Kan dit korter?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Jerry php

Jerry php

13/10/2011 19:23:03
Quote Anchor link
En dan gaat het voornamelijk over de if'jes.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

$vnaam = $_POST['voornaam'];
$anaam = $_POST['achternaam'];
$dag = $_POST['dag'];
$maand = $_POST['maand'];
$jaar = $_POST['jaar'];
$voetbal = $_POST['voetbal'];
$username =  $_POST['username'];
$trainer = $_POST['trainer'];
$club = $_POST['club'];

if(empty($vnaam))
{

    echo "U heeft geen voornaam ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";    
    echo "<a href='index.php'><input type='submit' value='Opnieuw' /></a>";    
}


elseif(empty($anaam))
{

    echo "U heeft geen achternaam ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";    
    echo "<a href='index.php'><input type='submit' value='Opnieuw' /></a>";
}


elseif(empty($username))
{

    echo "U heeft geen gebruikersnaam ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";    
    echo "<a href='index.php'><input type='submit' value='Opnieuw' /></a>";
}


elseif(empty($trainer))
{

    echo "U heeft geen trainer ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";    
    echo "<a href='index.php'><input type='submit' value='Opnieuw' /></a>";
}


else
{

    if($club == "kies")
    {

        echo "U heeft geen geldige club ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";    
        echo "<a href='index.php'><input type='submit' value='Opnieuw' /></a>";
    }


    else
    {
        echo "<fieldset style='width: 300px;'><legend>Controleer uw gegevens: </legend>";
        echo "Voornaam: " . $vnaam . "<br />";
        echo "Achternaam: " . $anaam . "<br />";
        echo "Geboortedatum: " . $dag . "-" . $maand . "-" . $jaar . "<br />";
        echo "Voetbal je? - ";    
        
        if($voetbal == "ja")
            {

                echo "Ja ik voetbal <br /><br />";
            }

            
        else
            {
                echo "Nee ik voetbal niet <br /><br />";    
            }

                
        echo "Gebruikersnaam: " . $username . "<br />";
        echo "Naam van de trainer: " . $trainer . "<br />";
        echo "Uw club: " . "<b>". $club ."</b><br />";
        echo "<input type='submit' name='submit' value='Bevestigen' />";
        echo "<a href='index.php'><input type='submit' value='Opnieuw' /></a>";
        echo "</fieldset>";
    }
}
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:59:54
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:38:44
Quote Anchor link
Ja, je kan de if-elseif-elseif-elseif-else sowieso vervangen door een switch(). En lijn 4 t/m 12 is onzin, waarom zou je alle waardes dubbel opslaan?

Onnodig geheugenverbruik van de server.

Lijn 55 t/m 63 kan met de shorthandmethode.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo (($voetbal=="ja")? "Ja, ik voetbal" : "Nee, ik voetbal niet!");
?>

Je kan beter die string met "ja" laten vervallen. Met booleans werken in PHP (true/false) is een stuk makkelijker.
Gewijzigd op 13/10/2011 19:45:45 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 19:45:26
Quote Anchor link
wat betekend dit dan exact?

(($voetbal)? "Ja, ik voetbal" : "Nee, ik voetbal niet!")
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:46:14
Quote Anchor link
((voorwaarde)? true: false )

Wat het verder doet, hetzelfde als lijn 55 t.m 63, maar dan veel korter.
Gewijzigd op 13/10/2011 19:47:29 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 19:47:25
Quote Anchor link
Dus wat bedoel je met die voorwaarde en die true en false?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:50:55
Quote Anchor link
een if-statement begint toch met een voorwaarde, die true of false wordt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$iets
= "gaan"; // waarde toekennen aan $iets (definiëren genoemd)
if($iets=="gaan") { // voorwaarde
 echo "Het is 'gaan'"; // true / waar
} else { // anders..
echo "Nope, we mogen niet gaan"; // false / onwaar
}
?>


Mag jij raden of dit true of false wordt.
Gewijzigd op 13/10/2011 19:52:22 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 19:52:03
Quote Anchor link
En als het nu een if is met al die elseif enzo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:53:58
Quote Anchor link
Dan is de shorthand niet functioneel. Die werkt alleen voor if-else.

Voor een elseif is de switch() handiger.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 19:54:36
Quote Anchor link
oke. dankje!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:56:46
Quote Anchor link
Nog een opmerking. empty is geen goede controle, gebruik liever een vergelijking met een lege string i.c.m. met trim(). Empty() geeft ook false als je bijv. 0 of null gebruikt als waarde.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 20:01:02
Quote Anchor link
Hoe zou die hier moeten dan?

if(trim($vnaam))
{
echo "U heeft geen voornaam ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";
echo "<a href='index.php'><input type='submit' value='Opnieuw' /></a>";
}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 20:07:38
Quote Anchor link
if(trim($_POST['vnaam']==""))

probeer dit eens, en vergeet $vnaam.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 20:08:34
Quote Anchor link
Dus dan gaat het zeg maar vergelijken of die vnaam geen value heeft
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 20:13:27
Quote Anchor link
je weet wat trim() doet?
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 20:13:39
Quote Anchor link
Ik heb even gekeken naar die switch, maar hoe zou ik dat ooit moeten doen met mijn ifjes?

Toevoeging op 13/10/2011 20:14:14:

niet precies, maar ben het al aant zoeken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 20:16:55
Quote Anchor link
Kijk eens naar php.net/switch, en probeer eens wat.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 20:18:21
Quote Anchor link
Ja ik ben aan het kijken, maar ik heb allemaal andere variabelen enzo.. dus ik snap het niet? Kan je een voorbeeld van mijn php geven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 20:19:10
Quote Anchor link
Probeer eerst zelf eens wat.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 20:20:01
Quote Anchor link
Ja maar kijk, over staat dit:

switch ($i)

maar ik ehb allemaal verschillende vars


Toevoeging op 13/10/2011 20:31:18:

toch?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 20:31:34
Quote Anchor link
Dat is wel zo...

Nee, in zo'n geval heb je er niks aan.
Gewijzigd op 13/10/2011 20:33:19 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 20:32:51
Quote Anchor link
ik kom er echt niet uit.. ik ben steeds aan het kijken.
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.