kabelkrant

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

04/03/2008 19:27:00
Quote Anchor link
hoi,

ik weet niet of ik het hier goed plaats, maar ik zoek een kabelkrantsysteem.

dit kabelkrantsysteem moet dan werken op ons vakantiepark. Wij hebben een eigen tv systeem, en daar kan je dan bijv. een video signaal insturen en dan komt het goed.

maar dan moeten we nog een kabelkrantsysteem hebben, en ik heb al gezocht en ik kwam ook een aantal keer uit op een flash script i.c.m. php & mysql.

daarom mijn vraag:

heeft er iemand zo'n systeem of weet iemand iets, neem dan ff contact op met:

erwin[dot]nieuwenhuis[apenstaartje]gmail[dot]com
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:32:29
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

29/03/2008 18:17:00
Quote Anchor link
oké, nog een keer dan:

weet er iemand een kabelkrant systeem, wat goed werkt.
ik heb al ge-googled, maar daar kwam ik o.a. uit bij systemen voor Windows 98 enzo...

Het moet dus gewoon een een systeem zijn, hoeft niet zoals hierboven met php ofzow.

voor dit vakantiepark
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
TJVB tvb

TJVB tvb

29/03/2008 19:08:00
Quote Anchor link
Erwin ik werk zelf bij Maximedia
Een product dat we daar hebben is Info-Kanaal hier kan een heleboel op, bijvoorbeeld een kabelkrant. Je koopt dan een kast met het systeem dat je via het netwerk aan kunt spreken. Het signaal kan op vele manieren uitgezonden worden dus een tv-kanaal moet ook gewoon kunnen.

Het zit trouwens in Hengelo dus ook nog in de buurt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

29/03/2008 20:54:00
Quote Anchor link
De eenvoudigste, snelste en meest flexibele oplossing lijkt mij een simpele PC met een TV-out (hebben ze bijna allemaal wel) en een Apache/PHP/MySQL oplossing daarop. Vervolgens geef je dat leuk vorm met een stukje css en voor het dynamische gedeelte gebruik je wat ajax :).

Op ons systeem zie je naast de standaard informatie ook een nu.nl (xml) ticker en krijg je een melding+foto als de deurbel ingedrukt word :).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2008 00:05:00
Quote Anchor link
Hallo.
Ik heb wel eens software gezien bij van Der Valk Hotels waar ze een interne kabelkrant hebben. Misschien valt het met een MySQL db te combineren.

Ik zal even opzoek gaan hoe dat progje heette.
Je hoort nog, anders moet je me maar ff op PM aanschieten.
 
Koen B

Koen B

30/03/2008 00:12:00
Quote Anchor link
wat dacht je van powerpoint?

het is niet ideaal, maar iedereen weet hoe het werkt, simpel en waarschijnlijk hebben jullie het al ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen B
 

30/03/2008 00:49:00
Quote Anchor link
Zoals Arjan Kapteijn al zei is dit gewoon harstikke simpel te maken.
Bij mij op school is het het niet eens met ajax, maar met meta refresh...
Het aller simpelst is om gewoon één script hebt, die propt gewoon tekst in een text bestandje. Een andere haalt dat daar dan weer uit, en stopt dat in een template html pagina, F11, klaar (natuurlijk moet er wel tv-out op die pc zitten, maar das vrij logisch).

Je hoeft dus niet per se zo'n ding te hebben zoals info-kanaal, die is ook harstikke simpel: "Wow, door alleen maar een id aan te passen kan ik nu de teksten aanpassen, die ik niet aan mag passen" e.d.

Kijk maar eens naar fopen...

PPT is niet gemakkelijk van afstand aan te passen ;-).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

03/04/2008 14:11:00
Quote Anchor link
@TJVB: je hebt een pm

Info-kanaal is waarschijnlijk niet haalbaar gezien de kosten.

Heeft er iemand zo'n script voor een kabelkrant? Zelfmaken is namelijk niet echt een oplossing, want ik zit met school enzo.

Stuur anders een PM
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/04/2008 14:44:00
Quote Anchor link
@Erwin, je hebt een pm terug.

Maar in het algemeen is het zo dat het er gewoon aan ligt wat je wilt.
En de software wordt niet zonder systeem geleverd (je krijgt ook geen volledige toegang tot de hardware, alleen tot het gedeelte waar je bij moet kunnen).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

04/04/2008 14:41:00
Quote Anchor link
heeft niemand zoiets??
 
Pepijn

Pepijn

05/04/2008 13:17:00
Quote Anchor link
Hier, een script dat ik net gemaakt heb dat uit een database de eerste rij ophaalt en het vervolgens over het scherm scrollt.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
error_reporting(E_ALL);
/*
MySQL database:
CREATE TABLE `kabelkrant` (
`id`
    INT(8) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`tekst`
    VARCHAR(1000) NOT NULL ,
PRIMARY KEY(`id`)
);

*/


$server = 'server';
$user = 'user';
$password = 'SECRET';
$db = 'database';

$connectie = mysql_connect($server,$user,$password);

mysql_select_db($db,$connectie);

$res = mysql_query("SELECT * FROM `kabelkrant` WHERE id=1");

$row = mysql_fetch_array($res,MYSQL_ASSOC);



    echo "<html>\n";
    echo "<head>\n";
    echo "<meta http-equiv=refresh content=60; URL=http:/kabelkrant.php/>\n";
    echo "</head>\n";
    echo "<body>\n";
    echo "<marquee behavior=scroll align=center direction=up height=220 scrollamount=2 scrolldelay=60>\n";
    echo "<h4>Kabelkrant:</h4><br>\n";
    echo $row['tekst'];
    echo "</marquee>\n";
    echo "</body>\n";
    echo "</html>";


?>


Je moet zelf nog wat maken dat tekst in de database stopt.

Veel plezier er mee =)

Mvg
Pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.