Kan er niet uit komen.... hulp nodig.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bernardo

Bernardo

09/01/2006 21:10:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een scriptje om iets uit een database te wijzigen.

Ik kies eerst het paard die ik wil wijzigen. En dan wil ik het formulier te zien krijgen van het paard. De gegevens van het paard staan in het formulier zodat je kan zie hoe het nu is en dan kan je het wijzigen.

Ik had het voor elkaar, maar toen kon ik het alleen van het 1e paard in de database wijzigen. Ik heb nu een dropdown box erbij om te kiezen welk paard je wil wijzigen. En nu kan ik dus niets meer wijzigen .. ook werkt de dropdown voor de Eigenaar niet meer.

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "safe_admin.php";
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C// DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd".
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<link rel="stylesheet" style=text/css href="style.css">
<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=iso-88-59-1" />
<title>Paard wijzigen</title>
</head>
<body>

<form method="POST" action="paard_wijzigen.php">
<select name="paard_id" size="1" style="width: 145px;">
<option value="">Select One:</option>
<script language="php">
$query1 = "SELECT paard_id, paard_naam FROM paarden";
$result1 = mysql_query($query1);
$paard_id = $_POST['paard_id'];
if(mysql_num_rows($result1)) {
// we have at least one user, so show all users as options in select form
while($row = mysql_fetch_row($result1))
{
print("<option value=\"$row[0]\">$row[1]</option>");
}
} else {
print("<option value=\"\">Er zijn geen gebruikers!</option>");
}
</script>
<input type='submit' class='submit' name='submit1' value='Paard Kiezen'>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?php
    $paard_id
= $_POST['paard_id'];
    $sql = "SELECT paard_naam,paard_ras,paard_geslacht,paard_leeftijd,img FROM paarden WHERE paard_id='$_POST[paard_id]'";
  $query = mysql_query($sql);
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $paard_naam = htmlspecialchars($rij->paard_naam);
    $paard_ras = htmlspecialchars($rij->paard_ras);
    $paard_geslacht = htmlspecialchars($rij->paard_geslacht);
    $paard_leeftijd = htmlspecialchars($rij->paard_leeftijd);
    $img = htmlspecialchars($rij->img);
if(isset($_POST[submit]))
    {

    $paard_naam = $_POST['paard_naam'];
    $paard_ras = $_POST['paard_ras'];
    $paard_geslacht = $_POST['paard_geslacht'];
    $paard_leeftijd = $_POST['paard_leeftijd'];
    $paard_user_id = $_POST['paard_user_id'];
    $paard_img = $_POST['img'];
    $paard_id = $_POST['paard_id'];
    
    mysql_query("UPDATE paarden SET paard_naam='$_POST[paard_naam]',paard_ras='$_POST[paard_ras]',paard_geslacht='$_POST[paard_geslacht]',paard_leeftijd='$_POST[paard_leeftijd]',paard_user_id='$_POST[paard_user_id]',img='$_POST[img]' WHERE paard_id='$_POST[paard_id]'") or die(mysql_error());
    echo "Paard succesvol gewijzigd\n<br>";
    $onderwerp = "Registratie";
    }

if(isset($_POST[submit1]))
{

echo ("
<table align=center>
     <form method=POST action=paard_wijzigen.php>
            <th colspan=2><font size=3>Paard wijzigen</th></tr>
      <tr>
          <td>Welk paard:</td>
        <td>
        
        </td>
        </tr>
        <tr>
        <td>Paarden naam:</td>
        <td><input type=text name=paard_naam size=20 value=$paard_naam></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Ras:</td>
        <td><input type=text name=paard_ras size=20 value=$paard_ras></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Geslacht:</td>
        <td><input type=text name=paard_geslacht size=20 value=$paard_geslacht></td>
      </tr>
      <tr>
        <tr>
        <td>Leeftijd:</td>
        <td><input type=text name=paard_leeftijd size=20 value=$paard_leeftijd></td>
      </tr>
      <tr>
        <tr>
        <td>Link naar plaatje:</td>
        <td><input type=text name=img size=20 value=$img></td>
      </tr>
        <tr>
        <td>Paard is van van:</td>
        <td>

