kan bestand niet vinden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »
Kenzo

kenzo

18/12/2009 14:42:00
Quote Anchor link
Ik gebruik de volgende code om te kijken hoe hoog of breed een image is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
list($width, $height, $type, $attr) = getimagesize("../../images/producten/".$aFetch['foto1']."");

?>




Daarna kijk ik of hij breder dan hoog of hoger dan breed is.. Hierna geef ik het plaatje of een standaard breedte, of een standaard hoogte.


Dit werkt. Ook als ik hem via de nieuwsbrief verstuur. Alleen krijg ik dan per plaatje de volgende foutmelding:


Warning: getimagesize(../../images/producten/09_12_2009-05_42_48____1.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/shamrock/public_html/paginas/beheer/brief.php on line 209




Ik snap het probleem... Hij kan de foto's niet vinden, maar hij verkleint ze wel op de goede manier? (dus zou hij ze toch gevonden moeten hebben)....


Iemand een idee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kenzo
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:00:25
 
Kasper Heyndrickx

Kasper Heyndrickx

18/12/2009 14:50:00
Quote Anchor link
ik denk dat ik het antwoord niet zal weten.. Maar mss eens proberen ipv "../" "./" te gebruiken.

En btw wat doet dit ."" op het einde van de regel, je voegt niets in met dit en is dus toch overbodig?

mvg kasper
 
Mr.Ark

Mr.Ark

18/12/2009 14:55:00
Quote Anchor link
Probeer eens het volledige pad op te geven.

Probeer ook eens je map op 0777 te zetten, probeer het daarna nog een keer om te kijken of die de error nog steeds geeft.

Let op: 0777 is niet goed als map recht, dit is puur om te testen of het daaraan ligt, zet het daarna gelijk weer terug.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Kenzo

kenzo

18/12/2009 14:59:00
Quote Anchor link
@kasper: "../../images/producten/ ".$aFetch['foto1']." "
".$aFetch['foto1']." staat los in "../../images/producten/" dus dit klopt

@Mr.Ark: dit heb ik geprobeerd maar krijg ik deze error:

Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/username/public_html/paginas/beheer/brief.php on line 209

Warning: getimagesize(http://www.shamrock-maastricht.nl/images/producten/12_12_2009-08_42_09____1.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/username/public_html/paginas/beheer/brief.php on line 209
 
Kasper Heyndrickx

Kasper Heyndrickx

18/12/2009 15:02:00
Quote Anchor link
jaja ik weet het ;D
maar er staat op het einde een .""

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?PHP
list($width, $height, $type, $attr) = getimagesize("../../images/producten/".$aFetch['foto1']."");

//moet worden:
list($width, $height, $type, $attr) = getimagesize("../../images/producten/".$aFetch['foto1']); //ik weet dat het een klein "foutje" is, het kan ook geen kwaad deon, maar het is gewoon overbodig dat dit er stond.
?>
 
Mr.Ark

Mr.Ark

18/12/2009 15:05:00
Quote Anchor link
@ Kenzo

Er is een optie op je server uitgeschakeld als ik het goed heb, volgens mij url_fopen.

Wat je zou kunnen doen is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?PHP

list($width, $height, $type, $attr) = @getimagesize('../../images/producten/'.$aFetch['foto1']);

?>


Nu zal de fout verborgen blijven maar alle andere fouten ook. (die met getimagesize te maken heeft)

Vraag aan je host of ze allow_url_fopen kunnen aanzetten.

Weet dit niet helemaal zeker dus wat je kan doen is eerst die 1e optie van mij gebruiken.

Misschien dat iemand hier verdere toelichting over kan geven.

Edit:


Bedenk me net, wat je ook zou kunnen proberen is niet de url te gebruiken als pad maar het ip van de server.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Kenzo

kenzo

18/12/2009 15:10:00
Quote Anchor link
ik heb gechmod naar 0777 maar dit helpt ook niet (zelfde fout)...

ik zal eens proberen met het ip anders de code hierboven


ik wil geen statisch ip opgeven (mocht ik van hosting veranderen werkt het niet meer... hoe krijg ik het ip van de server waar ik op draai?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kenzo
 
Kenzo

kenzo

18/12/2009 15:28:00
Quote Anchor link
heb geprobeerd maar met het ip adres geeft hij dezelfde fout aan

met de @ ervoor geeft hij geen fout meer aan maar zal denk ik niet echt goed zijn?
 
Kasper Heyndrickx

Kasper Heyndrickx

18/12/2009 15:29:00
Quote Anchor link
ik dacht dat je zo je ip van de server kon krijgen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$_SERVER
["SERVER_ADDR"];

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kasper Heyndrickx
 
Kenzo

kenzo

18/12/2009 15:45:00
Quote Anchor link
jah, heb dit inderdaad geprobeerd en werkt ook (krijg het ip mee), maar geeft toch nog dezelfde fout
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Je moet niet met een ip of een url werken. Je moet het relative path hebben.
 
Kenzo

kenzo

18/12/2009 16:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
getimagesize("../../images/producten/".$aFetch['foto1']);
?>


is dit niet relative?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Dat zou gewoon moeten werken. Staan de rechten wel goed?
 
Kenzo

kenzo

18/12/2009 16:43:00
Quote Anchor link
jah
 
Mr.Ark

Mr.Ark

18/12/2009 18:02:00
Quote Anchor link
@ Kenzo

Lees mijn reactie en je probleem is opgelost.

En dan bedoel ik de vieze en de juiste manier.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.