Kan iemand voor mij mysql maken?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kadir

kadir

24/04/2008 18:00:00
Quote Anchor link
Hallo,

Kan iemand voor mij database maken, (mysql tabellen) dat ik alleen hoef inporteren, Ik kan nog niet scripten, Ik heb databse tabellen nodig voor deze script.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
                  <table width="400" border="0">
                    <tr>
                      <td><a ONMOUSEOVER="pop('<b>Websitenaam:</b><br>'+'Dit is jou gebruikersnaam voor het controlepaneel, forum &amp; ftpserver!<br> * Deze mag geen rare tekens bevatten, @#$%^&*()_+!@#$ spaties mogen allemaal <u>niet</u><br>' +
                  'b.v.: www.Redskillz.nl/host/(jouwwebsitenaam)', '#FFFFFF', '#000000')" ONMOUSEOUT="kill()" target="_blank">Websitenaam:</a></td>
                      <td><input name="servicename" type="text" id=servicename value="<? echo $_POST['servicename']; ?>" maxlength="25"></td>
                      <td>&nbsp;</td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><a ONMOUSEOVER="pop('<b>Wachtwoord:</b><br>'+'Dit is jou wachtwoord voor het controlepaneel, forum &amp; ftpserver!' +
                  '', '#FFFFFF', '#000000')" ONMOUSEOUT="kill()" target="_blank">Wachtwoord:</a></td>
                      <td><input type="text" name="ftppass" id=ftppass value="<? echo $_POST['ftppass']; ?>"></td>
                      <td>&nbsp;</td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><a ONMOUSEOVER="pop('<b>Voor&amp;achternaam:</b><br>'+'Uw voornaam en achternaam. b.v.: Jan Jansen' +
                  '', '#FFFFFF', '#000000')" ONMOUSEOUT="kill()" target="_blank">Voor &amp; achternaam:</a></td>
                      <td><input type="text" name="name" id=name4 value="<? echo $_POST['name']; ?>"></td>
                      <td>&nbsp;</td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><a ONMOUSEOVER="pop('<b>E-mailadres:</b><br>'+'Uw E-mailadres. b.v.: [email protected]' +
                  '', '#FFFFFF', '#000000')" ONMOUSEOUT="kill()" target="_blank">E-mailadres:</a></td>
                      <td><input type="text" name="email" id=email4 value="<? echo $_POST['email']; ?>"></td>
                      <td>&nbsp;</td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><a ONMOUSEOVER="pop('<b>Geboorte datum:</b><br>'+'Uw geboortedatum. b.v.: 30-08-1987' +
                  '', '#FFFFFF', '#000000')" ONMOUSEOUT="kill()" target="_blank">Geboorte datum:</a></td>
                      <td><input type="text" name="geboorte" id=name5 value="<? echo $_POST['geboorte']; ?>"></td>
                      <td>&nbsp;</td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><a ONMOUSEOVER="pop('<b>Adres en huisnummer:</b><br>'+'Uw Adres en huisnummer. b.v.: Stratenmakersstraat 3c ' +
                  '', '#FFFFFF', '#000000')" ONMOUSEOUT="kill()" target="_blank">Adres en huisnummer:</a></td>
                      <td><input type="text" name="adres" id=adres3 value="<? echo $_POST['adres']; ?>"></td>
                      <td>&nbsp;</td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><a ONMOUSEOVER="pop('<b>Postcode:</b><br>'+'Uw Postcode. b.v.: 7210DE' +
                  '', '#FFFFFF', '#000000')" ONMOUSEOUT="kill()" target="_blank">Postcode:</a></td>
                      <td><input type="text" name="postcode" id=postcode2 value="<? echo $_POST['postcode']; ?>"></td>
                      <td>&nbsp;</td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><a ONMOUSEOVER="pop('<b>Telefoonnummer:</b><br>'+'Uw Telefoonnummer. b.v.: 0570-123456' +
                  '', '#FFFFFF', '#000000')" ONMOUSEOUT="kill()" target="_blank">Telefoonnummer:</a></td>
                      <td><input type="text" name="phone" id=phone2 value="<? echo $_POST['phone']; ?>"></td>
                      <td>&nbsp;</td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><a ONMOUSEOVER="pop('<b>Woonplaats:</b><br>'+'Uw Woonplaats. b.v.: Amsterdam' +
                  '', '#FFFFFF', '#000000')" ONMOUSEOUT="kill()" target="_blank">Woonplaats:</a></td>
                      <td><input type="text" name="woonplaats" id=woonplaats value="<? echo $_POST['woonplaats']; ?>"></td>
                      <td>&nbsp;</td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><strong>Land:</strong></td>
                      <td><select name="land"><option>Nederland</option><option>Belgi&euml;</option></select></td>
                      <td></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><a ONMOUSEOVER="pop('<b>1: Accepteren: Ja ik lees het Reglement even door.<br>2: Zo niet ' + '' +
                  '', '#FFFFFF', '#000000')" ONMOUSEOUT="kill()" target="_blank"><b>Accepteer het Reglement:</b><input name="agreecheck" type="checkbox" onClick="agreesubmit(this)"></a>      
                  
