Kan dit korter?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:10:59
Quote Anchor link
Dat is meer werk denk?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 17:47:22
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:11:27
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:09:25:
Dat is netheid, daar kan geen fout in zitten? Maar inderdaad ik moet het netter doen


Niet alleen netheid, En daar heb je degelijk wel een fout in zitten.
Jij gebruikt op de regel van geboorte datum 4x een <td></td> terwijl de rest maar uit 2 bestaan. Dit zorgt er voor dat de maand en jaar select buiten de rest valt.

Als je netjes script kun je de fouten beter achterhalen.




Toevoeging op 13/10/2011 23:13:05:

- Aar - op 13/10/2011 23:09:58:
beter gebruikt hij geen tabellen, maar netjes CSS....


Dat is waar aar tabellen kun je beter door div's veranderen en je positie bepalen door je css.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:13:37
Quote Anchor link
oke dat is het volgende project
Gewijzigd op 13/10/2011 23:14:02 door Jerry php
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:15:11
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:13:37:
oke dat is het volgende project


Was mijn link wat je wilt maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 23:16:43
Quote Anchor link
De positie kan je het beste met floats doen, combinaties met absolute en relative vermeid ik altijd. Daarmee maak je CSS altijd lastiger dan het is, en daarmee is de kans dat beiden met elkaar gaan rellen een stuk groter.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:18:58
Quote Anchor link
Dus dit is overbodig?

#bgegevens
{
position: absolute;
margin-left: 50px;
}

Jij wilt de position weg doen, en met float werken? Heb er zelf nog nooit mee gewerkt, is dat fijner?

Toevoeging op 13/10/2011 23:19:12:

@frank,

nee ik heb het nu al. kijk maar op mijn link
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 23:20:37
Quote Anchor link
met float kan je elementen naast elkaar zetten, totdat er een clear volgt. Voor Treinenweb gebruik ik ook float's voor het dropdownmenu, zodat ik met een list in HTML alles horizontaal krijg.
Gewijzigd op 13/10/2011 23:21:32 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:21:05
Quote Anchor link
Wow.. wat een taaltje :P
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:21:52
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:18:58:
Dus dit is overbodig?

#bgegevens
{
position: absolute;
margin-left: 50px;
}

Jij wilt de position weg doen, en met float werken? Heb er zelf nog nooit mee gewerkt, is dat fijner?

Toevoeging op 13/10/2011 23:19:12:

@frank,

nee ik heb het nu al. kijk maar op mijn link


Sorry, maar jou link klopt voor geen meter.
Waar is bij jou het aanmeld button gebleven.
Tevens zie ik nergens meer bij jou staan: *Deze zijn verplicht.
Tevens zit er een verborgen select veld achter jou jaar tallen select.
Gewijzigd op 13/10/2011 23:22:42 door Frank WD
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 23:23:56
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:21:05:
Wow.. wat een taaltje :P

Engels he... ;-)
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:24:20
Quote Anchor link
Frank van sloten op 13/10/2011 23:21:52:
Jerry php op 13/10/2011 23:18:58:
Dus dit is overbodig?

#bgegevens
{
position: absolute;
margin-left: 50px;
}

Jij wilt de position weg doen, en met float werken? Heb er zelf nog nooit mee gewerkt, is dat fijner?

Toevoeging op 13/10/2011 23:19:12:

@frank,

nee ik heb het nu al. kijk maar op mijn link


Sorry, maar jou link klopt voor geen meter.
Waar is bij jou het aanmeld button gebleven.
Tevens zie ik nergens meer bij jou staan: ^Deze zijn verplicht.


sorry maar ik zie het gewoon goed.
dit zie ik:

Afbeelding
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:28:28
Quote Anchor link
bekijk mijn link in de jou gebruikte explorer.
Was dat wat je gebruikt FF of google crome?
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:30:16
Quote Anchor link
google chrome, zoals hierboven op het plaatje, ik gebruik altijd google chrome, nou lekker dan.. hoe ga ik dit ooit oplossen..
 
- SanThe -

- SanThe -

13/10/2011 23:31:21
Quote Anchor link
In Firefox is het ook een puinhoop.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:32:17
Quote Anchor link
Oh. fijn.. en nu? :(
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:32:35
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:30:16:
google chrome, zoals hierboven op het plaatje, ik gebruik altijd google chrome, nou lekker dan.. hoe ga ik dit ooit oplossen..


Nogmaals. Bekijk mijn link eens in Google Crome.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:33:08
Quote Anchor link
Hoe bedoel je jouw link, welke?

Toevoeging op 13/10/2011 23:33:51:

Ik weet al welke link, ik maak er even een screentje van

Toevoeging op 13/10/2011 23:35:01:

Dan krijg ik dit :

Afbeelding
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:39:07
Quote Anchor link
Screen is niet zichtbaar.

Jerry php op 13/10/2011 23:33:08:
Hoe bedoel je jouw link, welke?

Toevoeging op 13/10/2011 23:33:51:

Ik weet al welke link, ik maak er even een screentje van

Toevoeging op 13/10/2011 23:35:01:

Dan krijg ik dit :

Afbeelding
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:40:02
Quote Anchor link
Afbeelding
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:41:00
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:40:02:
Afbeelding
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.