Jquey en Ajax

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin

Robin

03/04/2009 13:58:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik begin vandaag voor het eerst met Jquery. Ik heb nu het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
function product( code )
{
    $('body').append('<div id="overlay"></div><div id="lightbox" align="center"><div id="prodinfo"></div></div>');
    
    var arrPageSizes     =     _getPageSize();
    
    $('#overlay').css({
        backgroundColor:    '#000',
        opacity:            '0.8',
        height:                arrPageSizes[1]
    }).fadeIn();
    
    var arrPageScroll    =     _getPageScroll();
    
    $('#lightbox').css({
        top:    arrPageScroll[1] + (arrPageSizes[3] / 10),
        left:    arrPageScroll[0]
    }).show();
    
    $.get("../dlginh/producten.php", { artikelnr: code },
        function(data){
            $("#prodinfo").ajaxSuccess(function(){
               $(this).html(data);
             });
        $("#prodinfo").slideDown("slow");
        });
}


Dit werkt perfect, in IE en Chrome. In FireFox werkt het ook goed!, alleen dan kan ik het stukje javascript wat op de pagina staat die ingeladen wordt niet gebruiken. In IE en Chrome werkt dit echter wel.

De pagina die in geladen wordt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<div id="prodimg">
                <script type="text/javascript">
                    $(document).ready(function(){
      
                        $(".thumbs a").click(function(){
                        
                            var largePath = $(this).attr("alt");
                            var largeAlt = $(this).attr("title");
                            
                            $("#largeIMG").attr({ src: largePath, alt: largeAlt });
                            
                            return false;
                        });
                        
                    });
                </script>
                <style type="text/css">
                #largeIMG {
                    border: solid 1px #ccc;
                    width: 200px;
                    padding: 5px;
                }
                .thumbs img {
                    border: solid 1px #ccc;
                    width: 30px;
                    height: 30px;
                    padding: 4px;
                }
                .thumbs img:hover {
                    border-color: #FF9900;
                }
                </style>
                </head>
                
                <body>
                
                <p><img id="largeIMG" src="/versie 7/prodafb/prod/70310.jpg" alt="Large image" /></p>
 
                <p class="thumbs">
                    <a alt="/versie 7/prodafb/prod/70320.jpg" title="Image 1"><img src="/versie 7/prodafb/prod/70320.jpg" /></a>
                    <a alt="/versie 7/prodafb/prod/70312.jpg" title="Image 2"><img src="/techid/versie 7/prodafb/prod/70312.jpg" /></a>
                    <a alt="/versie 7/prodafb/prod/70314.jpg" title="Image 3"><img src="/versie 7/prodafb/prod/70314.jpg" /></a>
                    <a alt="/versie 7/prodafb/prod/70316.jpg" title="Image 4"><img src="/versie 7/prodafb/prod/70316.jpg" /></a>
                    <a alt="/versie 7/prodafb/prod/70318.jpg" title="Image 5"><img src="/versie 7/prodafb/prod/70318.jpg" /></a>
                </p>
                <div class="clear"></div>
            </div>


iemand een idee waarom javascript niet werkt op de pagina die ingeladen wordt in FF?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:19:31
 
Mitchell

Mitchell

03/04/2009 14:30:00
Quote Anchor link
Is het niet omdat (document) al geladen is?
Dat hij die niet nog eens kan inladen?

Verder zie ik namelijk niets mis. Geeft firebug ook geen melding?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

03/04/2009 16:29:00
Quote Anchor link
$(document) is al geladen dus wordt de code niet meer uitgevoert. Gewoon de domready functie er uit slopen en de code er zo neerkwakken is goed.
 
Robin

Robin

03/04/2009 17:15:00
Quote Anchor link
Hoe ga ik dat doen dan? Ik kan nu helaas niet testen, omdat dit een stage opdracht is en de code op mijn stage heb..

Maar waarin moet ik $(document) veranderen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.