[Js] Alle id's + classes in een array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Harmen

Harmen

23/10/2007 17:15:00
Quote Anchor link
hallo,
Ik heb een vraag over de DOM (:
Ik wil alle id's en classes in een array proberen te krijgen, die onder een bepaalde div liggen. Hoe kun je dan alle elementen, hoe diep ze ook zitten, één voor één bij langs gaan om te kijken welke class of id ze hebben? Of is dat onmogelijk?

bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<div id="id1">
    <div id="id2">
        <h1 id="id3" class="class1">Titel</h1>
        <p id="id4" class="class2">Ondertitel</p>
        <p class="class3">
            Lorem ipsum dolor sit amet.
            <img class="class4" />
        </p>
    </div>
</div>

array(id1, id2, id3, id4)
array(class1, class2, class3, class4)

Ik ken lang niet alle bestaande javascriptfuncties van de DOM. Zelf gebruik ik ook nog mootools, die heeft daar ook veel functies voor.

Als iemand een idee heeft, dan is dat mooi meegenomen :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harmen
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:38:21
 
Jelmer -

Jelmer -

23/10/2007 18:00:00
Quote Anchor link
volgens mij was het [node].getElementsByTagname('*')
 
Harmen

Harmen

23/10/2007 19:24:00
Quote Anchor link
bedankt Jelmer!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.