Kalender (datum probleem)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »
Jurgen de Brouwer

Jurgen de Brouwer

16/07/2014 19:07:10
Quote Anchor link
Ik heb na lang zoeken een script gevonden voor een kalder hier op PHP hulp.
Nu wil de datum naar 01-01-2001 hebben want mijn database is zo ingericht.
Ik heb de maand al goed gekregen maar de dag nog niet.
En de link naar de volgende pagina krijg ik ook niet werkend.
Kan iemand mij helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
<?PHP>
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Agenda</TITLE>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style type="text/css">
<!--
body,td,p,select,input,textarea {
color: #333333;
font-size: 11px;
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
margin:0,0,0,0;
}
a{
color: #333333;
font-size: 11px;
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
text-decoration:underline;
}
.style1 {
        font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
        font-size: 11px;
        color: #0D4E95;
        font-weight: bold;
        padding-bottom:0px;
        padding-top:0px;
}
a.topnav {
        font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
        font-size: 11px;
        color: #333333;
        font-weight: bold;
        text-decoration:none;
}
a.topnav:hover {
        font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
        font-size: 11px;
        color: #333333;
        font-weight: bold;
        text-decoration:underline;
}
.sidered {color: #0D4E95; font-size: 11px; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;}
.side {color: #333333; font-size: 11px; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;}
a.sideredlinks{color: #0D4E95; font-size: 11px; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold;text-decoration:underline; }
h1 {
        font-size: 18px;
        color: #0D4E95;
}
.base {font-size: 10px;margin-left:28px;}

td.kalalg                      { padding: 0px; margin: 0px; center: top; font: 11px Verdana, Arial; font-weight: bold; background-color: #FFFFFF; color: #0000CC; line-height: 16px; }
td.kaltit                      { padding: 0px; margin: 0px; center: top; font: 11px Verdana, Arial; font-weight: normal; background-color: #FFFFFF; color: #AAAAAA; border-bottom: solid 1px #AAAAAA;}
td.kaltexr                     { width: 117px; padding: 0px; height: 100px; cursor: hand; margin: 0px; font: 11px Verdana, Arial; font-weight: normal; color: #0D4E95; }
-->
</style>
</HEAD>
<body>
<center>
<?php

// Connection mysql
include ('con.php');

if (!mysql_select_db($dbdb, mysql_connect($host, $user, $dbpass)))
{

     echo "Connectie met de database mislukt.";
     exit();
}


    echo "<table width=\"200\">\n";
    echo "<tr><td class=\"kalalg\">";


if($_GET['thismonth'] != "" and $_GET['thisyear'] != "") {

    $this_month = $_GET['thismonth'];
    $this_year = $_GET['thisyear'];

    if ($this_month == 13) {
        $this_month = 01;
        $this_year = $this_year + 1;
    }

    elseif ($this_month == 0)
        {

        $this_month = 12;
        $this_year = $this_year - 1;
        }

    else
        {
        $this_month = $this_month;
        }
}

else {
    $this_month = date("m");
    $this_year = date("Y");
}


        $arraymonth = array(
 "Januari",
 "Februari",
 "Maart",
 "April",
 "Mei",
 "Juni",
 "Juli",
 "Augustus",
 "September",
 "Oktober",
 "November",
 "December"
 );

    $month_name = $arraymonth[$this_month-1];
    /* Navigation */
    $last_month = $this_month - 01;
    $next_month = $this_month + 01;
    

    echo "<center>";
    echo "<table width=\"800\"><tr><td align=\"left\" width=\"200\">\n";
    echo "<a href=\"agenda.php?thismonth=$last_month&thisyear=$this_year\" style=\"color:#0D4E95; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;\"><b>&laquo; Vorige</b></a>";
    echo "</td><td align=\"center\" width=\"400\">";
    echo "<h1>$month_name $this_year</h1>";
    echo "</td><td align=\"right\" width=\"200\">";
    echo "<a href=\"agenda.php?thismonth=$next_month&thisyear=$this_year\" style=\"color:#0D4E95; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;\"><b>Volgende &raquo;</b></a>";
    echo "</td></tr></table>";
    echo "</center>";

