JQuery werkt niet mee

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yea Rupie

Yea Rupie

22/03/2011 17:00:30
Quote Anchor link
Beste phpers,

Ik heb een probleem met jquery. Als ik jQuery inlaad dan laad derest van mijn pagina niet meer(in firefox, IE9 en chrome), opera werkt wel nog gewoon.

Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title></title>
    <link href="css/default.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all" />
    <!--[if IE]>
        <link href="css/IEonly.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all" />
    <![endif]-->
    <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js" />
    <script type="text/javascript" src="js/login.js" />
</head>
<body>
// website
</body>
</html>
Gewijzigd op 22/03/2011 17:00:54 door Yea Rupie
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:22:28
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

22/03/2011 17:01:39
Quote Anchor link
kijk eens in de error console (ctrl+shift+j)
 
Yea Rupie

Yea Rupie

22/03/2011 17:04:52
Quote Anchor link
Als ik firebug gebruik staat er geen foutmelding en er staat dat er geen script ingeladen is.
De body is dan ook helemaal leeg en dit script staat er ook niet meer bij: js/login.js
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.