    <select name=paard_user_id size=1 style=width: 145px;>
    <option value=>Select One:</option>
    <script language=php>
    $query2 = 'SELECT id, naam FROM gebruikers';
    $result2 = mysql_query($query2);
     if(mysql_num_rows($result2)) {
       // we have at least one user, so show all users as options in select form
       while($row = mysql_fetch_row($result))
       {
          print('<option value=\"$row[0]\">$row[1]</option>');
       }
     } else {
       print('<option value=>Er zijn geen gebruikers!</option>');
     }
     </script>


      </tr>
      <tr>
           <td colspan=2 align=center><input type=submit class=submit name=submit value=Wijzigen></td>
      </tr>
    </table>
"
);
}

?>

</form>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:07:52
 
Martijn B

Martijn B

09/01/2006 22:08:00
Quote Anchor link
Probeer het hier eens mee:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
<?php
error_reporting(E_ALL);

include "safe_admin.php";

    echo '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C// DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd".
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
      <head>
        <link rel="stylesheet" style=text/css href="style.css">
        <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=iso-88-59-1" />
        <title>Paard wijzigen</title>
      </head>
      <body>
        
    <form method="POST" action="paard_wijzigen.php">
        <select name="paard_id" size="1" style="width: 145px;">
    <option value="">Select One:</option>
    '
;

    $sQry = 'SELECT paard_id, paard_naam
            FROM paarden'
;
    
    $rQuery = mysql_query($sQry);
        
    $paard_id = ( ( isset($_POST['paard_id']) && ctype_digit((string)$_POST['paard_id']) ) ? $_POST['paard_id'] : 0 );
    
    if( mysql_num_rows($rQuery) )
    {

       // we have at least one user, so show all users as options in select form
       while( $row = mysql_fetch_row($rQuery) )
       {

         echo '<option value="' . $row[0] . '">'. $row[1] . '</option>';
       }
    }

    else
    {
        echo '<option value="">Er zijn geen gebruikers!</option>';
    }


    echo '<input type="submit" class="submit" name="submit1" value="Paard Kiezen">';

    //$paard_id = $_POST['paard_id']; // 2 keer?

    $sQry = 'SELECT paard_naam, paard_ras, paard_geslacht, paard_leeftijd, img
            FROM paarden
            WHERE paard_id = \''
. mysql_escape_string($paard_id) . '\'';
    
    $rQuery = mysql_query($sQry);
    
    $oRow = mysql_fetch_object($rQuery);
    
    $paard_naam        = htmlspecialchars($oRow->paard_naam);
    $paard_ras        = htmlspecialchars($oRow->paard_ras);
    $paard_geslacht    = htmlspecialchars($oRow->paard_geslacht);
    $paard_leeftijd    = htmlspecialchars($oRow->paard_leeftijd);
    $img                = htmlspecialchars($oRow->img);

    //if( isset($_POST['submit']) )
    if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
    {

        $paard_naam = $_POST['paard_naam'];
        $paard_ras = $_POST['paard_ras'];
        $paard_geslacht = $_POST['paard_geslacht'];
        $paard_leeftijd = $_POST['paard_leeftijd'];
        $paard_user_id = $_POST['paard_user_id'];
        $paard_img = $_POST['img'];
        $paard_id = $_POST['paard_id'];