    /* Titels van de kalender */
    echo "<table width=\"820\" cellspacing=\"1\" cellpadding=\"0\" style=\"border: solid #AAAAAA 1px;\">\n";
    echo "<td class=\"kaltit\" height=\"5\" style=\"text-align: center; border-right: solid #AAAAAA 1px;\">Maandag</td>";
    echo "<td class=\"kaltit\" height=\"5\" style=\"text-align: center; border-right: solid #AAAAAA 1px;\">Dinsdag</td>";
    echo "<td class=\"kaltit\" height=\"5\" style=\"text-align: center; border-right: solid #AAAAAA 1px;\">Woensdag</td>";
    echo "<td class=\"kaltit\" height=\"5\" style=\"text-align: center; border-right: solid #AAAAAA 1px;\">Donderdag</td>";
    echo "<td class=\"kaltit\" height=\"5\" style=\"text-align: center; border-right: solid #AAAAAA 1px;\">Vrijdag</td>";
    echo "<td class=\"kaltit\" height=\"5\" style=\"text-align: center; border-right: solid #AAAAAA 1px;\">Zaterdag</td>";
    echo "<td class=\"kaltit\" height=\"5\" style=\"text-align: center;\">Zondag</td>";
    echo "</td></tr>";

    /* De maand berekenen */
    $first_day = date("w", mktime(0, 0, 0, $this_month, 1, $this_year));
    $total_days = date("t", mktime(0, 0, 0, $this_month, 1, $this_year));
    $week_num = 1;
    $day_num = 1;
    $the_day = " ";

    /* Het aantal weken overlopen (primaire teller in het proces) */
    while ($week_num <= 6) {
           echo "<tr>\n";



           /* Het aantal weken overlopen (secundaire teller) */
           for ( $i = 1; $i <= 6; $i++ ) {
                 if ($week_num == 1) {
                     if ($i < $first_day)
                          $the_day = " ";
                     else if ($i == $first_day) {
                          $the_day = 1;
                          }
                     }
else {
                         if ($the_day > $total_days)
                             $the_day = " ";
                     }

                 /* De dagen weergeven */
                 if ($the_day != " ")
                 {

                     if ($the_day == date("d") and $this_month == date("m") and $this_year == date("Y"))
                          {

                              echo "<td valign=\"top\" class=\"kaltexr\" onclick=\"window.location.href='jour.php?jour=$the_day&mois=$this_month&annee=$this_year'\" onMouseOver=\"this.style.backgroundColor='#FEFFBF';\" onMouseOut=\"this.style.backgroundColor='#FEFF97'\" bgcolor=#FEFF97><b>$the_day</b><br>";
                          }

                          else
                          {
                              echo "<td valign=\"top\" class=\"kaltexr\" onclick=\"window.location.href='jour.php?jour=$the_day&mois=$this_month&annee=$this_year'\" onMouseOver=\"this.style.backgroundColor='#E9ECEF';\" onMouseOut=\"this.style.backgroundColor='#CDD2D9'\" bgcolor=#CDD2D9><b>$the_day</b><br>";
                          }

                         $querytris="SELECT titre FROM agenda WHERE date='$the_day/$this_month/$this_year' ORDER BY id";
                          $resulttris=mysql_query($querytris) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($resulttris) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"color:#404040; font-size:90%;\"><center><b>";

                                     while ($rowtris = mysql_fetch_array($resulttris))
                                            {

                                                echo "".$rowtris['titre']."";
                                            }

                              echo "</b></center></font><br>";

                              }

                         $queryquattro="SELECT titre FROM agenda WHERE date='$the_day/$this_month' ORDER BY id";
                          $resultquattro=mysql_query($queryquattro) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($resultquattro) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"color:#404040;font-size:90%;\"><center><b>";

                                     while ($rowquattro = mysql_fetch_array($resultquattro))
                                            {

                                                echo "".$rowquattro['titre']."";
                                            }

                              echo "</b></center></font><br>";

                              }

                         $query="SELECT login FROM members WHERE annif='$the_day/$this_month' ORDER BY id";
                         $result=mysql_query($query) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($result) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"sidered\" style=\"font-size:90%;\">Verjaardag:</font>";
                                     echo "<br><table padding=\"0\" spacing=\"0\" style=\"margin-left: 2px; line-height: 60% ;\">";
                                     while ($row = mysql_fetch_array($result))
                                            {