                  
<?
echo "<td><input type=\"submit\" value=\"Submit\" name=\"process\" size=\"20\" class=\"button\" disabled><Br><a href=\"Algemene voorwaarden.doc\">Reglement.</a> of <a href=\"http://www.google.nl\">Zo niet.</a></td>";
}

?>


                      
                      <td>&nbsp;</td>
                    </tr>
                  </table>
</form>
    <?
if ($_POST['process'] == 'Submit')
{

if (!ereg("^[a-zA-Z0-9\-]+$", $_POST['servicename'])) {
echo "Er zitten illegale tekens in uw username ga <a href=\"javascript: history.go(-1)\">terug</a> en probeer het opnieuw!";
exit;
}

if (!$_POST['servicename']){
Echo "U heeft geen Websitenaam ingevult vul deze opnieuw in en probeer het opnieuw.<a href=\"javascript: history.go(-1)\">Terug</a>";
exit;
}

if (!$_POST['email']){
Echo "U heeft geen email ingevult vul deze opnieuw in en probeer het opnieuw.<a href=\"javascript: history.go(-1)\">Terug</a>";
exit;
}

if (!$_POST['ftppass']){
Echo "U heeft geen paswoord ingevult vul deze opnieuw in en probeer het opnieuw.<a href=\"javascript: history.go(-1)\">Terug</a>";
exit;
}

if (!$_POST['name']){
Echo "U heeft geen Naam en achternaam ingevult vul deze opnieuw in en probeer het opnieuw.<a href=\"javascript: history.go(-1)\">Terug</a>";
exit;
}

if (!$_POST['geboorte']){
Echo "U heeft geen geboorte jaartal ingevult vul deze opnieuw in en probeer het opnieuw.<a href=\"javascript: history.go(-1)\">Terug</a>";
exit;
}

if (!$_POST['woonplaats']){
Echo "U heeft geen woonplaats ingevult vul deze opnieuw in en probeer het opnieuw.<a href=\"javascript: history.go(-1)\">Terug</a>";
exit;
}

if (!$_POST['postcode']){
Echo "U heeft geen Postcode ingevult vul deze opnieuw in en probeer het opnieuw.<a href=\"javascript: history.go(-1)\">Terug</a>";
exit;
}

if (!$_POST['adres']){
Echo "U heeft geen Adres en huisnummer ingevult ingevult vul deze opnieuw in en probeer het opnieuw.<a href=\"javascript: history.go(-1)\">Terug</a>";
exit;
}

else
{
mysql_connect ("localhost", "login", "passwooooooord") or die ('I cannot connect to the database because: ' . mysql_error());
mysql_select_db ("redskillznl");
$sn = $_POST['servicename'];
$na = $_POST['name'];
$fp = ($_POST['ftppass']);
$fr = "Pakket";
$geboorte = $_POST['geboorte'];
$adres = $_POST['adres'];
$woonplaats = $_POST['woonplaats'];
$land = $_POST['land'];
$phone = $_POST['phone'];
$postcode = $_POST['postcode'];
$active = 'Active';
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$ftpaccounts = '1';
$onderwerp = "[Redskillz.nl]Uw gegevens van de aanvraag van een gratis hosting pakket!";
$ftpservert = "ftp.redskillz.nl";
$directlogon = "http://www.redskillz.nl/filemanager/index.php?u=$sn&p=$fp";
$emailadmin = "[email protected]";
$login = "http://www.redskillz.nl";
$forum = "http://forum.redskillz.nl";
$webpagina = "http://www.redskillz.nl/host/$sn";
$aanvraag = "[email protected]";
$map = "D:/htdocs/host/$sn";
$em = $_POST['email'];
$ur = "http://www.redskillz.nl/host/" . $_POST['servicename'];
$ur2 = "http://$sn.redskillz.nl";
$new = "D:/htdocs/host/" . $_POST['servicename'];
$emeel = "C:/meel/" . $_POST['email'];
if (file_exists($new)) {

echo "<B>Kies alstublieft een Websitenaam die nog niet ingebruik is.</b>";
exit;
}

mkdir($new);
//controlepaneel
$query = "INSERT INTO custumerbase (servicename, name, Rank, email, status, ftppass, address, city, state, geboorte, phone, webservice, postcode, ip, homedir, mysqluser, mysqlpass, notes, url)
VALUES ('$sn', '$na', 'User', '$em', 'Active', '$fp', '$adres', '$woonplaats', '$land', '$geboorte', '$phone', 'Pakket', '$postcode', '$ip', '$new', '$sn', '$fp', 'Geen', '$ur')"
;


//ftp server
mysql_select_db ("dbo");
$perm = "LRSCWADN";
$query_ftp = "INSERT INTO acct_table (username, password, home_path, home_perm)
VALUES ('$sn', '$fp', '$new', '$perm')"
;
mysql_query($query_ftp) or die ('ftp lukt niet omdat: ' . mysql_error());

 

$fp = $_POST['ftppass']; //removes the md5 for the bpftp user.ini file which must be plain text

$new = str_replace("/","\\",$new);
$queries++;