        $sQry = 'UPDATE paarden
                SET
                paard_naam = \''
. mysql_escape_string($_POST['paard_naam']) . '\',
                paard_ras = \''
. mysql_escape_string($_POST['paard_ras']) . '\',
                paard_geslacht = \''
. mysql_escape_string($_POST['paard_geslacht']) . '\',
                paard_leeftijd = \''
. mysql_escape_string($_POST['paard_leeftijd']) . '\',
                paard_user_id = \''
. mysql_escape_string($_POST['paard_user_id']) . '\',
                img = \''
. mysql_escape_string($_POST['img']) . '\'
                WHERE
                paard_id = \''
. mysql_escape_string($_POST['paard_id']) . '\'';
      
        mysql_query($sQry) or die(mysql_error());
        
        echo "Paard succesvol gewijzigd\n<br>";
        
        $onderwerp = "Registratie";
    }


//if( isset($_POST['submit1']) )
    if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
    {

        echo '<table align="center">
             <form method="POST" action="paard_wijzigen.php">
                    <th colspan="2">
                        <font size="3">Paard wijzigen</font>
                    </th>
              <tr>
                  <td>Welk paard:</td>
                <td>
                
                </td>
                </tr>
                <tr>
                <td>Paarden naam:</td>
                <td><input type="text" name="paard_naam" size="20" value="'
. $paard_naam . '"></td>
              </tr>
              <tr>
                <td>Ras:</td>
                <td><input type="text" name="paard_ras" size="20" value="'
. $paard_ras . '"></td>
              </tr>
              <tr>
                <td>Geslacht:</td>
                <td><input type="text" name="paard_geslacht" size="20" value="'
. $paard_geslacht . '"></td>
              </tr>
              <tr>
                <tr>
                <td>Leeftijd:</td>
                <td><input type="text" name="paard_leeftijd" size="20" value="'
. $paard_leeftijd . '"></td>
              </tr>
              <tr>
                <tr>
                <td>Link naar plaatje:</td>
                <td><input type="text" name="img" size="20" value="'
. $img . '"></td>
              </tr>
                <tr>
                <td>Paard is van van:</td>
                <td>

            <select name="paard_user_id" size=1 style=width: 145px;>
            <option value="">Select One:</option>'
;

    $sQry = 'SELECT id, naam
            FROM gebruikers'
;

    $rQuery = mysql_query($sQry);
        
    if( mysql_num_rows($rQuery) )
    {

        // we have at least one user, so show all users as options in select form
        while( $row = mysql_fetch_row($rQuery) )
        {
    
            echo '<option value="' . $row[0] . '">' . $row[1] . '</option>';
        }
    }

    else
    {
        echo '<option value="">Er zijn geen gebruikers!</option>';
    }


    echo '</tr>
          <tr>
               <td colspan="2" align="center"><input type="submit" class="submit" name="submit" value="Wijzigen"></td>
          </tr>
        </table>'
;
    }


    echo '</form></body></html>';
?>
 
Bernardo

Bernardo

09/01/2006 22:15:00
Quote Anchor link
heel erg bedankt... helaas werkt het nog steeds niet... Ik krijg er geen andere waarden in...

ik probeer nu iets met dit:

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "safe_admin.php";
?>

<form method="get" action="paard_wijzigen3.php">
<table>
<tr>
<td><select name="edit" size="1">
<option value="do">&nbsp;</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
      $sql
= "SELECT paard_id, paard_naam FROM paarden ORDER BY paard_naam ASC";
      $query = mysql_query($sql);
      while($rij = mysql_fetch_object($query)){
      $paard_id = htmlspecialchars($rij->paard_id);
      $paard_naam = htmlspecialchars($rij->paard_naam);
      echo "<option value=\"".$paard_id."\">".$paard_naam."</option>\n";
      }

            ?>
</select>
</td>
<td><input type="submit" value="Paard kiezen!" /></td>
</tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if(isset($_GET['edit'])) {    
  if(is_numeric($_GET['edit'])) {
    $paard_id = $_GET['edit'];
    $sql = "SELECT paard_naam,paard_ras,paard_geslacht,paard_leeftijd,img FROM paarden WHERE paard_id='$paard_id'";
  $query = mysql_query($sql);
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $paard_naam = htmlspecialchars($rij->paard_naam);
    $paard_ras = htmlspecialchars($rij->paard_ras);
    $paard_geslacht = htmlspecialchars($rij->paard_geslacht);
    $paard_leeftijd = htmlspecialchars($rij->paard_leeftijd);
    $img = htmlspecialchars($rij->img);
  