                                                echo "<tr><td><font style=\"color: black; font-size:90%;\">&raquo; ".$row['login']."</font></td></tr>";
                                            }

                                     echo "</table>";

                              }

                          $querybis="SELECT titre FROM agenda WHERE date='$the_day/$this_month/$this_year' and genre='activit�' ORDER BY id";
                          $resultbis=mysql_query($querybis) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($resultbis) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"sidered\" style=\"font-size:90%;\">Activiteiten:</font>";
                                     echo "<br><table padding=\"0\" spacing=\"0\" style=\"margin-left: 2px; line-height: 60% ;\">";
                                     while ($rowbis = mysql_fetch_array($resultbis))
                                            {

                                                echo "<tr><td><font style=\"color: black; font-size:90%;\">&raquo; ".$rowbis['titre']."</font></td></tr>";
                                            }

                                     echo "</table>";

                              }



                         echo "</td>";


                 }

                 else
                 {
                     echo "<td valign=\"top\" bgcolor=\"#DFDFDF\"></td>";
                 }

                  /* De volgende dag berekenen */
                 if ($the_day != " ")
                     $the_day++;
                 }

                 if ($week_num == 1) {
                     if ($first_day == 0) {
                          $the_day = 1;
                          if ($the_day == date("d") and $this_month == date("m") and $this_year == date("Y"))
                          {

                              echo "<td valign=\"top\" class=\"kaltexr\" onclick=\"window.location.href='jour.php?jour=$the_day&mois=$this_month&annee=$this_year'\" onMouseOver=\"this.style.backgroundColor='#FEFFBF';\" onMouseOut=\"this.style.backgroundColor='#FEFF97'\" bgcolor=#FEFF97><b>$the_day</b><br>";
                          }

                          else
                          {
                              echo "<td valign=\"top\" class=\"kaltexr\" onclick=\"window.location.href='jour.php?jour=$the_day&mois=$this_month&annee=$this_year'\" onMouseOver=\"this.style.backgroundColor='#E9ECEF';\" onMouseOut=\"this.style.backgroundColor='#C3C3C3'\" bgcolor=#C3C3C3><b>$the_day</b><br>";
                          }

                         $querytris="SELECT titre FROM agenda WHERE date='$the_day/$this_month/$this_year' and genre='jour f�ri�' ORDER BY id";
                          $resulttris=mysql_query($querytris) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($resulttris) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"color:#404040; font-size:90%;\"><center><b>";

                                     while ($rowtris = mysql_fetch_array($resulttris))
                                            {

                                                echo "".$rowtris['titre']."";
                                            }

                              echo "</b></center></font><br>";

                              }

                         $queryquattro="SELECT titre FROM agenda WHERE date='$the_day/$this_month' and genre='jour f�ri�' ORDER BY id";
                          $resultquattro=mysql_query($queryquattro) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($resultquattro) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"color:#404040;font-size:90%;\"><center><b>";

                                     while ($rowquattro = mysql_fetch_array($resultquattro))
                                            {

                                                echo "".$rowquattro['titre']."";
                                            }

                              echo "</b></center></font><br>";

                              }

                         $query="SELECT login FROM members WHERE annif='$the_day/$this_month' ORDER BY id";
                         $result=mysql_query($query) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($result) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"sidered\" style=\"font-size:90%;\">Verjaardag:</font>";
                                     echo "<br><table padding=\"0\" spacing=\"0\" style=\"margin-left: 2px; line-height: 60% ;\">";
                                     while ($row = mysql_fetch_array($result))
                                            {

                                                echo "<tr><td><font style=\"color: black; font-size:90%;\">&raquo; ".$row['login']."</font></td></tr>";
                                            }

                                     echo "</table>";

                              }

                          $querybis="SELECT titre FROM agenda WHERE date='$the_day/$this_month/$this_year' and genre='activit�' ORDER BY id";
                          $resultbis=mysql_query($querybis) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($resultbis) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"sidered\" style=\"font-size:90%;\">Activiteiten:</font>";
                                     echo "<br><table padding=\"0\" spacing=\"0\" style=\"margin-left: 2px; line-height: 60% ;\">";
                                     while ($rowbis = mysql_fetch_array($resultbis))
                                            {

                                                echo "<tr><td><font style=\"color: black; font-size:90%;\">&raquo; ".$rowbis['titre']."</font></td></tr>";
                                            }

