Kan fout niet vinden.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »
Niek

niek

18/02/2008 17:15:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb de volgende script gemaakt gebouwd op een origineel script voor een CMS systeem genaamd Webspell.

Alleen krijg ik dit script niet kloppend, ik heb reeds al via een boek bekeken wat ik heb fout gedaan en ook vind een programma de fout niet (dev-php2).

Hier is de script:
empty.php (voor de admincenter)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php


if(!ispageadmin($userID) OR substr(basename($_SERVER[REQUEST_URI]),0,15) != "admincenter.php") die('Access denied.');

if($_POST['submit']) {
    $empty = $_POST['empty'];
    $title = $_POST['title'];


    if(mysql_num_rows(safe_query("SELECT * FROM ".PREFIX."empty")))
        safe_query("UPDATE ".PREFIX."empty SET title='".mysql_escape_string($title)."', empty='".mysql_escape_string($empty)."' ");
    else safe_query("INSERT INTO ".PREFIX."empty ( title, empty ) values( '".$_POST[title']."', '".$_POST['empty']."') ");
  redirect("
admincenter.php?site=empty","Succesvol opgeslagen.");

}
else {
    $ergebnis=safe_query("
SELECT * FROM ".PREFIX."empty");
    $ds=mysql_fetch_array($ergebnis);
    echo'<h2>title</h2>';

    echo'
    <form method="
post" action="admincenter.php?site=empty">
             <table cellpadding="
0" cellspacing="3">
           <tr>
             <td align="
right">Pagina Titel:</td><td><input type="text" name="title" value="'.$ds[title].'" class="form_off" onFocus="this.className=\'form_on\'" onBlur="this.className=\'form_off\'"></td><td>&nbsp;</td>
           </tr>
              </table>
         <table cellpadding="0" cellspacing="3">
             <td>
               Je kan hier HTML-tags gebruiken.<br>
               <textarea name="empty" cols="100" rows="30" class="form_off" onFocus="this.className=\'form_on\'" onBlur="this.className=\'form_off\'">'
.$ds[empty].'</textarea>    
             </td>
           </tr>
           <tr><td><input type="submit" name="submit" value="opslaan"></td></tr>
         </table>
    </form>'
;
}

        
?>


Hier nog de install.php (die wel werkte):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
include ("_mysql.php");
mysql_connect($host, $user, $pwd) or die ('ERROR: No connection with MysQl');
mysql_select_db($db) or die ('Error: Could not connect to "'.$db.'" in database');

mysql_query("DROP TABLE IF EXISTS `".PREFIX."empty`");
mysql_query("CREATE TABLE `".PREFIX."empty` (
  `empty` longtext NOT NULL,
  `title` varchar(50) NOT NULL default ''
)"
);

echo'Succesfully added the new addon.';
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:58:28
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2008 17:18:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

18/02/2008 17:18:00
Quote Anchor link
values( '".$_POST[title']."',

Had je aan de highlighting al kunnen zien

En staat deze error in je code of heb je de ubbparser stuk gemaakt?

Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /var/www/vhosts/phphulp.nl/httpdocs/cfgs/ubbparser/bbcode.class.php on line 472
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Niek

niek

18/02/2008 17:24:00
Quote Anchor link
SanThe, ik heb die script erboven gezet maar tevergeefs, ik krijg geen fouten te zien. Of hoe moet ik die uberhaupt bekijken. Ik verwacht dat die fouten te zien zijn op de pagina?

@ Jacco:
Ik zag ook al zoiets aan de highlighting, maar ik snap niet wat er fout is aan die functie, of hoe ik hem anders zou moeten doen. Ik wil als value namenlijk de titel uit de database.
De fout die er ook in staat is "Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /var/www/vhosts/phphulp.nl/httpdocs/cfgs/ubbparser/bbcode.class.php on line 472". Maar ik heb helemaal geen line 472 en ik snap de warning ook al niet.

Maar bedankt voor de snelle reacties.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

18/02/2008 17:26:00
Quote Anchor link
Warning is dan van phphulp zelf :P

values( '".$_POST[title']."',

Moet worden

values( '".$_POST['title']."',

Zoek het kleine maar eccensiele verschil
 
Niek

niek

18/02/2008 17:35:00
Quote Anchor link
Bedankt, alleen doet mijn script het nog steeds niet.

Maar ik heb nu veranderd:

'.$ds[title].' in $ds[title]
en
values( '".$_POST[title']."', in values( '".$_POST['title']."',

.. Ik heb nu deze script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest

if(!ispageadmin($userID) OR substr(basename($_SERVER[REQUEST_URI]),0,15) != "admincenter.php") die('Access denied.');

if($_POST['submit']) {
    $empty = $_POST['empty'];
    $title = $_POST['title'];


    if(mysql_num_rows(safe_query("SELECT * FROM ".PREFIX."empty")))
        safe_query("UPDATE ".PREFIX."empty SET title='".mysql_escape_string($title)."', empty='".mysql_escape_string($empty)."' ");
    else safe_query("INSERT INTO ".PREFIX."empty ( title, empty ) values( '".$_POST['title']."', '".$_POST['empty']."') ");
  redirect("admincenter.php?site=empty","Succesvol opgeslagen.");

}

else {
    $ergebnis=safe_query("SELECT * FROM ".PREFIX."empty");
    $ds=mysql_fetch_array($ergebnis);
    echo'<h2>title</h2>';

    echo'
    <form method="post" action="admincenter.php?site=empty">
             <table cellpadding="0" cellspacing="3">
           <tr>
             <td align="right">Pagina Titel:</td><td><input type="text" name="title" value="$ds[title]" maxlength="30" size="30" class="form_off" onFocus="this.className='
form_on'" onBlur="this.className='form_off'"></td><td>&nbsp;</td>
           </tr>
              </table>
         <table cellpadding="0" cellspacing="3">
             <td>
               Je kan hier HTML-tags gebruiken.<br>
               <textarea name="empty" cols="100" rows="30" class="form_off" onFocus="this.className=\'form_on\'" onBlur="this.className=\'form_off\'">'
.$ds[empty].'</textarea>    
             </td>
           </tr>
           <tr><td><input type="submit" name="submit" value="opslaan"></td></tr>
         </table>
    </form>'
;
}

        
?>
 
Frank -

Frank -

18/02/2008 17:41:00
Quote Anchor link
Gefeliciteerd! En wat is nu het probleem?

Wanneer je problemen hebt met SQL, ga dan je queries eens echoen. Dan wordt het 100x duidelijker wat je nu aan het uitspoken bent en welke queries je nu naar de database stuurt. Met bovenstaande code heb je daar namelijk geen flauw idee van.
 
Niek

niek

20/02/2008 16:28:00
Quote Anchor link
Hey, de termen zeggen me allemaal niet zoveel. Ik ben begonnen met een boek. Maar ik ben niet van de boeken maar meer van de fouten. Als ik zie waar ik fout zat leert dat me meer dan een boek.
Kan iemand dus achterhalen waar de fout zit.
Alvast bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.