     ?>

<form method="post" action="paarden_wijzigen3.php?edit=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $_GET['edit'] ?>
">
<table>
<tr>
<td>Paarden naam:</td>
<td><input type=text name=paard_naam size=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $paard_naam ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<td>Ras:</td>
<td><input type=text name=paard_ras size=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $paard_ras ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<td>Geslacht:</td>
<td><input type=text name=paard_geslacht size=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $paard_geslacht ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<tr>
<td>Leeftijd:</td>
<td><input type=text name=paard_leeftijd size=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $paard_leeftijd ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<tr>
<td>Link naar plaatje:</td>
<td><input type=text name=img size=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $img ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<td>Paard is van van:</td>
<td>

<select name="paard_user_id" size="1">
<option value="do">&nbsp;</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
      $sql
= "SELECT id, naam FROM gebruikers ORDER BY naam ASC";
      $query = mysql_query($sql);
      while($rij = mysql_fetch_object($query)){
      $id = htmlspecialchars($rij->id);
      $naam = htmlspecialchars($rij->naam);
      echo "<option value=\"".$id."\">".$naam."</option>\n";
      }

            ?>
</select>

</tr>
<tr>
<td></td><td><input type="submit" name="submit" value="Opslaan" /></td>
</tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
     }
}


if(isset($_POST[submit]))
    {

    $paard_naam = $_POST['paard_naam'];
    $paard_ras = $_POST['paard_ras'];
    $paard_geslacht = $_POST['paard_geslacht'];
    $paard_leeftijd = $_POST['paard_leeftijd'];
    $paard_user_id = $_POST['paard_user_id'];
    $paard_img = $_POST['img'];
    $paard_id = $_GET['edit'];
    
    mysql_query("UPDATE paarden SET paard_naam='".$_POST['paard_naam']."',paard_ras='".$_POST['paard_ras']."',paard_geslacht='".$_POST['paard_geslacht']."',paard_leeftijd='".$_POST['paard_leeftijd']."',paard_user_id='".$_POST['paard_user_id']."',img='".$_POST['img']."' WHERE paard_id='$_GET[edit]'") or die(mysql_error());
    $query = mysql_query($sql);
    echo "Paard succesvol gewijzigd\n<br>";
    if($query == TRUE) {
     echo "De gebruiker is succesvol gewijzigd.<br />\n<a href=\"admin.php\">&laquo; Terug naar het beheer</a>";
    }
else{
     echo "Fout opgetreden tijdens bewerken.<br />\n<a href=\"javascript:history.back()\">&laquo; Ga terug</a>";
    }
    }

?>

Gewijzigd op 09/01/2006 22:56:00 door Bernardo
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/01/2006 22:58:00
Quote Anchor link
Deze kende ik nog niet:
<script language="php">
 
Bernardo

Bernardo

09/01/2006 23:05:00
Quote Anchor link
mmm .. ik zag et in een inlog script? .. zou ie niet goed werken?

maare.. met dit script krijg ik de error dat de pagina niet bestaat... :S

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "safe_admin.php";
?>

<form method="get" action="paard_wijzigen3.php">
<table>
<tr>
<td><select name="edit" size="1">
<option value="do">&nbsp;</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
      $sql
= "SELECT paard_id, paard_naam FROM paarden ORDER BY paard_naam ASC";
      $query = mysql_query($sql);
      while($rij = mysql_fetch_object($query)){
      $paard_id = htmlspecialchars($rij->paard_id);
      $paard_naam = htmlspecialchars($rij->paard_naam);
      echo "<option value=\"".$paard_id."\">".$paard_naam."</option>\n";
      }