                                     echo "</table>";

                              }

                          echo "</td>";
                          echo "</tr>";
                          $the_day++;
                          }

                     else  {
                        if ($the_day == date("d") and $this_month == date("m") and $this_year == date("Y"))
                          {

                              echo "<td valign=\"top\" class=\"kaltexr\" onclick=\"window.location.href='jour.php?jour=$the_day&mois=$this_month&annee=$this_year'\" onMouseOver=\"this.style.backgroundColor='#FEFFBF';\" onMouseOut=\"this.style.backgroundColor='#FEFF97'\" bgcolor=#FEFF97><b>$the_day</b><br>";
                          }

                          else
                          {
                              echo "<td valign=\"top\" class=\"kaltexr\" onclick=\"window.location.href='jour.php?jour=$the_day&mois=$this_month&annee=$this_year'\" onMouseOver=\"this.style.backgroundColor='#E9ECEF';\" onMouseOut=\"this.style.backgroundColor='#C3C3C3'\" bgcolor=#C3C3C3><b>$the_day</b><br>";
                          }

                         $querytris="SELECT titre FROM agenda WHERE date='$the_day/$this_month/$this_year' and genre='jour f�ri�' ORDER BY id";
                          $resulttris=mysql_query($querytris) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($resulttris) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"color:#404040; font-size:90%;\"><center><b>";

                                     while ($rowtris = mysql_fetch_array($resulttris))
                                            {

                                                echo "".$rowtris['titre']."";
                                            }

                              echo "</b></center></font><br>";

                              }

                         $queryquattro="SELECT titre FROM agenda WHERE date='$the_day/$this_month'  ORDER BY id";
                          $resultquattro=mysql_query($queryquattro) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($resultquattro) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"color:#404040;font-size:90%;\"><center><b>";

                                     while ($rowquattro = mysql_fetch_array($resultquattro))
                                            {

                                                echo "".$rowquattro['titre']."";
                                            }

                              echo "</b></center></font><br>";

                              }

                         $query="SELECT login FROM members WHERE annif='$the_day/$this_month' ORDER BY id";
                         $result=mysql_query($query) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($result) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"sidered\" style=\"font-size:90%;\">Verjaardag:</font>";
                                     echo "<br><table padding=\"0\" spacing=\"0\" style=\"margin-left: 2px; line-height: 60% ;\">";
                                     while ($row = mysql_fetch_array($result))
                                            {

                                                echo "<tr><td><font style=\"color: black; font-size:90%;\">&raquo; ".$row['login']."</font></td></tr>";
                                            }

                                     echo "</table>";

                              }

                          $querybis="SELECT titre FROM agenda WHERE date='$the_day/$this_month/$this_year' ORDER BY id";
                          $resultbis=mysql_query($querybis) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($resultbis) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"sidered\" style=\"font-size:90%;\">Activiteiten:</font>";
                                     echo "<br><table padding=\"0\" spacing=\"0\" style=\"margin-left: 2px; line-height: 60% ;\">";
                                     while ($rowbis = mysql_fetch_array($resultbis))
                                            {

                                                echo "<tr><td><font style=\"color: black; font-size:90%;\">&raquo; ".$rowbis['titre']."</font></td></tr>";
                                            }

                                     echo "</table>";

                              }

                          echo "</td>";
                        echo "</tr>";
                        $the_day++;
                     }
                          }

                 elseif ($the_day > $total_days) {
                        $the_day = " ";
                         echo "<td valign=\"top\" bgcolor=\"#DFDFDF\"></td>";
                         echo "</tr>";
                     }

                 elseif ($the_day != " ") {
                        if ($the_day == date("d") and $this_month == date("m") and $this_year == date("Y"))
                          {

                              echo "<td valign=\"top\" class=\"kaltexr\" onclick=\"window.location.href='jour.php?jour=$the_day&mois=$this_month&annee=$this_year'\" onMouseOver=\"this.style.backgroundColor='#FEFFBF';\" onMouseOut=\"this.style.backgroundColor='#FEFF97'\" bgcolor=#FEFF97><b>$the_day</b><br>";
                          }

