JS updaten clientside

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sietsko Bos

Sietsko Bos

04/01/2021 19:09:57
Quote Anchor link
Ik heb recaptcha ingebouwd in mijn aanmeldformulier om te registreren. Hierbij heb ik de signup.js aangepast om alles te laten werken. Nu ondervind een deel van mijn bezoekers een probleem dat ze niet kunnen registreren omdat de signup.js niet geupdate is omdat die waarschijnlijk clientside al staat. Ik heb het zelf opgelost door browsergegevens en de cache te wissen maar niet iedere gebruiker weet hoe dit moet. Is het mogelijk om dit bestand te updaten op 1 of andere manier?

Wie heeft een simpele oplossing hiervoor?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:40:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/01/2021 19:13:56
Quote Anchor link
Het cachen kan je forceren door een eigen bedachte versienummer mee te geven in je aanroep. Na elke update pas je die aan.

<script src="js/script.js?v=1"></script>
Gewijzigd op 04/01/2021 19:14:28 door - Ariën -
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

04/01/2021 19:17:25
Quote Anchor link
Is dat het enige wat ik moet toepassen?
Ik de signup.js hoef ik dan niets veranderen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/01/2021 19:18:41
Quote Anchor link
Jup, de browser laadt het dan opnieuw in, tot de cache verloopt of het bestand een nieuwe versie heeft.

Als je de versie van het bestand automatisch wilt bepalen aan de hand van de aanmaakdatum, dan kan je ook filemtime() in PHP gebruiken.
Gewijzigd op 04/01/2021 19:22:10 door - Ariën -
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

04/01/2021 19:20:42
Quote Anchor link
Helemaal top, dank voor je hulp.
Ga het gelijk aanpassen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/01/2021 19:21:27
Quote Anchor link
Zie ook mijn edit hierboven als je het nog gemakkelijker wilt ;-)
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

04/01/2021 19:29:37
Quote Anchor link
Toegepast :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.