Js countdown script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen dj

Jeroen dj

28/08/2015 20:06:19
Quote Anchor link
Hello Iedereen!
Ik gebruik nu een countdown script die telkens 1 uur aftelt en dan weer opnieuw gaat aftellen.
Dit zie je in minuten/seconden.

Graag zou ik dit script willen opbouwen zodat hij telkens aftelt vanaf 12 uur, en dat je dan de uren/minuten ziet ipv. minuten/seconden.

Hier is mijn script:
http://pastebin.com/HCGrgrGW

Ik codeer zelf niet in javascript/jquery, alleen php basics, dus ik zelf zal dit script niet kunnen ombouwen!
Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen, vriendelijke groet!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:20:18
 
DavY -

DavY -

28/08/2015 21:08:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
setInterval(function() {
function addZero(i) {
    if (i < 10) {
        i = "0" + i;
 
    }
    return i;
}

var d = new Date();
var s = (d.getSeconds());
var m = (d.getMinutes());
var h = (d.getHours());
var x = document.getElementById("timer");
var a = (59 - m);
var b = (59 - m);
var d = (h - 10);
var f = (60 - s);

if (m < 35) {
    e = addZero(a);
}
else {
    e = addZero(b);
}
var c = "";
var z = "";
var v = "";
 
if (e < 1 && f < 30) {
    t = d + ":" + (e);
}
 
else {
    t = d + ":" + (e);
}
 
 
x.innerHTML = (t);
  }, 250);


Niet getest, maar zo zou het ongeveer goed moeten zijn, al twijfel ik over aantal minuten, want ik vermoed dat ie niet bij 59 begint, maar 55, dus laat maar ff weten.
 
Pieter R

Pieter R

28/08/2015 21:35:24
Quote Anchor link
Hoi Davy,
Waar staat (e) voor ?
Dus waarom staat de 'e' tussen haakjes.
Grt Pieter
 
DavY -

DavY -

28/08/2015 21:40:01
Quote Anchor link
e = minuten.
 
Pieter R

Pieter R

28/08/2015 21:44:36
Quote Anchor link
Maar waarom de ene keer met haakje en de andere keer niet.
Dus e vs (e)
 
DavY -

DavY -

28/08/2015 21:56:28
Quote Anchor link
Hier vind je alle antwoorden: https://autotelicum.github.io/Smooth-CoffeeScript/literate/js-intro.html
Gewijzigd op 29/08/2015 00:14:39 door DavY -
 
Pieter R

Pieter R

29/08/2015 00:24:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
setInterval(function () {
    function addZero(i) {
        if (i < 10) {
            i = "0" + i;
        }
        return i;
    }
    var d = new Date();
    var m = (d.getMinutes());
    var h = (d.getHours());
    var x = document.getElementById("timer")

    if (h >= 12) {
        h -= 12;
    }

    h = (11 - h);
    m = (59 - m);
 
    t = h + ":" + addZero(m);

    x.innerHTML = (t);

}, 250);

https://jsfiddle.net/Pieter_FR/ry7df48L/
Gewijzigd op 29/08/2015 00:31:31 door Pieter R
 
DavY -

DavY -

29/08/2015 02:59:11
Quote Anchor link
@Pieter

Netjes geschreven!
 
Jeroen dj

Jeroen dj

29/08/2015 11:03:43
Quote Anchor link
Inderdaad super netjes geschreven, aangezien ik zelf geen js kan wil ik je bedanken!
Het werkt super! :)
 
Pieter R

Pieter R

29/08/2015 11:38:14
Quote Anchor link
Graag gedaan!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.