                          else
                          {
                              echo "<td valign=\"top\" class=\"kaltexr\" onclick=\"window.location.href='jour.php?jour=$the_day&mois=$this_month&annee=$this_year'\" onMouseOver=\"this.style.backgroundColor='#E9ECEF';\" onMouseOut=\"this.style.backgroundColor='#C3C3C3'\" bgcolor=#C3C3C3><b>$the_day</b><br>";
                          }

                         $querytris="SELECT titre FROM agenda WHERE date='$the_day/$this_month/$this_year' and genre='jour f�ri�' ORDER BY id";
                          $resulttris=mysql_query($querytris) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($resulttris) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"color:#404040; font-size:90%;\"><center><b>";

                                     while ($rowtris = mysql_fetch_array($resulttris))
                                            {

                                                echo "".$rowtris['titre']."";
                                            }

                              echo "</b></center></font><br>";

                              }

                         $queryquattro="SELECT titre FROM agenda WHERE date='$the_day/$this_month' ORDER BY id";
                          $resultquattro=mysql_query($queryquattro) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($resultquattro) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"color:#404040;font-size:90%;\"><center><b>";

                                     while ($rowquattro = mysql_fetch_array($resultquattro))
                                            {

                                                echo "".$rowquattro['titre']."";
                                            }

                              echo "</b></center></font><br>";

                              }

                         $query="SELECT login FROM members WHERE annif='$the_day/$this_month' ORDER BY id";
                         $result=mysql_query($query) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($result) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"sidered\" style=\"font-size:90%;\">Verjaardag:</font>";
                                     echo "<br><table padding=\"0\" spacing=\"0\" style=\"margin-left: 2px; line-height: 60% ;\">";
                                     while ($row = mysql_fetch_array($result))
                                            {

                                                echo "<tr><td><font style=\"color: black; font-size:90%;\">&raquo; ".$row['login']."</font></td></tr>";
                                            }

                                     echo "</table>";

                              }

                          $querybis="SELECT titre FROM agenda WHERE date='$the_day/$this_month/$this_year' ORDER BY id";
                          $resultbis=mysql_query($querybis) or die(mysql_error());
                             if (mysql_num_rows($resultbis) >= 1)
                             {

                              echo "<font style=\"sidered\" style=\"font-size:90%;\">Activiteiten:</font>";
                                     echo "<br><table padding=\"0\" spacing=\"0\" style=\"margin-left: 2px; line-height: 60% ;\">";
                                     while ($rowbis = mysql_fetch_array($resultbis))
                                            {

                                                echo "<tr><td><font style=\"color: black; font-size:90%;\">&raquo; ".$rowbis['titre']."</font></td></tr>";
                                            }

                                     echo "</table>";

                              }

                          echo "</td>";
                        echo "</tr>";
                        $the_day++;
                     }

                 else {
                         $the_day = " ";
                         echo "<td valign=\"top\" bgcolor=\"#DFDFDF\"></td>";
                         echo "</tr>";
                     }




          $week_num++;
          }


    echo "</table>";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table>";
    ?>

<br>
</center>
</body>
</html>
<?>
Gewijzigd op 16/07/2014 19:07:46 door Jurgen de Brouwer
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:18:04
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/07/2014 19:32:39
Quote Anchor link
Het makkelijkste is om een datumtekst te veranderen is het volgende
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$datum
= new DateTime('2010-01-01');
echo $datum->format('d-m-Y'); // voor alle geldige karakters zie: http://php.net/manual/en/function.date.php
?>


Je post hier 464 regels code en zegt er niet bij waar je problemen zitten. Geef dus nog even aan waar we moeten kijken in de code.
 
Jurgen de Brouwer

Jurgen de Brouwer

16/07/2014 19:43:45
Quote Anchor link
Het navigatie probleem zit volgens mij hier.
Want hij post bv 7 ipv 07
Maar ik kan er niet van maken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
  $this_month
= date("m");
    $this_year = date("Y");
}


        $arraymonth = array(
 "Januari",
 "Februari",
 "Maart",
 "April",
 "Mei",
 "Juni",
 "Juli",
 "Augustus",
 "September",
 "Oktober",
 "November",
 "December"
 );

