jQueryUI Menu wil niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »
Jordy Deweer

Jordy Deweer

13/08/2017 20:40:14
Quote Anchor link
Beste mensen

Ik probeer een menu op te zetten met de jqueryui menu functie. Maar het menu werkt niet.

Weet iemand een oplossing? Hieronder staat de code van de webpagina.

Alvast bedankt bij voorbaat voor de hulp

Groeten, Jordy.
Ps: sorry, maar de regelnummers van firefox staan er nog bij...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
1 <!DOCTYPE html>
2
3 <html>
4
5 <head>
6
7 <meta charset="utf-8" />
8
9 <title>Administratie - Diko-work VZW Klantensysteem</title>
10
11 <link rel="stylesheet" href="../styles/administratie.css" />
12
13 <link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/ui/1.12.1/themes/ui-lightness/jquery-ui.css" />
14
15 <!-- <script
16 src="http://code.jquery.com/jquery-1.12.4.min.js"
17 integrity="sha256-ZosEbRLbNQzLpnKIkEdrPv7lOy9C27hHQ+Xp8a4MxAQ="
18 crossorigin="anonymous"></script> -->
19
20 <script
21 src="http://code.jquery.com/jquery-1.12.4.min.js"
22 integrity="sha256-ZosEbRLbNQzLpnKIkEdrPv7lOy9C27hHQ+Xp8a4MxAQ="
23 crossorigin="anonymous"></script>
24
25
26 <scriptsrc="http://code.jquery.com/ui/1.12.1/jquery-ui.min.js"
27 integrity="sha256-VazP97ZCwtekAsvgPBSUwPFKdrwD3unUfSGVYrahUqU="
28 crossorigin="anonymous"></script>
29 <script>
30
31 $(function() {
32     $( "#menu-1" ).menu();
33 });
34 </script>
35
36 </head>
37
38 <body>
39
40 <div id="container">
41
42 <div id="header">
43
44 <a href="https://www.dikowork.be"><img src="https://www.dikowork.be/tevreden/uploads/2017/03/favicon.gif" alt="Diko-work VZW"></a>
45
46 </div>
47
48 <div id="main">
49 <H1>Administratie - Beginpagina</H1><ul id="menu-1">
50 <li><a href='administratie/index.php'>Startpagina Administratie</a></li>
51 <li><a href='administratie/klanten.php'>Klanten
52 <ul><li><a href='administratie/klanten/overview.php'>Klanten overzicht</a></li>
53 <li><a href='administratie/klanten/maken.php'>Klant maken</a></li></ul>
54 </li>
55 <li><a href='administratie/finance.php'>Facturen, offertes, etc.
56 <ul><li><a href='administratie/finance/facturen.php'>Facturen</a></li>
57 <li><a href='administratie/finance/offertes.php'>Offertes</a></li>
58 <li><a href='administratie/finance/notas.php'>Creditnota's</a></li></ul></li>
59 </ul>
60 <div id="main">
61 <h1>Welkom, Jordy Deweer</h1>
62 <p>U heeft administratorrechten.</p>
63 <p>Hulp nodig? Gebruik de ingebouwde <a href="<br />
64 <b>Notice</b>:  Undefined variable: appsettings in <b>C:\xampp\htdocs\dikowork\administratie\index.php</b> on line <b>30</b><br />
65 /docs/html/index.html">helpfunctie</a>. Deze bevat alle benodigde informatie om deftig met het systeem te kunnen werken.</p>
66 </div>
67 <br />
68 <b>Warning</b>:  include(../templates/admin/sidebar.tpl.php): failed to open stream: No such file or directory in <b>C:\xampp\htdocs\dikowork\administratie\index.php</b> on line <b>34</b><br />
69 <br />
70 <b>Warning</b>:  include(): Failed opening '../templates/admin/sidebar.tpl.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in <b>C:\xampp\htdocs\dikowork\administratie\index.php</b> on line <b>34</b><br />
71 <div id="footer"><p>
72 &copy; 2017 Alle rechten voorbehouden.
73
74 <a href="https://dikowork.be">Diko-work VZW</a>
75
76 </p></div>
77
78 </body>
79
80 </html>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:22:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2017 20:44:04
Quote Anchor link
Dit is een beetje een 'glazen bol' vraag. Want wat werkt er niet aan?
Wat gebeurt er? Wat verwacht je? Wat zegt je Developers Console (CTRL+SHIFT+J)?

