmidden").html(data)});

er zit een foutje in meer fout zie ik niet
Gewijzigd op 24/12/2010 17:36:47 door Maarten PHP
 
Lano Heeren

Lano Heeren

24/12/2010 17:46:05
Quote Anchor link
Heb dat aangepast maar werkt niet, helaas.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

24/12/2010 17:48:15
Quote Anchor link
meer zag ik niet
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

24/12/2010 17:51:11
Quote Anchor link
wat is de error uit de errorconsole?
 
Lano Heeren

Lano Heeren

24/12/2010 18:57:41
Quote Anchor link
heb het nu zo staan, maar krijg de foutmelding: update is not defined
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$(function() {

    $("a.rkopen").click(function() {
        $("div#kmidden").empty().load($(this).attr('href'));
        return false;
        update();
        
    });

update()
{

$("div#kmidden").load('skopen.php');
}
});
?>
Gewijzigd op 24/12/2010 22:10:11 door Lano Heeren
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

24/12/2010 19:03:00
Quote Anchor link
maak er van:
function update()
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

24/12/2010 19:21:28
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 24/12/2010 19:03:00:
maak er van:
function update()


Hij declareert hier toch geen functie? Dat is totaal niet nuttig.

@TS: waar/hoe is de functie update gedefinieerd?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

24/12/2010 19:25:41
Quote Anchor link
zo te zien is wil hij van update een functie maken want hij gebruikt het ook al eerder
 
Lano Heeren

Lano Heeren

24/12/2010 22:15:58
Quote Anchor link
Heb het weer aangepast en het werkt, hmm nog niet echt goed want als ik 2x snel klik is de update functie sneller dan de eerste want die wordt dan nog uitgevoerd. Nu wil ik graag dat de update functie 2 seconden wacht voordat die wordt uitgevoerd, maar met delay(2000) wil het niet werken. hoe krijg ik dit werkend?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$(function() {

    $("a.rkopen").click(function() {
        $("div#kmidden").empty().load($(this).attr('href'));
        update();
       return false;


        
    });
function
update()
{


$("div#kmidden").delay(2000).load('spel/skopen.php');

}
?>
Gewijzigd op 24/12/2010 22:27:21 door Lano Heeren
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

24/12/2010 22:28:59
Quote Anchor link
Door alle huidige acties te stoppen.

Edit:

Dacht even dat dat met $.stop() kon, maar die geldt blijkbaar alleen voor animaties...
Gewijzigd op 24/12/2010 22:31:59 door SilverWolf NL
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.