Kan geen afbeelding uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:07:15
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Al een paar dagen zit ik met het volgende probleem:
Ik kan geen afbeeldingen naar de webserver uploaden via php.
Ik krijg geen errors. Het bestand wil telkens maar niet op de server terecht komen.

Dit is mijn script:

php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
       if ($_POST['submit'] && $_FILES['page-image']['size'] > 0) {
        $target = 'images/';
        if (($_FILES['page-image']['type'] == 'image/jpeg') || ($_FILES['page-image']['type'] == 'image/png')) {
            $target = $target . basename($_FILES['page-image']['name']);
            if (move_uploaded_file($FILES['page-image']['tmp_name'], $target)) {
                echo "GELUKT!";
            }
        }
    }

?>


html:
<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" enctype="multipart/form-data">
<input style="width:100%;" type="file" name="page-image" />
<input type="submit" name="submit" value="Uploaden" />
</form>

Alvast bedankt voor de hulp!

Steven
Gewijzigd op 20/12/2013 12:27:56 door Steven Hoogervorst
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:18:44
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

20/12/2013 12:10:05
Quote Anchor link
In je form tag moet je het volgende stukje toevoegen als je bestanden wilt kunnen uploaden.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
enctype="multipart/form-data"


Ik denk dat dat het is.
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:11:20
Quote Anchor link
Deze heb ik al toegevoegd aan de <form> tag, alleen vergeten over te nemen. Heb het nu aangepast in de code.
Gewijzigd op 20/12/2013 12:23:29 door Steven Hoogervorst
 
Michael -

Michael -

20/12/2013 12:23:14
Quote Anchor link
Steven Hoogervorst op 20/12/2013 12:11:20:
Deze heb ik toegevoegd, alleen vergeten over te nemen. Heb het nu aangepast in de code.

Plaats dit eens bovenaan je code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>


Je zou sowieso op deze regel een foutmelding moeten krijgen want je mist een ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>


Ik zou ook $_SERVER['PHP_SELF'] vervangen door $_SERVER['SCRIPT_NAME'] (Veiliger omdat hier geen queries worden meegestuurd)

Daarnaast zou ik ipv $_POST['submit'] gebruiken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$_SERVER['REQUEST_METHOD'] == POST
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:25:20
Quote Anchor link
De HTML code heb ik snel overgenomen. Er kunnen daarin wat fouten zitten. Zelf krijg ik geen foutmeldingen. Ik ga de code die je hebt gestuurd invoegen.

Toevoeging op 20/12/2013 12:26:52:

Krijg geen foutmeldingen en de afbeelding wordt nog steeds niet geüpload.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/12/2013 12:30:30
Quote Anchor link
Wat meldt dit als je het formulier verstuurd hebt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "</pre>".print_r($_FILES,1)."</pre>";
?>


edit
Ik zie het al:
Lijn 6: $FILES['page-image']['tmp_name']

Een underscore mist....
Gewijzigd op 20/12/2013 12:31:16 door - Ariën -
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:31:50
Quote Anchor link
Array ( [page-image] => Array ( [name] => 1460284_10151857167086840_936084111_n.jpg [type] => image/jpeg [tmp_name] => /tmp/phpnP44pZ [error] => 0 => 83692 ) )
 
Erwin H

Erwin H

20/12/2013 12:32:28
Quote Anchor link
Michael - op 20/12/2013 12:23:14:
Je zou sowieso op deze regel een foutmelding moeten krijgen want je mist een ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>

Nope, daar is geen puntkomma nodig.

Waar ik mee zou beginnen is boven aan je script een print_r doen op je $_FILES array, dan kan je zien wat er in zit.
Daarna zou ik achter elke "if" een "else" zetten waarin je even simpelweg een echo geeft zodat je weet waar het verkeerd liep.
Debuggen dus....
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
print_r( $_FILES );
 
if ($_POST['submit'] && $_FILES['page-image']['size'] > 0) {
  $target = 'images/';
  if (($_FILES['page-image']['type'] == 'image/jpeg') || ($_FILES['page-image']['type'] == 'image/png')) {
     $target = $target . basename($_FILES['page-image']['name']);
     if (move_uploaded_file($FILES['page-image']['tmp_name'], $target)) {
       echo "GELUKT!";
     }
else {
       echo 'move mislukt';
     }
  }
else {
    echo 'type incorrect';
  }
}
else {
  echo 'niet gepost of geen image';
}

?>
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

20/12/2013 12:34:40
Quote Anchor link
- Aar - op 20/12/2013 12:30:30:
Wat meldt dit als je het formulier verstuurd hebt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "</pre>".print_r($_FILES,1)."</pre>";
?>


edit
Ik zie het al:
Lijn 6: $FILES['page-image']['tmp_name']

Een underscore mist....


Ooh ik zie het nu ook! Hartelijk bedankt voor de hulp! Het werkt.
 
Michael -

Michael -

20/12/2013 13:11:28
Quote Anchor link
Erwin H op 20/12/2013 12:32:28:
Michael - op 20/12/2013 12:23:14:
Je zou sowieso op deze regel een foutmelding moeten krijgen want je mist een ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>

Nope, daar is geen puntkomma nodig.

Oke, dat wist ik niet. Ondanks dat het slordig lijkt, werkt hier inderdaad ook zonder ;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.