[JS] Menu fout in IE (en opera)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Jeffrey H

Jeffrey H

14/02/2008 19:00:00
Quote Anchor link
ik heb een scriptje gevonden op internet voor een slidedown menu, ik heb het wat aangepast. Maar nu ik het ging testen, ontdekte ik dat het menu alleen werkt in firefox :S. Nu doe ik alles in firefox, maar het is voor een cms, en dan gebruiken anderen nog wel eens IE duss.

Link naar Pagina:
menu.html
(plaatjes zijn weg, had geen tijd voor)
Link naar js:
menu.js
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeffrey H
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:20:38
 
Bart van der veen

bart van der veen

14/02/2008 19:03:00
Quote Anchor link
gebruik mootools (mootools.net) dat werkt het altijd....
 
Jeffrey H

Jeffrey H

14/02/2008 19:05:00
Quote Anchor link
welke moet ik downloaden:
mootools;
* core
* plugins
* string types
* ...

Edit:
en hoe gebruik ik dat dan??
heb welleens vaker gehoord maar dat zijn duizenden lintjes code,
daar ga ik niet doorheen spitten.
en documentatie is ook niet alles...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeffrey H
 
Bart van der veen

bart van der veen

14/02/2008 19:44:00
Quote Anchor link
je moet gewoon de complete spul ff downloaden (alle vinkjes) en kijk hier even voor wat extra info http://demos.mootools.net/Fx.Slide

en ietsje meer eigen input mag ook wel, de ik snap het niet mentaliteit word over het algemeen niet erg gewaardeerd....
 
Arend a

Arend a

14/02/2008 20:58:00
Quote Anchor link
Ik weet dat op phphulp er een hoop mootools fans rondlopen. Persoonlijk gebruik ik jQuery.

1. Download jQuery, die is behoorlijk goed gedocumenteerd.
http://code.google.com/p/jqueryjs/downloads/detail?name=jquery-1.2.3.min.js
(is is ook een gepackte versie, die is iets kleiner)

Noem het jquery.js

2. Copy paste de volgende regels code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<script src="jquery.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready( function() {
  $(".jouwclass").click(function() {
     $(this).siblings().slideToggle("slow");
  });
});
</script>


3. Je bent klaar, je kan weer leuke dingen gaan doen.
 
Jeffrey H

Jeffrey H

15/02/2008 07:27:00
Quote Anchor link
@bart
srry :P
maarre ik had nu al gevonden.
Duurde alleen wel vreselijk lang voordat ie eindelijk klaar was en dat je hem kon downloaden :S

@Arend
K'zal kijken, miss is jquery makkelijker.
(Thanks ook voor code, dan gaat ut een stuk sneller :P)

Dank, Jeffrey
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.