kabelkrant

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

04/03/2008 19:27:00
Quote Anchor link
hoi,

ik weet niet of ik het hier goed plaats, maar ik zoek een kabelkrantsysteem.

dit kabelkrantsysteem moet dan werken op ons vakantiepark. Wij hebben een eigen tv systeem, en daar kan je dan bijv. een video signaal insturen en dan komt het goed.

maar dan moeten we nog een kabelkrantsysteem hebben, en ik heb al gezocht en ik kwam ook een aantal keer uit op een flash script i.c.m. php & mysql.

daarom mijn vraag:

heeft er iemand zo'n systeem of weet iemand iets, neem dan ff contact op met:

erwin[dot]nieuwenhuis[apenstaartje]gmail[dot]com
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:56:43
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

29/03/2008 18:17:00
Quote Anchor link
oké, nog een keer dan:

weet er iemand een kabelkrant systeem, wat goed werkt.
ik heb al ge-googled, maar daar kwam ik o.a. uit bij systemen voor Windows 98 enzo...

Het moet dus gewoon een een systeem zijn, hoeft niet zoals hierboven met php ofzow.

voor dit vakantiepark
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
TJVB tvb

TJVB tvb

29/03/2008 19:08:00
Quote Anchor link
Erwin ik werk zelf bij Maximedia
Een product dat we daar hebben is Info-Kanaal hier kan een heleboel op, bijvoorbeeld een kabelkrant. Je koopt dan een kast met het systeem dat je via het netwerk aan kunt spreken. Het signaal kan op vele manieren uitgezonden worden dus een tv-kanaal moet ook gewoon kunnen.

Het zit trouwens in Hengelo dus ook nog in de buurt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

29/03/2008 20:54:00
Quote Anchor link
De eenvoudigste, snelste en meest flexibele oplossing lijkt mij een simpele PC met een TV-out (hebben ze bijna allemaal wel) en een Apache/PHP/MySQL oplossing daarop. Vervolgens geef je dat leuk vorm met een stukje css en voor het dynamische gedeelte gebruik je wat ajax :).

Op ons systeem zie je naast de standaard informatie ook een nu.nl (xml) ticker en krijg je een melding+foto als de deurbel ingedrukt word :).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2008 00:05:00
Quote Anchor link
Hallo.
Ik heb wel eens software gezien bij van Der Valk Hotels waar ze een interne kabelkrant hebben. Misschien valt het met een MySQL db te combineren.

Ik zal even opzoek gaan hoe dat progje heette.
Je hoort nog, anders moet je me maar ff op PM aanschieten.
 
Koen B

Koen B

30/03/2008 00:12:00
Quote Anchor link
wat dacht je van powerpoint?

het is niet ideaal, maar iedereen weet hoe het werkt, simpel en waarschijnlijk hebben jullie het al ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen B
 

30/03/2008 00:49:00
Quote Anchor link
Zoals Arjan Kapteijn al zei is dit gewoon harstikke simpel te maken.
Bij mij op school is het het niet eens met ajax, maar met meta refresh...
Het aller simpelst is om gewoon één script hebt, die propt gewoon tekst in een text bestandje. Een andere haalt dat daar dan weer uit, en stopt dat in een template html pagina, F11, klaar (natuurlijk moet er wel tv-out op die pc zitten, maar das vrij logisch).

Je hoeft dus niet per se zo'n ding te hebben zoals info-kanaal, die is ook harstikke simpel: "Wow, door alleen maar een id aan te passen kan ik nu de teksten aanpassen, die ik niet aan mag passen" e.d.

Kijk maar eens naar fopen...

PPT is niet gemakkelijk van afstand aan te passen ;-).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

03/04/2008 14:11:00
Quote Anchor link
@TJVB: je hebt een pm

Info-kanaal is waarschijnlijk niet haalbaar gezien de kosten.

Heeft er iemand zo'n script voor een kabelkrant? Zelfmaken is namelijk niet echt een oplossing, want ik zit met school enzo.

Stuur anders een PM
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/04/2008 14:44:00
Quote Anchor link
@Erwin, je hebt een pm terug.

Maar in het algemeen is het zo dat het er gewoon aan ligt wat je wilt.
En de software wordt niet zonder systeem geleverd (je krijgt ook geen volledige toegang tot de hardware, alleen tot het gedeelte waar je bij moet kunnen).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

04/04/2008 14:41:00
Quote Anchor link
heeft niemand zoiets??
 
Pepijn

Pepijn

05/04/2008 13:17:00
Quote Anchor link
Hier, een script dat ik net gemaakt heb dat uit een database de eerste rij ophaalt en het vervolgens over het scherm scrollt.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
error_reporting(E_ALL);
/*
MySQL database:
CREATE TABLE `kabelkrant` (
`id`
    INT(8) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`tekst`
    VARCHAR(1000) NOT NULL ,
PRIMARY KEY(`id`)
);

*/


$server = 'server';
$user = 'user';
$password = 'SECRET';
$db = 'database';

$connectie = mysql_connect($server,$user,$password);

mysql_select_db($db,$connectie);

$res = mysql_query("SELECT * FROM `kabelkrant` WHERE id=1");

$row = mysql_fetch_array($res,MYSQL_ASSOC);



    echo "<html>\n";
    echo "<head>\n";
    echo "<meta http-equiv=refresh content=60; URL=http:/kabelkrant.php/>\n";
    echo "</head>\n";
    echo "<body>\n";
    echo "<marquee behavior=scroll align=center direction=up height=220 scrollamount=2 scrolldelay=60>\n";
    echo "<h4>Kabelkrant:</h4><br>\n";
    echo $row['tekst'];
    echo "</marquee>\n";
    echo "</body>\n";
    echo "</html>";


?>


Je moet zelf nog wat maken dat tekst in de database stopt.

Veel plezier er mee =)

Mvg
Pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.