JS en PHP encryption

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Hipska BE

Hipska BE

29/01/2008 19:14:00
Quote Anchor link
mag 32 tekens dan ook? (of 64 of

en welkom slurp ;-) jij lijkt er wel iets van te kennen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:12:11
 
Slurp

Slurp

29/01/2008 19:27:00
Quote Anchor link
Hallo,

Je mag de sleutelgroote / 4.. Maar sleutel groote is of 128,196,256 dus reken uit hoeveel je mag.
Heb diverse dingen al op school gehad, en vind het wel een leuk probleem aangezien ik zelf ook in een systeem wil bouwen om me eigen website veiliger te maken.. encrypten van wachtwoorden en dergelijke..
 
Hipska BE

Hipska BE

29/01/2008 19:31:00
Quote Anchor link
okey, dit wil ook. :)

maar ik heb nog geeneen javascript functie gezien die precies dezelfde uitkomst heeft als php met dezelfde key en text..
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

29/01/2008 19:34:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 29.01.2008 19:14:
mag 32 tekens dan ook? (of 64 of

en welkom slurp ;-) jij lijkt er wel iets van te kennen?


had je het tegen mij??

ja weet ik het ik werk niet met AES of zow (heb er eerlijk gezegd ook nooit van gehoord)
het stond alleen aangegeven in zijn comment drm..
 
Hipska BE

Hipska BE

29/01/2008 19:37:00
Quote Anchor link
ik zoek enkel een javascript waarvan in dezelfde 2 strings als in php kan aanleveren en dat ik dezelfde gecodeerde string terugkrijg als in php

maar dit vind ik niet, en vraag dus aan jullie om me te helpen bij mijn zoektocht ;)
 
Slurp

Slurp

29/01/2008 19:41:00
Quote Anchor link
http://www.fourmilab.ch/javascrypt/example.html

Maar dan moet je in php ook base64 gaan gebruiken..

Weet niet of deze goede cypher teksten maakt..
http://www.josh-davis.org/ecmaScrypt
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

29/01/2008 19:47:00
Quote Anchor link
haha iemand heeft zich meteen geregistreerd onder de naam slurp :)

@hipska hij is dus een slurp hihi
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Slurp

Slurp

29/01/2008 19:51:00
Quote Anchor link
Was er al voordat ie me welkom heette ;)
http://www.movable-type.co.uk/scripts/aes.html hier nog een script..
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

29/01/2008 20:00:00
Quote Anchor link
haha 7 minuten ervoor

Registratie op 29.01.2008 19:07

Re: op 29.01.2008 19:14
 
Slurp

Slurp

29/01/2008 20:16:00
Quote Anchor link
Goed opgemerkt ;) maar goed vraag me af of hipska er wat aan heeft..
 
Hipska BE

Hipska BE

29/01/2008 20:21:00
Quote Anchor link
idd, hier heb ik niets aan.

en slurp, de links die jij post heb ik al bekeken of zijn al gepost hier.

Ik heb echt wel zelf al eens google gebruikt hoor voor deze vraag.
 
Slurp

Slurp

29/01/2008 20:27:00
Quote Anchor link
Dat snap ik maar soms heb zie je wat over het hoofd..
Maar misschien een andere benadering.. klopt je php script wel ;)
We zoeken nu wel naar een javascript oplossing maar is er niet manier om de data geencrypted op te slaan en later met javascript te decrypten?

Lijkt mij zelfs veiliger en scheelt je een slag vertalen als je het weer terug genecrypted over de verbinding wilt sturen..
 
Hipska BE

Hipska BE

29/01/2008 20:30:00
Quote Anchor link
nee ik wil niet met js decrypten he.

ik wil met js encrypten en dat met php decrypten

(mag ook iets anders zijn dan AES, maar het moet wel deftig zijn)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

29/01/2008 20:33:00
Quote Anchor link
doe dan base 64 met nog een encryter omheen :S

het is toch niet zooo lastig?? (google een beetje dan kom je wel een beetje verder (hoop ik) :-))
 
Slurp

Slurp

29/01/2008 20:36:00
Quote Anchor link
Weet het niet zeker of je dit bedoelt:
http://www.beanizer.org/site/index.php/en/Articles/Practical-uses-of-client-side-encryption.html

Nee dit is geheel javascript maar als goed is dit dus wel AES, je moet alleen in php je spullen vanuit base64 krijgen..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Slurp
 
Christiaan Baartse

Christiaan Baartse

08/03/2008 17:36:00
Quote Anchor link
Zoiets?
http://www.tero.co.uk/des/code.php

Minder deftig als AES maar werkt bijde kanten op super!
Zorg ook dat je padding op 2 zet zodat de des functie spaties gebruikt om op te vullen ipv van nul bytes (of laat mij zien hoe je nul bytes kan trimmen in js :) )
 
Niels Janssen

Niels Janssen

08/03/2008 19:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
string = "hier nullbytes"

string = string.replace( /\00/, '' )


Ik dacht dat je zo nullbytes kon trimmen.
 
Hipska BE

Hipska BE

05/11/2008 00:27:00
Quote Anchor link
Okey na heel erg lange tijd heb ik dit nog een opgerakeld...

Dank u Christiaan hier kan ik wat mee.

Heb het ondertussen al bijna volledig werkend.
(het stuk om in JS te encrypten en in PHP te decrypten is al in orde)
nu wil ik dit nog combineren met een tijdsyncronisatie client vs server.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2008 00:42:00
Quote Anchor link
Werkt niet.
Access denied for user 'Hipska'@'localhost' (using password: YES)
 
Hipska BE

Hipska BE

05/11/2008 10:33:00
Quote Anchor link
Waar heb jij het over?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.