Js loader

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jens erd

Jens erd

27/07/2010 16:20:48
Quote Anchor link
Hallo,


voor een project waar ik mee bezig ben gebruik ik een script dat verschillende feeds ophaalt van website's. dit gaat behoorlijk sloom, en daarom wil ik een ajax loader gebruiken om deze pagina's op te halen. het werkt alleen niet! het gaat Volgens Ie fout in deze regel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
var cont;
var cont = document.getElementById(containerid);
setTimeout("" + cont + ".innerHTML=page_request.responseText", loadtime);


Loadtime bestaat, evenals containerid. en toch weigert hij de boel te laden.
Volgens ie doe ik dit fout:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Foutdetails webpagina


Bericht: 'object' is niet gedefinieerd
Regel: 1
Teken: 1
Code: 0
URI: http://localhost:8080/test.html


Bericht: 'object' is niet gedefinieerd
Regel: 1
Teken: 1
Code: 0
URI: http://localhost:8080/test.html


Bericht: 'object' is niet gedefinieerd
Regel: 1
Teken: 1
Code: 0
URI: http://localhost:8080/test.html


Bericht: 'object' is niet gedefinieerd
Regel: 1
Teken: 1
Code: 0
URI: http://localhost:8080/test.html


Bericht: 'object' is niet gedefinieerd
Regel: 1
Teken: 1
Code: 0
URI: http://localhost:8080/test.html


een beetje dubbelop dus. iemand enig idee wat ik fout doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 15:16:42
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

27/07/2010 16:30:16
Quote Anchor link
Niet echt hele solide Javascript code :s.

Je hebt dit waarschijnlijk gebaseerd op een javascript snippet, die pagina's inlaad?


Persoonlijk zou ik die content placement loskoppelen in een functie, anders krijg je een onoverzichtelijke bende. Ben alleen benieuwd, waar je page_request.responseText vandaan haalt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
function js_putcontent(containerid)
{
    document.getElementById(containerid).innerHTML = page_request.responseText;
}

function js_load(containerid,loadtime)
{
    setTimeout('js_getpage("'" + containerid + "')", loadtime);
}
 
Jens erd

Jens erd

27/07/2010 16:33:00
Quote Anchor link
Het is een klein gedeelte uit een functie, die Responsetextwordt eerder al met data gevuld. Ik ga het even proberen, in ieder geval bedankt voor je reactie!

EDIT: Voorgestelde code werkt niet ):

ik zie door de bomen het bos niet meer. hij doet het prima zonder timeout, maar als die timeout erbij komt dan werkt hij niet meerAfbeelding
Gewijzigd op 27/07/2010 16:48:11 door Jens erd
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

27/07/2010 17:09:46
Quote Anchor link
Nee, heb je hem 1 op 1 gekopieerd? :')
Ik weet niet wat voor script jij draait, dus je zal hem zelf moeten fine-tunen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
function js_putcontent(containerid)
{
    document.getElementById(containerid).innerHTML = page_request.responseText;
}

function js_load(containerid,loadtime)
{
    // Typfoutje
    setTimeout('js_putcontent("'" + containerid + "')", loadtime);
}

// Wel aanroepen h?
js_load(containerid,loadtime);
 
Jens erd

Jens erd

27/07/2010 17:50:34
Quote Anchor link
Hij doet het! door 't een en 't ander te combineren werkt het (in IE, de rest is niet getest) naar behoren. Dankjewel!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.