            ?>
</select>
</td>
<td><input type="submit" value="Paard kiezen!" /></td>
</tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if(isset($_GET['edit'])) {    
  if(is_numeric($_GET['edit'])) {
    $paard_id = $_GET['edit'];
    $sql = "SELECT paard_naam,paard_ras,paard_geslacht,paard_leeftijd,img FROM paarden WHERE paard_id='$paard_id'";
  $query = mysql_query($sql);
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $paard_naam = htmlspecialchars($rij->paard_naam);
    $paard_ras = htmlspecialchars($rij->paard_ras);
    $paard_geslacht = htmlspecialchars($rij->paard_geslacht);
    $paard_leeftijd = htmlspecialchars($rij->paard_leeftijd);
    $img = htmlspecialchars($rij->img);
  
     ?>

<form method="post" action="paarden_wijzigen3.php?edit=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $_GET['edit'] ?>
">
<table>
<tr>
<td>Paarden naam:</td>
<td><input type=text name=paard_naam size=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $paard_naam ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<td>Ras:</td>
<td><input type=text name=paard_ras size=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $paard_ras ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<td>Geslacht:</td>
<td><input type=text name=paard_geslacht size=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $paard_geslacht ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<tr>
<td>Leeftijd:</td>
<td><input type=text name=paard_leeftijd size=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $paard_leeftijd ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<tr>
<td>Link naar plaatje:</td>
<td><input type=text name=img size=20 value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $img ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<td>Paard is van van:</td>
<td>

<select name="paard_user_id" size="1">
<option value="do">&nbsp;</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
      $sql
= "SELECT id, naam FROM gebruikers ORDER BY naam ASC";
      $query = mysql_query($sql);
      while($rij = mysql_fetch_object($query)){
      $id = htmlspecialchars($rij->id);
      $naam = htmlspecialchars($rij->naam);
      echo "<option value=\"".$id."\">".$naam."</option>\n";
      }

            ?>
</select>

</tr>
<tr>
<td></td><td><input type="submit" name="submit" value="Opslaan" /></td>
</tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
     }
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if(isset($_POST[submit]))
    {

    $paard_naam = $_POST['paard_naam'];
    $paard_ras = $_POST['paard_ras'];
    $paard_geslacht = $_POST['paard_geslacht'];
    $paard_leeftijd = $_POST['paard_leeftijd'];
    $paard_user_id = $_POST['paard_user_id'];
    $paard_img = $_POST['img'];
    $paard_id = $_GET['edit'];
    
    mysql_query("UPDATE paarden SET paard_naam='".$_POST['paard_naam']."',paard_ras='".$_POST['paard_ras']."',paard_geslacht='".$_POST['paard_geslacht']."',paard_leeftijd='".$_POST['paard_leeftijd']."',paard_user_id='".$_POST['paard_user_id']."',img='".$_POST['img']."' WHERE paard_id='$_GET[edit]'") or die(mysql_error());
    $query = mysql_query($sql);
    echo "Paard succesvol gewijzigd\n<br>";
    if($query == TRUE) {
     echo "De gebruiker is succesvol gewijzigd.<br />\n<a href=\"admin.php\">&laquo; Terug naar het beheer</a>";
    }
else{
     echo "Fout opgetreden tijdens bewerken.<br />\n<a href=\"javascript:history.back()\">&laquo; Ga terug</a>";
    }
    }

?>



iemand enig idee waarom?
Gewijzigd op 09/01/2006 23:06:00 door Bernardo
 
Bernardo

Bernardo

09/01/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Oh...! Ik heb het al! :D ... door een stomme typfout .. :S. Ik had de namen van het bestand waarin het formulier uitgevoerd moest worden verkeert.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/01/2006 23:13:00
Quote Anchor link
Tja dat soort dingen kan je hebben ja :-)
 
- SanThe -

- SanThe -

09/01/2006 23:40:00
Quote Anchor link
Oh, ik zit verkeerd, dit is de boekenafdeling.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.