JS oop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Darkwing Duck

Darkwing Duck

04/04/2009 23:15:00
Quote Anchor link
Ik heb een heel klein stukje JS code dat maar niet wil werken, wie kan me helpen?!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
packets = function(){
    this.cool = "ok";
    this.zafo = function() {
        alert("hi");
    }

}

alert(packets.cool);
packets.zafo();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:45:55
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

05/04/2009 00:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
var packets = {
    cool : "ok",
    zafo : function() {
        alert(this.cool);
    }

}

alert(packets.cool);
packets.zafo();
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Darkwing Duck

Darkwing Duck

05/04/2009 00:16:00
Quote Anchor link
Met een linkje naar een website waar je dit soort programmeren beter kan leren (engels mag ook) zou ik ook enorm blij zijn :D
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

05/04/2009 00:17:00
Quote Anchor link
is gewoon ervaring wat hierboven staat :) ik leer niet van andere websites, hooguit uit wat voorbeelden van bestaande codes of aardige collega's die mij helpen :)

edit: miss binnenkort wel op www.terencehersbach.nl als ik wat meer tijd heb voor dat soort zaken (ben nu aan t afstuderen)


edit: typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Marc

marc

05/04/2009 00:22:00
Quote Anchor link
Misschien omdat het tussen php tags staat?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

05/04/2009 00:25:00
Quote Anchor link
marc, even terzijde dat het al opgelost is, is het redelijk standaard hier om ook JS tussen PHP tags te zetten, dan krijg je mooie kleurtjes. Leest wat prettiger...
 
Darkwing Duck

Darkwing Duck

05/04/2009 00:27:00
Quote Anchor link
@marc, het staat tussen PHP tags om het als code te laten weergeven op dit forum.
@terence: weet je echt geen goeie tut over dit? (en ja ik ken google)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

05/04/2009 10:51:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.