Kan bestanden niet verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Com puter

com puter

24/12/2010 10:21:35
Quote Anchor link
Ik zit met een heel vervelend probleem, op mijn linux server (synology) staan bestanden met (volgens windows verkenner en total commander) de volgende namen:
_~3WXDE.$_G
~1463GR0.\\
~DTG6KB0.\\\
~HWT9NX0.\\
~P42QQD0.\\\
~P46LND0.\\\
~THE5IK0.\\\
~TSRK030.\\
Als ik deze bestanden (0 bytes) met Windows verkenner probeer te verwijderen krijg ik de volgende foutmelding:
Kan bestand niet verwijderen. Kan geen gegevens van bronschijf of bronbestand lezen.
Als ik het in total commander probeer krijg ik:
File not found!
Mijn PHP script kan ze ook niet verwijderen, maar die zegt dat ze zo heten:
.....\\
...\\\\\\
...\\\\\\\\
..\\
.\\
.\\\\\\\\
.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Natuurlijk wil ik hier graag van af, heeft iemand ervaring met zulke bestanden of kent iemand een oplossing?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:27:59
 
John D

John D

24/12/2010 10:27:30
Quote Anchor link
Kan je niet inloggen met root op je linuxserver??
 
Com puter

com puter

24/12/2010 10:40:16
Quote Anchor link
Je bedoelt via telnet? Of FTP? Of gewoon met windows verkenner?

Edit
Dan stuit je meteen op mijn 2e probleem, ik kan wel inloggen met root, maar dan heb ik minder rechten dan wanneer ik inlog met mijn gewone account.
Gewijzigd op 24/12/2010 10:41:24 door com puter
 
Jens V

Jens V

24/12/2010 10:43:45
Quote Anchor link
Com puter op 24/12/2010 10:40:16:
Dan stuit je meteen op mijn 2e probleem, ik kan wel inloggen met root, maar dan heb ik minder rechten dan wanneer ik inlog met mijn gewone account.


Vreemd. En anders probeer je eens een sudo? i <3 sudo!
 
Com puter

com puter

24/12/2010 10:50:40
Quote Anchor link
Wikipedia:
The sudo command is a program for some Unix and Unix-like computer operating systems that allows users to run programs with the security privileges of another user (normally the superuser, or root).


helaas:

-ash: sudo: not found
 
John D

John D

24/12/2010 10:54:27
Quote Anchor link
Met root minder rechten?? root zou juist alle mogelijke rechten moeten hebben....
Kan je ook met telnet of putty inloggen met je "gewone account" en kan je dan de bestenden vinden?
 
Com puter

com puter

24/12/2010 10:56:01
Quote Anchor link
John D op 24/12/2010 10:54:27:
Met root minder rechten?? root zou juist alle mogelijke rechten moeten hebben....

Dat dacht ik ook, maar helaas...

Ik zal nu proberen met telnet en mijn gewone account de bestanden op te speuren.

Edit
Ik heb met telnet en vele cd's en dir's de bestanden gevonden, maar als ik ze probeer te verwijderen met rm krijg ik:
No such file or directory.
Gewijzigd op 24/12/2010 11:02:09 door com puter
 
Milo S

Milo S

24/12/2010 12:08:53
Quote Anchor link
Kan je ze niet eerst proberen te re-namen en dan proberen verwijderen?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

24/12/2010 15:08:42
Quote Anchor link
- Laat maar -
Gewijzigd op 24/12/2010 15:11:22 door Dalando De Zuil
 
John D

John D

24/12/2010 15:10:31
Quote Anchor link
Com puter op 24/12/2010 10:56:01:
Ik heb met telnet en vele cd's en dir's de bestanden gevonden, maar als ik ze probeer te verwijderen met rm krijg ik: No such file or directory.
Probeer rm -rf * of ga 1 directory hoger staan en doe rm -rf *
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/12/2010 15:11:15
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 24/12/2010 15:08:42:

Grapjas....
 
John D

John D

24/12/2010 15:11:26
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 24/12/2010 15:08:42:
Op Linux??
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

24/12/2010 15:12:02
Quote Anchor link
Ja, ik had na de titel meteen aan unlocker gedacht, maar toen begon ik pas de openingspost te lezen :X
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/12/2010 15:13:08
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 24/12/2010 15:12:02:
Ja, ik had na de titel meteen aan unlocker gedacht, maar toen begon ik pas de openingspost te lezen :X

Ook hierbij geldt het gezegde:

"lees de draad, voordat je blaat ;-)"

John D op 24/12/2010 15:11:26:
Dalando De Zuil op 24/12/2010 15:08:42:
Op Linux??

Er is ook Wine, jeweets..... ;-)
Gewijzigd op 24/12/2010 15:13:52 door - Ariën -
 
Com puter

com puter

24/12/2010 17:49:21
Quote Anchor link
Milo S op 24/12/2010 12:08:53:
Kan je ze niet eerst proberen te re-namen en dan proberen verwijderen?


Ook bij renamen, "no such file or directory" :(

Quote:
Probeer rm -rf * of ga 1 directory hoger staan en doe rm -rf *


Geprobeerd, het bestand wordt niet verwijderd, maar ik krijg ook geen error, gewoon, helemaal niks :s

Volgens mij ben ik vergeten te vertellen, dat dit gewoon een simpele huis tuin en keuken server is, er is geen mogelijkheid om er een beeldscherm, muis en toetsenbord op aan te sluiten. Ik kan er alleen met windows verkenner, ftp en telnet bij.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2010 19:27:39
Quote Anchor link
Met telnet kom je er dus gewoon in. Op de server doe je bij bijvoorbeeld dit bestand _?~3WXDE.$_G rm *3WXDE*
Gewijzigd op 24/12/2010 19:28:07 door - SanThe -
 
Aad B

Aad B

24/12/2010 20:35:51
Quote Anchor link
- SanThe - op 24/12/2010 19:27:39:
Met telnet kom je er dus gewoon in. Op de server doe je bij bijvoorbeeld dit bestand _?~3WXDE.$_G rm *3WXDE*
Santhe: Dat wordt al afgedekt door het command dat eerder gegeven is:
rm -rf *
@com puter: wat zie na de rm -rf * als je daarna ls doet ?
Zie je dan nog bestanden met vreemde namen?
Gewijzigd op 24/12/2010 20:36:35 door Aad B
 
Com puter

com puter

24/12/2010 21:01:09
Quote Anchor link
Na het -rf * zie ik alleen nog de vreemde bestanden staan. Volgens telnet heten de bestanden zo:

.....\\
...\\\\\\
...\\\\\\\\
..\\
.\\
.\\\\\\\\
.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Net als mijn php script zei.

Afbeelding
 
Com puter

com puter

28/12/2010 10:32:49
Quote Anchor link
*Bump*

Helaas is het nog niet gelukt :'(
Ik heb het volgende geprobeerd:
rmdir map
Directory not empty.
rm -rf map/
-ash: -rf not found

Misschien zijn er na de feestdagen nog frisse ideeën? Anders geef ik het op.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2010 10:46:03
Quote Anchor link
rm -R mapnaam
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2010 10:48:01
Quote Anchor link
Zou je niet het slachtoffer geworden kunnen zijn van een hackaanval, waarbij er een rootkit op geinstalleerd is? Als je met root en het 'rm' commando die zooi niet weg krijgt, dan doet we dit toch wel vermoeden.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.