[js] overflow in css

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Barry

Barry

24/08/2007 14:20:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik probeer met css een 'popup' van een div te maken. Dit gaat goed, en hij opent ook over de hele pagina met width+height 100%.
Nu moet in IE een width van 105% hebben omdat je anders een witte balk ziet aan de rechter kant. Prima, maar dan wil ik wel een overflow:none hebben om geen scrollbalken te zien.
Nu probeer ik via javascript dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getEelementsByTagName('body')[0].style.overflow = 'hidden';


Probleem is, ik krijg de error:

"Could not get the overflow property. Invalid argument."

Wat doe ik verkeerd?

Groeten,

Barry
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barry
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 01:56:42
 
Barry

Barry

24/08/2007 18:43:00
Quote Anchor link
opgelost, het moest "body" zijn.
Maar in firefox werkt het niet. Het doet namelijk niets.
Is daar een andere overflow optie voor?

Groet,

Barry
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.