Een beetje meer uitleg over je probleem kan geen kwaad.
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

13/08/2017 21:25:14
Quote Anchor link
Inderdaad, het spijt me erg.
Ik verwacht dat er een menu komt, zoals de code zegt, maar dat komt er niet in geen enkele browser.
Als ik CTRL+Shift+J druk, krijg ik volgende fouten: (handige functie trouwens! jammer dat ik ze nog niet eerder kende!)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
70
1
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:33:19
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:38:39
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-top-left-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:135:190
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-top-right-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:135:225
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:156:151
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:168:264
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:171:160
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:172:203
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:197:195
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:199:117
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:211:129
Waarschuwing
Selector verwacht. Regelset genegeerd vanwege foute selector.
3
php.css:223:122
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:224:116
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:236:248
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:248:158
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:265:40
Waarschuwing
Onbekende eigenschap moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:592:18
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:601:114
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-box-shadow. Declaratie genegeerd.
3
php.css:603:66
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:607:61
Waarschuwing
Fout tijdens het parsen van waarde voor background. Declaratie genegeerd.
3
php.css:623:445
Waarschuwing
Fout tijdens het parsen van waarde voor background. Declaratie genegeerd.
3
php.css:623:526
Waarschuwing
progid gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
php.css:623:672
Waarschuwing
Fout tijdens het parsen van waarde voor background. Declaratie genegeerd.
3
php.css:634:660
Waarschuwing
Fout tijdens het parsen van waarde voor background. Declaratie genegeerd.
3
php.css:634:742
Waarschuwing
progid gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
php.css:634:890
Waarschuwing
Onbekende eigenschap moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:657:91
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-top-left-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:822:224
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-top-right-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:822:326
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1290:129
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1296:196
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius-topleft. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1758:26
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius-topright. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1759:27
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius-topleft. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1769:26
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius-topright. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1770:27
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1807:230
Waarschuwing
gray gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1842:103
Waarschuwing
gray gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
php.css:1853:84
Waarschuwing
Onbekende eigenschap user-select. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:12:15
Waarschuwing
Fout tijdens het parsen van waarde voor cursor. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:38:12
Waarschuwing
Niet-herkende at-regel of fout bij parsen van at-regel @charset.
3
slick.css:117
Waarschuwing
Fout tijdens het parsen van waarde voor margin-top. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:149:16
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:176:12
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:182:12
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:194:12
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-osx-font-smoothing. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:198:27
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:297:12
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:317:12
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-osx-font-smoothing. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:323:27
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:328:12
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:446:12
Waarschuwing
alpha( gevonden waar not, URL of filterfunctie verwacht. Fout tijdens het parsen van waarde voor filter. Declaratie genegeerd.
3
slick.css:451:12
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
sidebar.css:11:195
Waarschuwing
Onbekende eigenschap -moz-border-radius. Declaratie genegeerd.
3
sidebar.css:13:184
Invalid chrome URI: /
4
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor background-color. Terugvallen naar initial.
2
webconsole.css:406:9402
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor border-top-color. Terugvallen naar initial.
2
webconsole.css:407:9459
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor border-top-style. Terugvallen naar initial.
2
webconsole.css:407:9459
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor border-top-width. Terugvallen naar initial.
2
webconsole.css:407:9459
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor background-image. Terugvallen naar initial.
webconsole.css:444:10354
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor border-bottom-width. Terugvallen naar initial.
widgets.css:85:2908
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor border-top-width. Terugvallen naar initial.
widgets.css:84:2850
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor min-height. Terugvallen naar initial.
widgets.css:82:2742
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor margin-bottom. Terugvallen naar initial.
widgets.css:87:3041
Waarschuwing
Eigenschap bevatte verwijzing naar ongeldige variabele. Fout tijdens het parsen van waarde voor margin-top. Terugvallen naar initial.
widgets.css:86:2972
webconsole
GET
http://localhost/dikowork/administratie/index.php
[HTTP/1.1 200 OK 0ms]