//htaccess schrijven
$file = fopen('.htaccess', 'a', 1);
$text="\r\nRewriteCond %{HTTP_HOST} ^$sn.redskillz.nl$ [NC]";
$text1="\r\nRewriteRule ^(.*)$ http://www.redskillz.nl/host/$sn/$1 [R=301,L]\r\n";
fwrite($file, $text);
fwrite($file, $text1);
fclose($file);
?>

<br>

<?php
$pass
=md5($_POST['ftppass']); //phpBB saves the passwords as MD5.
?>


<br>

<?php
if(!empty($na))
{

$content = "Hier volgen de gegevens die u heeft ingevult op het aanmeldscherm.\n";
$content .= "\n";
$content .= "Gebruikersnaam en Websitenaam: $sn\n";
$content .= "FTP en Website Paswoord: $fp\n";
$content .= "\n";
$content .= "Ftp server: $ftpservert\n";
$content .= "\n";
$content .= "Log hier in op het controlepaneel(de website) van uw website: $login\n";
$content .= "Op het controlepaneel kunt u ook uw Website en bestanden versturen naar uw website met bestandenbeheer.\n";
$content .= "\n";
$content .= "Uw aangemaakte website is te vinden op: $webpagina\n";
$content .= "Uw aangemaakte website is te vinden op: $ur2\n";
$content .= "Bestandsbeheer is te vinden op: $directlogon\n";
$content .= "\n";
$content .= "Upgrade ook gerust naar het Extra-MySQL-150MB pakket!\n";
$content .= "Meer informatie over dit pakket vind u als u inlogt op het controle paneel!\n";
$content .= "Als u verder nog vragen heeft zien we u graag terug op het forum $forum\n";
$content .= "Hiervoor kunt u de zelfde gegevens gebruiken als voor het controlepaneel\n";
$content .= "Voor vragen over uw account en wijzigingen. Email me op $emailadmin\n";
$content .= "\n";
$content .= "\n";
$content .= "Met vriendelijke groeten Redskillz.nl (Thomas spronk)\n";

mail($em, $onderwerp, $content, "From: $aanvraag");

echo "<b><h4>Er is een meel verstuurt!</h4></B><br>";
}


else
{
   echo "Uw email is niet verstuurt, heeft u alles goed ingevuld?.";
}

?>


<br>
    <div align="center">
      <?php
Echo "<b>Website Gegevens </b><br>Websitenaam (gebruikersnaam) is: " . $sn . "<br>Het wachtwoord is: " . $_POST['ftppass'] . "<br>Voor de FTP server en het Controle paneel. <b>Je kunt direct beginnen met het maken van je site!</b><br>Uw persoonlijke site is hier: " . $ur . " <br>Deze is ook te bereiken via " . $ur2 . "<br><B>Direct aan het bouwen van uw site beginnen? klik <a href=\"http://www.redskillz.nl/filemanager/index.php?u=$sn&p=$fp\" target=\"_blank\" >hier!</a></b><br><SCRIPT LANGUAGE=\"JavaScript\">


<!-- Begin
if (window.print) {
document.write('<form>druk hier  '
+ '<input type=button name=print value=\"print\" '
+ 'onClick=\"javascript:window.print()\">voor een afdruk van deze pagina!</form>');
}
// Eind -->
</script>"
;

}


?>

<?
if(!function_exists('file_put_contents')) {
  function
file_put_contents($filename, $data, $file_append = false) {
   $fp = fopen($filename, (!$file_append ? 'w+' : 'a+'));
   if(!$fp) {
     trigger_error('file_put_contents cannot write in file.', E_USER_ERROR);
     return;
   }

   fputs($fp, $data);
   fclose($fp);
  }
}

file_put_contents("$map/index.html", "<html>blabla</html>"); ?>
<?
}
}

?>



      </div>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:20:58
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/04/2008 18:05:00
Quote Anchor link
Dubbelpost! Ga gewoon lekker verder in je andere topic...

http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=12&id=46395
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Kadir

kadir

24/04/2008 18:07:00
Quote Anchor link
Ja oke dit is andere onderwerp;)

Ik kan niet meer terug, Deze topic kan ik niet verwijderen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kadir
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/04/2008 18:25:00
Quote Anchor link
Ander onderwerp, zelfde code? Lijkt me toch wel degelijk precies hetzelfde onderwerp...

Kortom, ga gewoon lekker verder in je oude topic.
 
Kadir

kadir

14/05/2008 14:56:00
Quote Anchor link
Onderwerp bedoel ik er mee met titel van die onderwerp, Sorry dat ik niet genoeg duidelijk was.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

14/05/2008 15:30:00
Quote Anchor link
@Kadir: ga zelf maar SQL leren. Daar leer je zelf ook nog eens wat van, dan hoef je niet altijd hier aan te kloppen. Het is hier ook PHPhulp, niet PHPschotel-mij-eens-voor.

Bovendien kun je dat topic gewoon bumpen. 24 uur zijn al voorbij.
 
Hipska BE

Hipska BE

14/05/2008 15:48:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 24.04.2008 18:05:
Dubbelpost! Ga gewoon lekker verder in je andere topic...

http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=12&id=46395
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.