[JS] Volgorde aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »
PHP Newbie

PHP Newbie

25/11/2008 19:33:00
Quote Anchor link
Hi All,

Ik ben opzoek naar een script waarmee je de rijen van een tabel (of de li elementen van een ul eventueel) kunt verplaatsen.

Ik wil dus dat je de rij kunt slepen naar zijn nieuwe positie en dat die nieuwe positie dan in de database wordt opgeslagen (en de nieuwe positie van de rest dus ook, want als je 6 naar 3 verplaatst veranderen ook de nummers 3,4 en 5.

Het liefst met mootools omdat dat het framework is dat ik ook voor mijn andere acties gebruik.

Greetz
Newb
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:10:27
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/11/2008 21:33:00
Quote Anchor link
Ik doe het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
<?php
    header ('Content-type: text/html; charset=UTF-8');
    ini_set ('display_errors', 1);
    error_reporting (E_ALL);

    require_once '../classes/class.core.php';
    require_once '../classes/class.database.php';
    require_once 'authenticatie.php';

    $config = array (
        'title' => 'hier je titel'
        );
    $html = '';

    // updaten?
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if (isset ($_POST['serial_nr'])) {
            $i = 0;
            foreach ($_POST['serial_nr'] as $title) {
                $i++;
                $sql = "
                    UPDATE pages
                    SET tracking_nr = "
. $i . "
                    WHERE title = '"
. mysql_real_escape_string ($title) . "'
                    "
;
                if ($db->query ($sql)) {
                    $db->set_msg ('<p>Volgorde aangepast voor <strong>' . $title . '</strong></p>');
                }
            }
        }
    }

    $html = '';
    $sql = "
        SELECT title, tracking_nr
        FROM pages
        ORDER BY tracking_nr ASC
        "
;
    $html .= '
        <form method="post" action="">
        <div id="sortable">
    '
;
    $i = 0;
    foreach ($db->get_records ($sql) as $row) {
        $i++;
        $html .= PHP_EOL . '<p>' . $i . '. <input class="drag' . ($i % 2) . '" readonly="true" name="serial_nr[]" value="' . $row['title'] . '" /></p>';
    }

    $html .= '
        </div>
        <p><input type="submit" value="opslaan" /></p>
        </form>
    '
;
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title><?php echo $config['title']; ?></title>
    
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="../css/reset.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="../css/leonivanveen.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="../css/beheer.css" />

    <script type="text/javascript" src="../ajaxfilemanager/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
    <!--script type="text/javascript" src="../ajaxfilemanager/jscripts/general.js"></script-->
    <script type="text/javascript" src="js/tiny_mce_init.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="../mootools/mootools.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/edit.js"></script>
    <script type="text/javascript">
        window.addEvent ('domready', function () {
            new Sortables($('sortable'));
        });
    </script>
</head>

<body>
    <div id="container">
        <div id="header">
        <h1><?php echo $config['title']; ?></h1>
        </div>
        
        <?php
            // echo '<pre>' . print_r ($config, true) . '</pre>';
            echo $db->get_errs_html ();
            echo $db->get_msgs_html ();
        ?>

        
        <?php
            require 'nav.php';
            echo $html;
        ?>

        
    </div>
</body>
</html>
 
Joakim Broden

Joakim Broden

25/11/2008 21:38:00
Quote Anchor link
misschien heb je hier iets aan? http://tool-man.org/examples/sorting.html
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/11/2008 23:04:00
Quote Anchor link
@Jan

Heb je dat toevallig ook ergens online staan?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/11/2008 23:08:00
Quote Anchor link
Ja, maar in een CMS van een klant. Heb je even een kwartiertje? Dan zet ik het wel online op mijn eigen site.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/11/2008 23:11:00
Quote Anchor link
Ja hoor, bedankt!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/11/2008 23:27:00
Quote Anchor link
Hier staat ie: http://www.jankoehoorn.nl/volgorde.php

Ik heb het databasedeel er ff uitgehaald, maar da's redelijk simpel. Ik heb gewoon een tabel met paginatitels en volgnummers, die haal je op met een select query. Na verzenden van het formulier komen de pagina's in de nieuwe volgorde binnen. Dan laat je gewoon een tellertje meelopen voor het nieuwe volgnummer per titel en voer je een update query uit.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

26/11/2008 00:04:00
Quote Anchor link
Heel erg bedankt Jan. Ik kan nu sorteren. Na het sorteren doe ik direct een AJAX request die de volgorde update in de database.

Thx!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/11/2008 00:46:00
Quote Anchor link
Okee graag gedaan ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.