zijn jullie hier wat mee?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2017 21:27:15
Quote Anchor link
Dat gaat allemaal over de CSS, en niet over je javascript.
Heb je een voorbeeld/testcase die we kunnen bekijken? Desnoods een JSfiddle?
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

13/08/2017 21:34:58
Quote Anchor link
Nou, nee, niet direct... de code die ik meestuurde zou wel alles moeten bevatten...
en het lijkt dat geen js meldingen zijn dan? want ze staan wel aan, heb ik gekeken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2017 21:41:51
Quote Anchor link
Heb je de pagina ook al gevalideerd door de W3 Validator? Misschien dat er een foutje in de HTML zit?

Zonder actief voorbeeld is het gissen.
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

13/08/2017 21:47:42
Quote Anchor link
Hier vind je toch een actief voorbeeld:
http://dev.jordydeweer.be/jqueryui.html
De W3C Validator ga ik eens proberen... Laat wel weten als dat het probleem is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2017 21:49:55
Quote Anchor link
Je hebt vreemde tekens in je code zitten. Bekijk de HTML-source maar in je browser.
Ik vermoed dat je vanuit Word hebt zitten te kopiëren of iets dergelijks?
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

13/08/2017 22:10:50
Quote Anchor link
over welke vreemde tekens heb je het? ik zie niets bijzonders?

en het was een kleinigheid. ik heb het opgelost. voordat ik een submenu start, moet ik mijn a-element sluiten... wist ik niet hahaha
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2017 22:23:33
Quote Anchor link
Ik zag een aantal vreemde UTF-8 tekens in je script staan, die je in zo'n ruitje met een vraagteken ziet.
Gewijzigd op 13/08/2017 22:23:54 door - Ariën -
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

13/08/2017 22:25:42
Quote Anchor link
dat heb ik niet in braille... ik zie niets vreemds aan de code...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2017 22:36:07
Quote Anchor link
Daarom zeg ik ook 'dat ik het zag'. ;-)
Inmiddels zie die vreemde tekens niet meer.
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

14/08/2017 16:00:02
Quote Anchor link
Hallo, het waren niet-normale spatietekens, denk ik. Ik had een deel van het script gekopieerd van de jQuery website (https://code.jquery.com/)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/08/2017 16:07:27
Quote Anchor link
Ik weet niet welke editor je gebruikt, maar als ik tekst van een site copy-paste, dan hevel ik ze tussentijds vaak even over naar Notepad.
 
Jordy Deweer

Jordy Deweer

14/08/2017 16:28:31
Quote Anchor link
Ik gebruik Eclipse IDE. Dat zou niet veel helpen, kopiëren naar notepad, want die neemt dat bij mij moeiteloos over... Ik moet enorm op de braillecursor letten. als een in braille ongekend teken staat, wordt de cursor veranderd in een streepje dat met één punt knippert en het andere punt blijft steeds omhoog.
 
E vH

E vH

14/08/2017 16:48:06
Quote Anchor link
Je verwacht een menu onder het kopje: "Hulp nodig? Gebruik de ingebouwde"?

Ik zie in je code een PHP error ( zie regel 64 ).
Een <br/> in een <a href=""> kan natuurlijk niet ( regel 63 ).

63 <p>Hulp nodig? Gebruik de ingebouwde <a href="<br />
64 <b>Notice</b>:
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.