    $month_name = $arraymonth[$this_month-1];
    /* Navigation */
    $last_month = $this_month - 01;
    $next_month = $this_month + 01;
    

    echo "<center>";
    echo "<table width=\"800\"><tr><td align=\"left\" width=\"200\">\n";
    echo "<a href=\"agenda.php?thismonth=$last_month&thisyear=$this_year\" style=\"color:#0D4E95; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;\"><b>&laquo; Vorige</b></a>";
    echo "</td><td align=\"center\" width=\"400\">";
    echo "<h1>$month_name $this_year</h1>";
    echo "</td><td align=\"right\" width=\"200\">";
    echo "<a href=\"agenda.php?thismonth=$next_month&thisyear=$this_year\" style=\"color:#0D4E95; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;\"><b>Volgende &raquo;</b></a>";
    echo "</td></tr></table>";
    echo "</center>";


?>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/07/2014 19:52:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// hier ga je met de waardes rekenen waardoor PHP de tekst '01' zal omzetten naar het getal 1 en dus raak je altijd je voorloop nul kwijt.
$last_month = $this_month - 01;
$next_month = $this_month + 01;

// Maar met str_pad() kun je weer voorloop-nullen genereren. Verander bovenstaande regels dus voor deze
$last_month = str_pad($this_month -1, 2, '0', STR_PAD_LEFT);
$next_month = str_pad($this_month +1, 2, '0', STR_PAD_LEFT);
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

16/07/2014 19:54:21
Quote Anchor link
Jurgen de Brouwer op 16/07/2014 19:07:10:
Nu wil de datum naar 01-01-2001 hebben want mijn database is zo ingericht.


Dan ben je dus fout begonnen.

Een datum is DATE of DATETIME.
Zoals je het nu hebt kun je nooit sorteren en de vele datumfunctions niet gebruiken.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/07/2014 19:54:52
Quote Anchor link
Volgens mij werkt je code dan nog niet echt goed want dan kun je na maand 12 gewoon naar maand 13,14,15 enz
En andersom ook: van maand 1 naar maand 0, -1, -2 enz.
 
Jurgen de Brouwer

Jurgen de Brouwer

16/07/2014 19:57:52
Quote Anchor link
The San: Ik bedoel natuurlijk 2001-01-01 want anders werkt het date niet in mysql

Frank:
Dit word al opgelost:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php>
if($_GET['thismonth'] != "" and $_GET['thisyear'] != "") {

    $this_month = $_GET['thismonth'];
    $this_year = $_GET['thisyear'];

    if ($this_month == 13) {
        $this_month = 01;
        $this_year = $this_year + 1;
    }
    elseif ($this_month == 0)
        {
        $this_month = 12;
        $this_year = $this_year - 1;
        }
    else
        {
        $this_month = $this_month;
        }
}
else {
    $this_month = date("m");
    $this_year = date("Y");
}
?>
 
Erwin H

Erwin H

16/07/2014 19:59:17
Quote Anchor link
Jurgen de Brouwer op 16/07/2014 19:07:10:
Nu wil de datum naar 01-01-2001 hebben want mijn database is zo ingericht.

Wil je daarmee zeggen dat je een datum opslaat in de database als string? Dan zou ik heel erg snel opnieuw beginnen als ik jou was. Elk database systeem (MySQL ook) heeft speciale datatypes om datums in op te slaan en die zijn er niet voor niets. Zo kan je er tenminste correct mee sorteren, selecteren, berekenen etc. Sla je het op als string dan kan je al dat soort acties genoegelijk vaarwel zeggen.

Edit: te lang open laten staan, was inmiddels al aangekaart door anderen....
Gewijzigd op 16/07/2014 19:59:53 door Erwin H
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/07/2014 19:59:18
Quote Anchor link
- SanThe - op 16/07/2014 19:54:21:
Dan ben je dus fout begonnen.


Of een fout script gekopieerd.

Het handigste is inderdaad om gewoon met het object DateTime te werken en daarmee dus ook te gaan rekenen met datums: http://php.net/manual/en/class.datetime.php

Let vooral op de functies
add()
sub()
format()
 
Victor G

Victor G

16/07/2014 20:05:30
Quote Anchor link
Ik heb ooit zelf een kalender gemaakt, ik wou het nog implementeren met MySQL maar het was later niet nodig. Er zit wel WAT voor in, maar dat was meer test. Er worden bv al urls gemaakt e.d. maar ik doe er verder nog niks mee.

Kijk eens of je hier wat aan hebt: klik
Gewijzigd op 16/07/2014 20:06:16 door Victor G
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.